Alıntı yapılan: Efee - 07.07.2021 21:10Ayrıca böyle sebepler yerine keşke gerçekten geçerli sebepler bulabilseydin kendine, böyle bir sebepten birine ateş edebiliyorsan dm için oynadığın belli. Birlikler arasında IC bir anlaşamamazlık var, sokağımızı basıyorsun ardından saatler sonra beni görüp agresif rol sergiliyorsun, bana sataşıyorsun. Kanalınada zaten video atmışsın, sokağımızı bastığına dair. Lois Sanchez tarafından çekilmiş bir video.
Ayrıca böyle sebepler yerine keşke gerçekten geçerli sebepler bulabilseydin kendine, böyle bir sebepten birine ateş edebiliyorsan dm için oynadığın belli.
Alıntı yapılan: Unexpec0 - 07.07.2021 22:14Alıntı yapılan: Efee - 07.07.2021 21:10Ayrıca böyle sebepler yerine keşke gerçekten geçerli sebepler bulabilseydin kendine, böyle bir sebepten birine ateş edebiliyorsan dm için oynadığın belli. Birlikler arasında IC bir anlaşamamazlık var, sokağımızı basıyorsun ardından saatler sonra beni görüp agresif rol sergiliyorsun, bana sataşıyorsun. Kanalınada zaten video atmışsın, sokağımızı bastığına dair. Lois Sanchez tarafından çekilmiş bir video. Videoyu dikkatli bir şekilde saat 02.00 sularında gerçekleşiyor.