Konu: [07.07.2021 - Keifon_Barnett] Revenge Kill  (Okunma sayısı 337 defa)

#10 - 07.07.2021 23:41
Ayrıca böyle sebepler yerine keşke gerçekten geçerli sebepler bulabilseydin kendine, böyle bir sebepten birine ateş edebiliyorsan dm için oynadığın belli.  :garip:

Birlikler arasında IC bir anlaşamamazlık var, sokağımızı basıyorsun ardından saatler sonra beni görüp agresif rol sergiliyorsun, bana sataşıyorsun. Kanalınada zaten video atmışsın, sokağımızı bastığına dair.

Lois Sanchez tarafından çekilmiş bir video.

Videoyu dikkatli bir şekilde saat 02.00 sularında gerçekleşiyor. ;)

#11 - 08.07.2021 00:54
Ayrıca böyle sebepler yerine keşke gerçekten geçerli sebepler bulabilseydin kendine, böyle bir sebepten birine ateş edebiliyorsan dm için oynadığın belli.  :garip:

Birlikler arasında IC bir anlaşamamazlık var, sokağımızı basıyorsun ardından saatler sonra beni görüp agresif rol sergiliyorsun, bana sataşıyorsun. Kanalınada zaten video atmışsın, sokağımızı bastığına dair.

Lois Sanchez tarafından çekilmiş bir video.

Videoyu dikkatli bir şekilde saat 02.00 sularında gerçekleşiyor. ;)

anlamıyorsun galiba daha önceden bizim sokağımızı bastığını söylüyorum, hala neyden bahsediyorsun anlamıyorum sokağımızı basıyorsun daha sonra arabayı sağa çekip rol yapıyorum arabanın etrafını sarıyorsunuz ss de sunduğum gibi bana hakaret ediyorsunuz arabamı çiziyorsunuz aramızda zaten ic anlaşamamazlık var

#12 - 08.07.2021 12:01
Arabayı çizen benim karakterim mi? Cidden dikkatli şekilde kendi rolünü bile izlemiyorsun galiba. Neyse uzatmanın manası yok, admin kararı bekliyorum.
« Son Düzenleme: 08.07.2021 12:02 Efee »

#13 - 09.07.2021 11:42
Son olarak şahısın RK lı olduğu ne rolde belirtildi ne OOC olarak RK lı olduğunu bilmiyordum, ayrıca RK lıymış gibi davranmıyor tam aksine tehdit ediyor, agresif rol sergiliyor düşman olduğu birliğe sallıyor.

#14 - 09.07.2021 11:43
daha fazla savunma yapmayacağım, şikayet sonuçlanabilir.

#15 - 13.07.2021 15:31
Merhaba,

savunma yeterli bulundu.