Konu: Angelica Campbell God Mod  (Okunma sayısı 1174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#0 - 09.07.2021 14:35
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Angelina Campbell @zeusbaris
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Idlewood Mafia Brims üyeleri.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.07.2021 saat 02:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
 Üçüncü parti yazılım (god mod)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiye yaklaşık 3 tane hit atıyorum fakat karşıdaki arkadaşımızın bir kere bile canı gitmiyor, kişi bana gayet ateş bile ediyor. Lag falan yok yani.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=108695.0 Kişinin eski şikayetlerine baktım, şikayet içerisinde atılan iki kanıta da "Lag var ben hile açmıyorum" falan yazmış. Üçüncü seferde de lag olmasın, düzgünce savunma yapalım. Teşekkürler.

#1 - 09.07.2021 14:40
Sadece god mode de değil, duvar arkası atıyor, başka yere sıksada Dyton karakterine mermisi geliyor.

#2 - 09.07.2021 15:00
Sadece god mode de değil, duvar arkası atıyor, başka yere sıksada Dyton karakterine mermisi geliyor.

Yanlız havada ki giden mermi Dyton'un attığı mermi. İyi inceleyin.

#3 - 09.07.2021 15:00
Bu arkadaşa önceden de iki kere hile şikayeti açılmıştı, God mode olduğu çok barizdi ama internet sorunum var diye geçiştirmişti ve banlanmadı. Aynısını tekrardan yaşıyoruz. Birlik olarak eminiz üçüncü parti yazılım kullandığından. Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 09.07.2021 15:06
Kafa bana takılmış durumda anlamıyorum, Dyton karakteri bana ringin oradan ateş ederken orada sıktığında 1 tane mermi geliyor diğer attığı 2 mermi gelmiyor diğer attığı 2 mermide ne karakterin kafası geriye gidiyor ne yavaşlıyor dikkatli izleyin lütfen zaten orada hemen sağa kaçıyorum yakınıma geliyor uyuşturucu da kullandım canım fazla geliyor bir tane mermi atıyor sonra ben sıkınca kaçıyor daha sonra ben barın öbür tarafından çıkınca Ak-47 ile biri tarıyor canım biranda 51'e iniyor. Nasıl Godmode kullanıyorum anlamış değilim.
« Son Düzenleme: 09.07.2021 15:12 zeusbaris »

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#5 - 09.07.2021 15:37
Şimdi senin için SS atarak bu olayı fazlasıyla basit hale getireceğim. Videoda sana 4 tane mermi atıyorum, 1 tanesi hariç hepsi isabet ediyor.

1. Attığım mermi, animasyona giriyorsun ve kan bile çıkıyor. Mermi kesin sana dokunuyor. İlk atılan mermi her zaman animasyona sokar, bunu unutmayalım. (veya senin yediğin ilk mermi animasyona sokar, aynı şey.)

Burada 2. Mermiyi atıyorum, mermi sekiyor ve zaten sana isabet etmiyor, bunda bir problem yok. Merminin arkadaki duvara çarptığı da gözüküyor zaten.

Sonrasında 3. mermiyi atıyorum ve o mermiyi de yiyorsun, nişangah zaten tam senin üstünde, başka yere gitmiyor, gitse sektiği yerin çarpma animasyonu belli olur.

Burada da 4. ve son mermimi atıyorum, karakterin kan dahil olmak üzere animasyona da giriyor fakat yine de canın gitmiyor. Karakterinin tüfeği tuttuğu yere bakarsak da zaten mermiyi aldığını görebiliriz, mermi isabet ediyor yani.

#6 - 09.07.2021 15:51
Neden canımın gittiğini ben görüyorum ama siz göremiyorsunuz ya da barın öbür tarafından çıktığımda taranıyorum canım gidiyor bunu sıkan sizin adamlarınız onlar tararken benim canımın gittiğini görmüyorlar mı?

#7 - 09.07.2021 15:52
Tamam işte, at elindeki kanıtları canının gittiğine dair. Biz farklısını demiyoruz. Direkt senin canın düşüp düşmediğini göremiyoruz ve vurulmana rağmen hala düşmüyorsun.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#8 - 09.07.2021 16:11
Canının gittiğini görmüyorlar mı? Zaten şüphemiz canının gittiğini görmediğimizden dolayı oluşuyor. Üç hit benden, Beş, altı hit de AK ile tarayan arkadaştan alıyorsun zaten. Çoktan ölmen gerekiyordu, değil mi? Sence de farklı veya değişik bir şeyler yok mu? Ben şahsen senin bu durumda hile kullandığına eminim ve bunu girilen bütün savaşlarda yapıyorsun. Sürekli bilmiyorum mantığındasın fakat işler böyle ilerlemiyor. Ek açıklama kısmına attığım şikayette, ilk başta lag var dedin, sonrasında bilmiyorum bug falan dedin ve sonrasında olayı yine lag var muhabbetine çevirdin. Şimdi ise yine bilmiyorum olayına çekiyorsun ve muhtemelen devam edersek lag var falan diyeceksin. Bir ihtimal duvar arkasındasın diye canının gitmediğini düşüdüm fakat karakterinin bir kısmını gördüğümde, kafandaki can barını da görmüş olmam gerekiyor. Bunun videosunu çektik, sen üç hit yiyorsun ve ilk iki hiti yerken direkt olarak biblo gibi karşımdasın, o can barını her türlü görmeliyim yani ben, görmeme gibi bir ihtimalim yok ki zaten aramızda uzuuuun diyebileceğimiz, göremeyeceğim bir mesafe de yok.

Bu videoda Tyrone gözle görülmeyecek bir yere geçiyor ve pickleyerek ona bir tane mermi atıyorum, yüzde yüz görüş açımdan kaybolana kadar can barını görebiliyorum, fark etmişsinizdir. Sonrasında bir kere daha kapıyı açarak ona bakıyorum ve can barını görmeye devam ediyorum. Sorun bende vesaire Tyrone'da değil, bu video ile anlatmaya çalıştığım şey, animasyona defalarca girmene rağmen, kan çıkmasına rağmen bile canın gitmiyor.

#9 - 09.07.2021 16:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Angelina Campbell @zeusbaris
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Idlewood Mafia Brims üyeleri.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.07.2021 saat 02:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
 Üçüncü parti yazılım (god mod)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiye yaklaşık 3 tane hit atıyorum fakat karşıdaki arkadaşımızın bir kere bile canı gitmiyor, kişi bana gayet ateş bile ediyor. Lag falan yok yani.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=108695.0 Kişinin eski şikayetlerine baktım, şikayet içerisinde atılan iki kanıta da "Lag var ben hile açmıyorum" falan yazmış. Üçüncü seferde de lag olmasın, düzgünce savunma yapalım. Teşekkürler.
Burada ilk 3 Hiti vururken ismim gözükmüyor canımın gitmediğini görmemen de normal değil mi sence?