Konu: Hagenes Crime Network  (Okunma sayısı 3997 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#80 - 26.07.2021 14:53
Rol ssleriniz geliştirilmesi lazım, cs6 kullanın bunlar çok basit gösteriyor sizi az tanıtımıza çeki düzen verirseniz bir yere gelirsiniz o da belki başarılar
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#81 - 26.07.2021 16:46
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
wermidonn,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#82 - 26.07.2021 16:48
Rol ssleriniz geliştirilmesi lazım, cs6 kullanın bunlar çok basit gösteriyor sizi az tanıtımıza çeki düzen verirseniz bir yere gelirsiniz o da belki başarılar
Bizim önceliğimiz SS'lerimizin hoş gözükmesi değil ROL yapmak biz bu sunucuya rol ortamı katmaya geldik. SSlerimiz LSRP'den editliyoruz bazılarımız CS6 kulanıyor ama dediğim gibi asıl amacımız ROL insanların sslerimizi beğenmesi değil. Bence sunucuda çoğunluk bizim gibi düşünürse rol kaliteleride artıcaktır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#83 - 26.07.2021 16:56

Kendiniz mükemmel gibi insanları yargılamayı ne seviyorsunuz siz öyle? İnsanların tanıtımına heves ve onur kırıcı şeyler atmakta hiç etik değil, tavsiyemdir okuyup geçin insanlar bunları emek vererek yapıyor yazdıklarınızdan tavsiye gibi bir çıkarım yapamadım ne yazıktır ki
100
2
Mutlu
2
Like
6
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Canavar, wermidonn,
Tepki yok
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
Canavar, wermidonn,
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Hexa, Jiggysaw, Hammarskjold, Realin, japonaskeri, wermidonn,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#84 - 26.07.2021 17:10

Kendiniz mükemmel gibi insanları yargılamayı ne seviyorsunuz siz öyle? İnsanların tanıtımına heves ve onur kırıcı şeyler atmakta hiç etik değil, tavsiyemdir okuyup geçin insanlar bunları emek vererek yapıyor yazdıklarınızdan tavsiye gibi bir çıkarım yapamadım ne yazıktır ki
Dostum aynılarını benim tanıtımıma da yapıyordular bazı oyun zevki kaçıran insanlar bende sevmiyorum o tarz olayları ve kimsenin tanıtımını emeğini kirletmek haddim değil attağa hiç kimsenin haddi değildir, ben kimsenin hevesini onurunu kıracak bir davranış göstermem bir tane bu tanıtıma kötü yorum yaptım ondan sonra da daha yorumlarımı o tarz saçma sapan yapmıyorum düzgünce bir şey diyorum burada arkadaşlara daha güzel göstermeleri onların elinde tanıtımlarını o kadar günde oluşum tanıtımlarını inceliyorum 9 sayfalar o kadar bir şey beklenmez tabi ama birazda olsa cs6 kullanmalarına önem gösterseler iyi yerlere gelirler benim düşüncem bu sen beni yargılıyamazsın veya ben seni bu hakkı sana kimse vermiyor aynısı benim içinde geçerli...
« Son Düzenleme: 26.07.2021 17:18 serkanucar08 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#85 - 26.07.2021 17:23
Eleştiri yapana bakıyorum, yaptığı eleştiriye bakıyorum sonrada üzülüyorum. Kimsenin tanıtımına kötü ''saçma'' eleştiriler yapmak hoş değil. @serkanucar08
Birisine eleştiri yapabilmen için onlardan daha iyi olmalısın ki o seviyede değilsin, insanları üzmeye hakkın yok en azından rol çalmıyorlar.
Like
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Hexa, grandzero, wermidonn, Realin, japonaskeri,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#86 - 26.07.2021 17:25

Dostum aynılarını benim tanıtımıma da yapıyordular bazı oyun zevki kaçıran insanlar bende sevmiyorum o tarz olayları ve kimsenin tanıtımını emeğini kirletmek haddim değil attağa hiç kimsenin haddi değildir, ben kimsenin hevesini onurunu kıracak bir davranış göstermem bir tane bu tanıtıma kötü yorum yaptım ondan sonra da daha yorumlarımı o tarz saçma sapan yapmıyorum düzgünce bir şey diyorum burada arkadaşlara daha güzel göstermeleri onların elinde tanıtımlarını o kadar günde oluşum tanıtımlarını inceliyorum 9 sayfalar o kadar bir şey beklenmez tabi ama birazda olsa cs6 kullanmalarına önem gösterseler iyi yerlere gelirler benim düşüncem bu sen beni yargılıyamazsın veya ben seni bu hakkı sana kimse vermiyor aynısı benim içinde geçerli...

Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Fakat bu yaptığınız ikinci kötü yorum galiba bizi kıskanıyorsunuz :) Neyse sorun değil kıskanabilirsiniz gayet normal ama dediğim gibi önceliğimiz insanların SS'lerimizi beğenmesi güzel bulması değil bana göre bu oyunun amacıda bu değil. Rol yapmak , kaliteli rol yapmak bunlar sunucuya daha fazla şey katıcaktır diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 26.07.2021 17:27 DODOpro »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#87 - 26.07.2021 17:32
Eleştiri yapana bakıyorum, yaptığı eleştiriye bakıyorum sonrada üzülüyorum. Kimsenin tanıtımına kötü ''saçma'' eleştiriler yapmak hoş değil. @serkanucar08
Birisine eleştiri yapabilmen için onlardan daha iyi olmalısın ki o seviyede değilsin, insanları üzmeye hakkın yok en azından rol çalmıyorlar.
Dostum ağzından çıkan cümlelerine dikkat et "Rol Çalmak" dostum bu cümle bana hırsız diyorsun anlamına getirir. Sen bana hırsız deme iznini sana kim veriyor bu özgüven bir yerden geliyor sanırım bir daha benimle bu tarz saçma saçma konuşma dostum hiç hoş değil önce kendine bak sonra çevrene neyin nolduğunu anlarsın rahatlıkla....
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#88 - 26.07.2021 17:34
Kişisel olarak kimseye hırsızsın, rol çalıyorsun demedim? Neden üstüne alındın ki? Üstüne alındığına göre bu duruma ait bir yaran olmalı yoksa rol mü çalıyorsun adamım??
Haha
2
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
wermidonn, Jiggysaw,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#89 - 26.07.2021 17:35
Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Fakat bu yaptığınız ikinci kötü yorum galiba bizi kıskanıyorsunuz :) Neyse sorun değil kıskanabilirsiniz gayet normal ama dediğim gibi önceliğimiz insanların SS'lerimizi beğenmesi güzel bulması değil bana göre bu oyunun amacıda bu değil. Rol yapmak , kaliteli rol yapmak bunlar sunucuya daha fazla şey katıcaktır diye düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok