Konu: Madencilik Hakkında  (Okunma sayısı 343 defa)

#0 - 18.07.2021 09:42
Merhabalar, son güncellemede bildiğiniz gibi silah üretim sistemi ve madencilik sistemi birbirine entegre edildi.
Ancak kazı yapıp değerli madenleri elde etmek için 3 seviye Madencilik Yeteneği istiyor. Benim gibi leveli biraz yüksek insanlar için bu resmen bir işkenceye dönüşüyor. Örnek verecek olursam şu an 24 levelim, 3 seviye madencilik yapmam için 9 yetenek puanına ihtiyacım var. Bunun için de levelimi 33 yapmam gerekiyor. Yani ben en az 1-2 ay sabah akşam payday kassam bile belki bir ihtimal madencilik seviyemi 3 yapacağım. 50-60 level arkadaşları düşünebiliyorum bile.

Ayrıyetten madencilik yapamayanlar, NPC'den belirli bir ücret karşılığı madenleri elde edebiliyor ancak o NPC ile etkileşime geçmek için de 3 seviye madencilik istiyor.

Sorunlardan bahsettim, şimdi de çözüm önerisine geçiyorum.
  • Öncelikle madencilik yapmak için istenilen 3 seviye olayı tamamen kaldırılmalı, bunun yerine level şartı koyulmalı.(+25 level gibisinden)
  • Madencilik yeteneğimizi arttırdığımızda ise kazı yapma süremiz yine düşsün, ayrıyetten de değerli madenleri çıkarma oranımız bununla orantılı olarak artsın.
  • Madencilik mesleğine kendi içerisinde level sistemi getirilebilir. Kazı yaptıkça tecrübe puanı kazanırız, levelimiz yükseldikçe daha başarılı madenler çıkarırız, daha fazla gelir elde ederiz.
  • Madencilik yeteneğimiz belirli bir seviyenin üzerine çıktığında hem Diaz, hem de Vercetti ocaklarında çalışabilme imkanımız olabilir.

Olumlu/Olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum, silah sistemi değişecek, elde etmesi biraz da olsun kolaylaşacak denildi. Şimdi ise böyle sorunlarla karşılaşmak inanın can sıkıcı.

Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Jackal's,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 18.07.2021 12:48
4. Madde saçma olmuş ama geri kalanı gayet iyi, trucker ve balıktaki gibi bu mesleğinde yaptıkça artan bir seviyesi olmalı, yetenek puanı olayı cidden saçma.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 18.07.2021 12:53
1. Madde saçma olmuş, sonuçta Freeroam oynamıyoruz her önüne geleni silahlı şekilde görmek istemiyorum. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 19.07.2021 10:12
1. Madde saçma olmuş, sonuçta Freeroam oynamıyoruz her önüne geleni silahlı şekilde görmek istemiyorum. Desteklemiyorum.
54 Level olan adamlar ne yapsın? 9 leveli 4-5 ayda bile zor atlarlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 19.07.2021 23:17
Sistem bence şuanki haliyle güzel, silah temin etmesi zor oldu, daha iyi oldu. Üstteki arkadaşın dediği gibi freeroam'da değiliz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 22.07.2021 22:05
54 Level olan adamlar ne yapsın? 9 leveli 4-5 ayda bile zor atlarlar.
Gidip yetenek puanı alabilir, orası bizi ilgilendiren bir şey değil. Ben sırf madenciliğe hızlı başlamak için yeteneklerimi sıfırladım. Eğer öyle bir şey olacaksa ve level sistemi kalkacaksa bütün herkesin zararı karşılanmalı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 22.07.2021 22:19
Kimse kusura bakmasın fakat ben cebimden 200 TL verip 50 yetenek puanı ile fulleyeyim başkaları için revize edilsin herkes maden kassın, parası olmayanlar almasın kardeşim, 50 level adam kasmasın gitsin hazır alsın. Desteklemiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 23.07.2021 02:56
Kimse kusura bakmasın fakat ben cebimden 200 TL verip 50 yetenek puanı ile fulleyeyim başkaları için revize edilsin herkes maden kassın, parası olmayanlar almasın kardeşim, 50 level adam kasmasın gitsin hazır alsın. Desteklemiyorum

Herkesin sizin gibi parası bulunmuyor üst levellerde olup VIP olmayanlar var, ek olarak arkadaşın önerilerini destekliyorum çünkü bunlar olursa meslek daha kullanılabilir olur. [ DESTEKLIYORUM ]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 23.07.2021 04:57
1. Maddeyi desteklemiyorum, eğer herkes yapabilirse ticaret dönmez. İnsanlar maden alıp/satamaz, bu da normal bir meslek haline getirir. Zaten olayın güzel noktasıda burada, lazım olan malzemeyi ya satın alıcaksın, ya da madenden çıkaracaksın. 2. seçimi yapamıyorsan 1. seçime mecbursun.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 23.07.2021 12:47

Herkesin sizin gibi parası bulunmuyor üst levellerde olup VIP olmayanlar var, ek olarak arkadaşın önerilerini destekliyorum çünkü bunlar olursa meslek daha kullanılabilir olur. [ DESTEKLIYORUM ]

Kardeşim o zaman gidip ıc parayla alacaksın, paran yoksa bu benim sorunum değil sunucuyu dm sunucusuna çevirmeye çalışıyorsunuz. Bu sistemin en büyük katkısı silah eskisi kadar kolay alınamaması gayette güzel olmuş sistem kurcalamaya gerek yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok