Selam, ben mod yapımcısıyım sorununuza elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Öncelikle sorunun kaynağından bahsedeyim. Sorunun ana sebebi objeler. Sunucuya eklenen bir sürü özel objeler var. Son güncelleme de eklenen modeller çok özenle de yapılmış olsa sorun halen devam ediyor. Bu sorunun en kesin çözümü eklenen bütün objelerin kaldırılmasıdır.
Ben cleo ile bu sorunu çözmek için mod yaptım, iki sürümü var. Müsait bir zamanımda bu modumu sıfırdan yapacağım. Modumun linkini bırakacağım bu sayede sorununuzu çözebileceksiniz.(Not: Modum sorunu tamamen çözmese de arabaların kaybolmasını önleyecektir. Eğer bir bölgede fazla araba var ise, bir bölgede fazla obje var ise modum yeterli olmayacaktır.) Modum:
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=108567.0Arabanın spawn olup görünmeme sorunu da eğer backfire.cs varsa bu mod buglı. Backfire modunu kullanmayın eğer bu mod yokken de devam ediyorsa yukarıdaki sorun sebebiyle. Eğer bir bölgede fazla araba var ise, bir bölgede fazla obje var ise bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz.
Ben modumu vaikit buldukça güncelleyeceğim. Yukarıda da dediğim gibi kesin çözüm sunucuya eklenen bütün objelerin kaldırılmasıdır ancak bu olursa bir çok sistem bozulmuş olacak.