0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rol ssleriniz geliştirilmesi lazım, cs6 kullanın bunlar çok basit gösteriyor sizi az tanıtımıza çeki düzen verirseniz bir yere gelirsiniz o da belki başarılar
Alıntı yapılan: serkanucar08 - 26.07.2021 14:53Rol ssleriniz geliştirilmesi lazım, cs6 kullanın bunlar çok basit gösteriyor sizi az tanıtımıza çeki düzen verirseniz bir yere gelirsiniz o da belki başarılarKendiniz mükemmel gibi insanları yargılamayı ne seviyorsunuz siz öyle? İnsanların tanıtımına heves ve onur kırıcı şeyler atmakta hiç etik değil, tavsiyemdir okuyup geçin insanlar bunları emek vererek yapıyor yazdıklarınızdan tavsiye gibi bir çıkarım yapamadım ne yazıktır ki
Alıntı yapılan: Clovis Adria - 26.07.2021 16:56Alıntı yapılan: serkanucar08 - 26.07.2021 14:53Rol ssleriniz geliştirilmesi lazım, cs6 kullanın bunlar çok basit gösteriyor sizi az tanıtımıza çeki düzen verirseniz bir yere gelirsiniz o da belki başarılarKendiniz mükemmel gibi insanları yargılamayı ne seviyorsunuz siz öyle? İnsanların tanıtımına heves ve onur kırıcı şeyler atmakta hiç etik değil, tavsiyemdir okuyup geçin insanlar bunları emek vererek yapıyor yazdıklarınızdan tavsiye gibi bir çıkarım yapamadım ne yazıktır kiDostum aynılarını benim tanıtımıma da yapıyordular bazı oyun zevki kaçıran insanlar bende sevmiyorum o tarz olayları ve kimsenin tanıtımını emeğini kirletmek haddim değil attağa hiç kimsenin haddi değildir, ben kimsenin hevesini onurunu kıracak bir davranış göstermem bir tane bu tanıtıma kötü yorum yaptım ondan sonra da daha yorumlarımı o tarz saçma sapan yapmıyorum düzgünce bir şey diyorum burada arkadaşlara daha güzel göstermeleri onların elinde tanıtımlarını o kadar günde oluşum tanıtımlarını inceliyorum 9 sayfalar o kadar bir şey beklenmez tabi ama birazda olsa cs6 kullanmalarına önem gösterseler iyi yerlere gelirler benim düşüncem bu sen beni yargılıyamazsın veya ben seni bu hakkı sana kimse vermiyor aynısı benim içinde geçerli...
Eleştiri yapana bakıyorum, yaptığı eleştiriye bakıyorum sonrada üzülüyorum. Kimsenin tanıtımına kötü ''saçma'' eleştiriler yapmak hoş değil. @serkanucar08 Birisine eleştiri yapabilmen için onlardan daha iyi olmalısın ki o seviyede değilsin, insanları üzmeye hakkın yok en azından rol çalmıyorlar.