Merhabalar, son güncellemede bildiğiniz gibi silah üretim sistemi ve madencilik sistemi birbirine entegre edildi.
Ancak kazı yapıp değerli madenleri elde etmek için
3 seviye Madencilik Yeteneği istiyor. Benim gibi leveli biraz yüksek insanlar için bu resmen bir işkenceye dönüşüyor. Örnek verecek olursam şu an 24 levelim, 3 seviye madencilik yapmam için 9 yetenek puanına ihtiyacım var. Bunun için de levelimi 33 yapmam gerekiyor. Yani ben en az 1-2 ay sabah akşam payday kassam bile belki bir ihtimal madencilik seviyemi 3 yapacağım. 50-60 level arkadaşları düşünebiliyorum bile.
Ayrıyetten madencilik yapamayanlar, NPC'den belirli bir ücret karşılığı madenleri elde edebiliyor ancak o NPC ile etkileşime geçmek için de 3 seviye madencilik istiyor.
Sorunlardan bahsettim, şimdi de çözüm önerisine geçiyorum.- Öncelikle madencilik yapmak için istenilen 3 seviye olayı tamamen kaldırılmalı, bunun yerine level şartı koyulmalı.(+25 level gibisinden)
- Madencilik yeteneğimizi arttırdığımızda ise kazı yapma süremiz yine düşsün, ayrıyetten de değerli madenleri çıkarma oranımız bununla orantılı olarak artsın.
- Madencilik mesleğine kendi içerisinde level sistemi getirilebilir. Kazı yaptıkça tecrübe puanı kazanırız, levelimiz yükseldikçe daha başarılı madenler çıkarırız, daha fazla gelir elde ederiz.
- Madencilik yeteneğimiz belirli bir seviyenin üzerine çıktığında hem Diaz, hem de Vercetti ocaklarında çalışabilme imkanımız olabilir.
Olumlu/Olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum, silah sistemi değişecek, elde etmesi biraz da olsun kolaylaşacak denildi. Şimdi ise böyle sorunlarla karşılaşmak inanın can sıkıcı.