Karşılıklı diyaloğa girmemek için şikayete yeteri kadar kanıt atarak kısa kesmeye çalışıyorum fakat yine de içinizden birisi kalkıp mükemmel fikirlerini "alakası olmamasına rağmen" sunuyor.
O halde inatla anlamadığınız şeyler üzerine biraz daha gidelim.
Bu ss'te Angelica vuruluyor, animasyona giriyor, kan çıkıyor, her şey oluyor ama yine de canı gitmiyor?

Bu ss'te de Tyrone ile aynı pozisyonu yaratıyoruz ve onun canı gidiyor, hatta canının gittiğine dair "CAN BARI" dahi gözüküyor.

Arkadaşın yediği üçüncü şikayet, her seferinde savunmasını bize sorular sorarak yapıyor; Canımın gittiğini görmemiş mi? Canımın gitmediğini nerden biliyorsun?
Daha öncesi için de söylüyorum, açılan şikayetlerin kanıtlarına "God değilim, lag var, hile açmadım, canımın gitmediğini nerden biliyorsun?" şeklinde yapmamalısın.
@fletcher'ın attığı videoya detaylıca baktım. Angelica vurulmaya başlıyor, mermiler her türlü giriş çıkışı sağlıyor ve sonunda arkasında duran arabadan kurtulmak için sağa sola kırarak aradan kaçıyor. Hatta ilk başta kaçmak için s tuşuna basıyorsun, s tuşuna basarak sağa sola kırıyorsun, kaçıyorsun o alandan. Bazı şeyler fazlasıyla ortada bana göre ama yine de biz admin kararını bekleyelim. Tartışma ortamı yaratmamızın bir anlamı yok diye düşünüyorum, gerekilen cevaplar forumdan değil, oyundan verilsin.