Konu: [30.06.2021 - Jin Ulrich] 3. Parti Yazılım Kullanımı.  (Okunma sayısı 996 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.06.2021 16:06
Video üzerinde kullanılan mod sunucuda yasaklı bir ped.ifp değil. Açıkçası bu şikayeti daha önceden açıp kusura bakmayın diye kapattıktan sonra tekrar açmanız biraz ironik olmuş. @Nyarko da bu modu kullanıyor. Şikayeti kapattıktan sonra kim şikayet açmanı söyledi, kim akıl verdi bilmiyorum ama biraz bilgisiz bir arkadaş galiba. Şahitliğimi onaylıyorum.  :o :-\
« Son Düzenleme: 30.06.2021 16:07 Alas »

#11 - 30.06.2021 16:08
Video üzerinde kullanılan mod sunucuda yasaklı bir ped.ifp değil. Açıkcası bu şikayeti daha önceden açıp kusura bakmayın diye kapattıktan sonra tekrar açmanız biraz ironik olmuş. @Nyarko da bu modu kullanıyor. Şikayeti kapattıktan sonra kim şikayet açmanı söyledi, kim akıl verdi bilmiyorum ama biraz bilgisiz bir arkadaş galiba. Şahitliğimi onaylıyorum.  :o :-\

Şikayeti okuyup yazı yazman gerekiyor, bilgisiz olma.  O:-)

#12 - 30.06.2021 16:11
Kanka, nasıl üstünlük sağladım baksana bir.

(Özellikle burda o kadar açıktasin ki.)

@Nraxy ve @Nyarko  kullandığı ve desteklediği bir mod ;
&t=9s

Nyarko'nun modlarını copy paste yaptım. TEKRARLIYORUM. Adminlerin onayladığı bir mod, benlik bir sorun yok. Sende kullanabilirsin.

Linki buraya bırakıyorum;
&t=9s

#13 - 30.06.2021 16:14
Video üzerinde kullanılan mod sunucuda yasaklı bir ped.ifp değil. Açıkcası bu şikayeti daha önceden açıp kusura bakmayın diye kapattıktan sonra tekrar açmanız biraz ironik olmuş. @Nyarko da bu modu kullanıyor. Şikayeti kapattıktan sonra kim şikayet açmanı söyledi, kim akıl verdi bilmiyorum ama biraz bilgisiz bir arkadaş galiba. Şahitliğimi onaylıyorum.  :o :-\

Şikayeti okuyup yazı yazman gerekiyor, bilgisiz olma.  O:-)

Uzatmaya gerek yok, admin bekleniyor.

#14 - 30.06.2021 16:16

&t=9s

Nyarko'nun modlarını copy paste yaptım. TEKRARLIYORUM. Adminlerin onayladığı bir mod, benlik bir sorun yok. Sende kullanabilirsin.

&t=9s

Anlamadığın bir şey var galiba, bu ifpde karşıdaki kişi sizi göremiyor, siz rahatlıkla görebiliyorsunuz.. Bunu burada size bir çok kişi doğruluyor. Neden hala üsteliyorsunuz? Neyse uzatmaya gerek yok. :)

#15 - 30.06.2021 16:19

&t=9s

&t=9s

Anlamadığın bir şey var galiba, bu ifpde karşıdaki kişi sizi göremiyor, siz rahatlıkla görebiliyorsunuz.. Bunu burada size bir çok kişi doğruluyor. Neden hala üsteliyorsunuz? Neyse uzatmaya gerek yok. :)

Doğrulayan adam kendi birliğinde ki, dc den yazıp getirdiğin adam. Ne bekliyorsun? Uzatmaya gerek yok diyorum hala yanıt atıyorsun. Bırak adminler işini yapsın.

#16 - 30.06.2021 16:59
Merhaba,

Modların aynısını kurup, herhangi bir Movie sunucusunda farkı iki ekrandan da deneyimledik. Videoyu aşağıya bırakıyorum.  ;)

#17 - 03.07.2021 16:08
Konu hile/bugger bildirimi kısmına taşındı.

#18 - 17.07.2021 01:30
Merhaba, savunmalar yeterli, herhangi bir sorun bulunmuyor.