Selam dostum, öncelikle kimseyi yeni veya eski nesil rolcü diye yargılayamazsın. Bunu yargılama görevi sana düşmüyor. Ayrıca sunucuya kayıt olmadan önce kuralları okumuş olmanız gerekiyor. Sunucuda oynadığınız sürece belirlenen bütün kuralları kabul etmiş durumda oluyorsunuz. Ve kurallar içerisinde, verdiğiniz emote'u bir kişinin izini olmadan yapamazsınız. Kurallar dahilinde bu "İzin gerektiren roller" maddesi içerisine giriyor. AFK olsam veya olmasam da izin vermediğim sürece o emote'u kullanamazsınız. "Bulunduğunuz yerde kimse bulunmuyor." demişsiniz. Birbirimizi kandırmaya gerek yok. O sırada garajın arka tarafında AFK durumdaydım ve garajda yaklaşık 15 kişilik aktif birlik kadromuz rol yapıyordu. Bu şikayette yer almıyor fakat şöyle bir şey de eklemek istiyorum. Siz orada gelip diğer birlik üyelerimize de garip roller sergilemişsiniz. Farklı dilden terimler kullanmışsınız. Her neyse, fazla uzun tutmak istemiyorum. Dediğim gibi ben veya her hangi bir oyuncuya izni olmadan böyle bir rol sergileyemezsiniz. Sunucu kurallarında bu YASAK. Sizleri hiç anlamıyorum, insanları yeni veya eski rolcü diye ayırarak elinize ne geçiyor? Bu arada şikayette de gördük baya kaliteli rolcüymüşsün kural ihlalleri havada uçuşuyor. xd