Konu: Vice Socialda gerçek fotoğrafların yasaklanması  (Okunma sayısı 660 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 30.07.2021 19:57
haklısınız fakat oyunu minecraft gibi olanlar var, mesela ben. birçok fps boost vesaire kurulu, bu yüzden ss almakta zorluk çekiyorum. yani minecraft, benim oyunumdan daha kaliteli duruyor diyebilirim. hem bu durum, hem animler vesaire yeteri kadar fazla değil. bir süre sonra her gün aynı postları göreceğiz. bu durum sıkıcı olur, desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 31.07.2021 01:24
haklısınız fakat oyunu minecraft gibi olanlar var, mesela ben. birçok fps boost vesaire kurulu, bu yüzden ss almakta zorluk çekiyorum. yani minecraft, benim oyunumdan daha kaliteli duruyor diyebilirim. hem bu durum, hem animler vesaire yeteri kadar fazla değil. bir süre sonra her gün aynı postları göreceğiz. bu durum sıkıcı olur, desteklemiyorum.

Minecraft'da çok yaratıcı ss'ler alınabiliyor  :-\
« Son Düzenleme: 31.07.2021 05:00 whalter »
Haha
3
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
nevzvt, Myrtle, oflu,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 31.07.2021 13:17

Mevcut durumu değerlendirdiğimiz zaman daha kötü sonuç ortaya çıkıyor. Gerçekten karakterinle alakası olmayan, oyun içerisinde geçerliliği olmayan, tamamen oyundan bağımsız fotoğraflar görmek ve fotoğraflar atmanın anlamı, manası nedir? Yani OOC fotoğraflar atarak ne amaçlıyorsun ya da görünce ne düşünüyorsun? Instagram'da gez aynı şey.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 31.07.2021 15:20
In Game SS'lerin atılması gerekirken sunucunun sistemlerin, SAMP'ın sistem eksikliği çok fazla. Photoshopla yapılan görüntüler çok yapmacık duruyor ve çok kötü gözüküyor, onun yerine OOC fotoğraf atılması daha hoş gözükür, Photoshop ile görüntüler eklenmesinden.(İyi yapan var ama herkes iyi yapamaz) Örneğin bir karakteriniz eğilip köpek seviyor, bunu bir arkadaşına çektiriyor gibi düşünün. Bunu IC yapabilmek için o çok fazla çaba sarf etmek gerekiyor, onun yerine başka yerden bulduğu bir fotoğrafla bunu yapabilir. SAMP'da anim eksikliği çok fazla, istenilen pozda fotoğraf çekilmiyor maalesef. Karışılmasına da karşıyım bundan dolayı. Ancak şu şekilde bir şart olmalı, belki vardır bilmiyorum Vice Social kullanıcısı değilim. OOC atılan fotoğraflar mantık sınırları içerisinde olup olmadığı denetlenmesi gerekiyor. Oyundan tamamen kopuk olabilecek, karakteriyle alakasız fotoğraflar yasaklanabilir. Örneğin karakter beyazdır, siyahi bir fotoğraf atıp bu benim demek gibi absürt durumların önüne geçilmesi gerekiyor. Oyun dünyasından tamamen kopuk, alakasız şeyler olmamalı OOC fotoğraflarda. Fotoğraf yüzü belirlediğiniz kişiyi değiştirmemiz gerekiyor yani. OOC fotoğraflarda, insanlar random internetten bulup bu benim diye aynı kişi 4-5 farklı insan kullanabilir, bunlar engellenmeli.
« Son Düzenleme: 31.07.2021 15:22 darkangel07 »
Mükemmel
1
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
Uzman,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 31.07.2021 16:36
çok bilinmeyen kişiler atılırsa daha iyi olur
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 31.07.2021 17:05
Güzel bir Ar-Ge Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 02.08.2021 12:50
Katılıyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 11.08.2021 13:33
Daha önce tartışılan bir konu. Her ne kadar iyi yönleri olsa da oyunun altyapı eksikliği ve genel topluluk görüşünü ele aldığımızda değişiklik düşünmüyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok