Konu: Madencilik Hakkında  (Okunma sayısı 338 defa)

#10 - 23.07.2021 13:42
Maden sistemi için en baştan AR&GE açılıp revizyona gidilmeli.

Dediklerinin bazılarına katılıyorum fakat üç seviye olayı kaldırılsın ve seviye şartı getirilsin demişsin. Maden mesleğine başlar başlamaz seviyesini fulleyen arkadaşlarım var bunlara biraz haksızlık olabileceğini düşünüyorum.

Bence sistemsel olarak birlik içerisinde Vercetti seçildiyse sadece o birlik üyeleri Vercetti tarafında maden yapabilmeli, onun dışında oyunculara tek tek hangi tarafta kazmak istiyorsun olayı bana biraz saçma geldi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 25.07.2021 20:24
Desteklemiyorum. Silahı elde etmek gerçek hayattan alıntı yapılarak zor bir şey olmalıydı ve oldu da. Ama bunun yerine silah ticareti için yeni sistemler getirilebilir. "/silahsat" gibi. Ve yine gerçek hayattan alıntı yapılarak silah ruhsat sistemi getirilmeli, silah satışlarında da $100.000 dolar sınırı kaldırılıp silahı satın almakta zorlaşması için sınır olmamalı, her şey IC bir piyasa değerine göre ilerlemeli, fiyatı satıcı kişi üretmek için ettiği zarara kâr ekleyerek satar.
« Son Düzenleme: 25.07.2021 20:26 Monky »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 11.08.2021 16:15
Madencilik sistemi konusunda yetenek bazında bir değişiklik düşünmüyoruz. Eğer aynı mantıkta ilerlersek uyuşturucu üretimi vb. her şeyi aynı kefeye koymak gerekir. Örneğin sürücü ve liderlik yeteneğini fulleyen bir insan aynı anda üretim yeteneğine hızlı erişemez. Her karakterin artısı ve eksisi olmalı. Eğer birlik olarak illegal faaliyet yapıyorsanız bunun koordinesini üyeler arasında dağıtarak yapabilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok