Konu: [30.06.2021 - Jin Ulrich] 3. Parti Yazılım Kullanımı.  (Okunma sayısı 1008 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.06.2021 15:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jin_Ulrich @Scofield

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tyreese_Crawford @spearly  DeShawn_Williamson @EmirViolent

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  30.06.2021 01.22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu yalnızca  resmi oluşuma üye olan üyeler tarafından kullanılabilir. Harici kullanamaz.
— Camhack - CamHunt - Smoothcam gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için izinli olarak kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hiç göstermeden duvar arkası sıkabiliyor, bu ona üstünlük sağlıyor. Üstünlük sağlayan mod kullanıyor. Ve bu kullandığı üstünlük sağlayan mod, SAPP gibi çoğu police pursuit sunucularında yasak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Kendi açımdan -
Şikayet edilen karakterin açısından -

Eğer kişi videoyu silerse yedek video;

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 30.06.2021 15:26
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 30.06.2021 15:36
Üstünlükl sağlayan bir mod değil, Nraxy ve Nyarko adminler'da bu modu kullanıyor. Beni orda görmemenin sebebi benim iç kısım da olup, sağ kolda olmam. Sen dışardasın ve açıktasın, çıktığın da ben iç kısımda olduğumdan beni göremiyorsun ama ben seni net bir şekilde görüyorum ve arkadaşım Yukio Alas seni yan taraftan vuruyor, video açık şekilde belli.  Bir sürü şikayet açmayı bırakmalısın. Tek şikayet altında çözebiliriz.

Nyarko mod paket;

#3 - 30.06.2021 15:44
Sana kimse hile demiyor dostum, aynı videoyu atmaktan vazgeçebilirsin. Ben senin sağ kolunu bile görmüyorum DT atmanın olasılığı yok. Direkt ben duvarın arkasında iken vuruyorsun, üstünlük sağlayan mod çoğu police pursuit sunucularında yasaklı. Bunu doğrulayabilecek iki kişi bırakıyorum: @Lordusbackinbusiness  @nevzvt

#4 - 30.06.2021 15:47
Bende sana bu modun sahibi admin olduğunu söylüyorum hemde iki admin, pursit sunucusunda mı oynuyoruz? Yanlış yerdesin.

Mod paketim tamamen bu,

Sende artık anlamalısın, beni. Ayrıca şunu belirtiyim, senin açın benim sağ kolumu görmek için zor bir açı,  çok çıkarmam gerekiyor ki öyle görebilirsin.

Dediğim gibi savunmalarım bu, daha cevap yazmam. İyi roller.
« Son Düzenleme: 30.06.2021 15:48 Scofield »

#5 - 30.06.2021 15:50
Ben sana sadece bunun ek avantajları olduğunu söylüyorum ve bunu onaylayacak kişiler olduğunu belirtiyorum. Police Pursuit sunucusunda olmadığımızı biliyorum, umarım anlamışsındır.  :-\ :garip:

#6 - 30.06.2021 15:53
Admin mod paketi olması üstünlük sağlamadığı anlamına gelmiyor dostum, adminler de birer insan ve oyuncu. Modunuz üstünlük sağlıyor, admin kararı bekleyelim.

#7 - 30.06.2021 15:53
:) Admin kullanıyorsa, bende kullanabilirim. Bence bu doğal ama söz bir daha ki çatışmada silicem, belki o zaman şikayet açmassın . :colt: :sampanya:

Admin kararı bekleyelim.

#8 - 30.06.2021 15:54
Sana kimse hile demiyor dostum, aynı videoyu atmaktan vazgeçebilirsin. Ben senin sağ kolunu bile görmüyorum DT atmanın olasılığı yok. Direkt ben duvarın arkasında iken vuruyorsun, üstünlük sağlayan mod çoğu police pursuit sunucularında yasaklı. Bunu doğrulayabilecek iki kişi bırakıyorum: @Lordusbackinbusiness  @nevzvt
Sadece police pursuit sunucularında değil, çoğu sunucuda. RP sunucularındada yasak, sonuçta üstünlük sağlıyor. Kişi seni görmeden sen onu görüp sıkabiliyorsun.

Şu videoyu'da bırakayım. Hile diyenler için :P

Sana bu şikayette hile diyen yok, farklı olayların videosunu atıyorsun. Tamam kanka adam vurmuşsun, en iyisi sensin  O:-)

#9 - 30.06.2021 16:00
Sadece police pursuit sunucularında değil, çoğu sunucuda. RP sunucularındada yasak, sonuçta üstünlük sağlıyor. Kişi seni görmeden sen onu görüp sıkabiliyorsun.

Şu videoyu'da bırakayım. Hile diyenler için :P

Sana bu şikayette hile diyen yok, farklı olayların videosunu atıyorsun. Tamam kanka adam vurmuşsun, en iyisi sensin  O:-)

::) Özür dilerim ama ben öyle bir şey demedim, açıklamaya çalışıyorum. Teşekkürler. :)