Konu: [30.06.2021 - Giuseppe Borelli] İzin gerektiren roller.  (Okunma sayısı 381 defa)

#0 - 30.06.2021 23:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Giuseppe Borelli @BabacaN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
Alıntı
12-) YASAKLANMIŞ ROLLER

Taciz/tecavüz, pedofili rolleri.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'te her şey gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  Arkadaşın yaptığı rol o kadar saçma ki direk yasaklanmasını istiyorum.

#1 - 01.07.2021 11:13
:) Afk olduğunuz sırada yapılan IC/OOC karışımı şaka maksatlı yapmış olduğum bir durumdu. Bunun öncesinde log'larda görülebilir. IC olarak yanınıza gelip karakterinize hitaben konuşma sergiledim. Sonrasın da AFK olduğunuzu gördükten sonra şaka maksatlı dediğim gibi emote verdim. Olay bundan ibaret. Çok kısa bir emote haricinde ortamda size karşı zorla yapılan bir hareket yok farkındaysanız. Ayrıca bulunduğumuz bölge de siz haricinde kimse bulunmuyordu. . Ortada zorla taciz-tecavüz olarak görülen bir görüntüye de görünmemekte. Bu kadar gereksiz şekilde abartıya kaçarak olayı büyütmeyin. Siz yeni nesil rolcüler her zaman ki üzere çok gereksiz tepki sergiliyorsunuz ne yazık ki. Oyuna kendinizi bu kadar kaptırmamalısınız. Eğlence platformundayız.! İyi forumlar herkese.  ;)

#2 - 01.07.2021 12:36
Selam dostum, öncelikle kimseyi yeni veya eski nesil rolcü diye yargılayamazsın. Bunu yargılama görevi sana düşmüyor. Ayrıca sunucuya kayıt olmadan önce kuralları okumuş olmanız gerekiyor. Sunucuda oynadığınız sürece belirlenen bütün kuralları kabul etmiş durumda oluyorsunuz. Ve kurallar içerisinde, verdiğiniz emote'u bir kişinin izini olmadan yapamazsınız. Kurallar dahilinde bu "İzin gerektiren roller" maddesi içerisine giriyor. AFK olsam veya olmasam da izin vermediğim sürece o emote'u kullanamazsınız. "Bulunduğunuz yerde kimse bulunmuyor." demişsiniz. Birbirimizi kandırmaya gerek yok. O sırada garajın arka tarafında AFK durumdaydım ve garajda yaklaşık 15 kişilik aktif birlik kadromuz rol yapıyordu. Bu şikayette yer almıyor fakat şöyle bir şey de eklemek istiyorum. Siz orada gelip diğer birlik üyelerimize de garip roller sergilemişsiniz. Farklı dilden terimler kullanmışsınız. Her neyse, fazla uzun tutmak istemiyorum. Dediğim gibi ben veya her hangi bir oyuncuya izni olmadan böyle bir rol sergileyemezsiniz. Sunucu kurallarında bu YASAK. Sizleri hiç anlamıyorum, insanları yeni veya eski rolcü diye ayırarak elinize ne geçiyor? Bu arada şikayette de gördük baya kaliteli rolcüymüşsün kural ihlalleri havada uçuşuyor. xd

#3 - 01.07.2021 14:07
Aynen öyle abicim. Dediklerimin harfiyen arkasındayım. Samp'ı yalayıp, yutmuş birisi olarak yazdıklarına ve açmış olduğun şikayet'e gülümsüyorum. Aktif rol ortamında AFK olman benim sergilemiş olduğum rolü engelleme hükmünü sana vermez. Rolümü uygun veya uygunsuz olsun gerçekleştirip çekip gittiğim halde arkamdan şikaet oluşturmak yerine o anda AFK'dım diyorsun fakat olayların hepsine Chatlog sayesinde hakimsin. Bravo diyorum.  AFK olduğun halde OOC olarak benim diğer kişiler ile yapmış olduğum rolleri olaya dahil etmen senin ilginç bir karakterinin olduğunu öne sergiliyor.  SAMP'a boş zamanlarımız da vakit  geçirmek amacıyla giriyorum. Dilediğin kadar şikayet gönderebilirsin. Ne yazık ki SAMP ortamı senin zihniyetinde userler'e kaldığını görmek beni üzüyor açıkçası.  ! 8) ;)
« Son Düzenleme: 01.07.2021 14:20 BabacaN »

#4 - 01.07.2021 14:37
Tekrardan selam dostum, okuduklarını anladığını bile düşünmüyorum. Aktif rol ortamında AFK değildim. İnsanlar garajın ön tarafında rol yapıyordu ben ise arka tarafa geçip AFK bıraktım. Dediğin BOŞ şeylerin üstüne hala yaptığın ihlale net bir savunma atamamışsın. Sunucunun kurallarından haberin bile yok. Fazla uzatmaya gerek yok, kurallar ortada. Yapılan ihlal ortada, yetkili kararı...

#5 - 01.07.2021 14:53
Abicim, fazla uzatma istersen. Kim neyi anlamıyor belli oluyor. Aktif rol ortamında afk bıraktın. Aslında afk'da değilmişsin yazdıklarından anladığım. O anda rolün akışına göre IC veyahut OOC olarak gerekli hareketi sergileyebilirdin. Bunu anlatmaya çalışıyorum fakat algıların açık değil. Benim neden bahsettiğimi anlamak istemiyorsun. Kendi doğrularını görüyorsun yalnızca. Dediğim gibi, Aktif rol ortamında AFK ayağına verip yapılan rolü sonradan yadırgayıp şikayete dökmen yersiz geliyor. Ben daha fazla sana karşı dil dökmek istemiyorum. Dediğim gibi kendi bildiğini okuyorsun, bende sana karşı aynı yaklaşımda bulunuyorum. Ne gele gele diyorum. Alt tarafı sanal ortamda oyun içerisinde bulunduğumuzu tekrar dile getiriyorum. Bu tarz şeyleri fazla kafana takma. Gözlerine yazık, oyun bağımlısısın diğer oyuncular gibi büyük ihtimalle. İyi günler diliyorum sana. Yorma bu kadar kafanı küçük, gereksiz oyun işlerine.  :)

#6 - 01.07.2021 15:01
Birinin senin boş konuştuğunu ve gerçekten "küçük beynine" saatlerce yaptığını anlatması gerekiyor sanırım. Çünkü anlaması kıt olan insanlar ne yazıkki çok fazla. Giuseppe Borelli...

#7 - 01.07.2021 15:12
Dostum, fazla uzatmaya gerek yok. Hep aynı şeyleri tekrar ediyorsun. Burası bir şikayet bölümü, ben senin ihlal yaptığını görüp şikayet açtım. Sende savunmanı yaptın. Gerisinde farklı farklı yorumlar yazıp, burayı kirletmene gerek yok. Yetkilik kararı...  :garip:

#8 - 01.07.2021 18:56
Birinin senin boş konuştuğunu ve gerçekten "küçük beynine" saatlerce yaptığını anlatması gerekiyor sanırım. Çünkü anlaması kıt olan insanlar ne yazıkki çok fazla. Giuseppe Borelli...

Benim antlatmak istediğimi kısaca anlayan birilerini görmek güzel. Anlamayanlar, anlamak istemeyeneler böyle şikayet butonuna yükleniyorlar bro. Thanks !  :o :D

#9 - 03.07.2021 16:59
Merhaba,

afk diye böyle bir rol yapmanız fazlasıyla absürt. Ek olarak afk biriyle etkileşime geçmek sunucumuzda yasak. Kişi İzin gerektiren rol ihlalinden ceza alacak.