Konu: [18.06.2021] Maske_17834 - Maske_18061 DM - Emotesiz işlem.  (Okunma sayısı 1054 defa)

#10 - 23.06.2021 21:21
Selamlar. Öncelikle şikayeti oluşturan arkadaş, rol de bizimle hiç bir bağlantı ve hiç bir rol geçmişi olmadığını söylüyor. Ama diğer arkadaşı atışık kavga etiğimizi hatta kavgaların olduğunu söylüyor. Anlamış değilim açıkcası. Neyse en baştan başlayalım. Biz bir birlik kurduk ve arkadaşların oyun içi karakterleri ile sorunlar yaşadık, uzun bir süre, karakterlerimiz cicili bicili değil malesef ki. Çete söz konusu, yani uyuşturucu katil, soyguncu. Her türlü kirli insanlar var. Ve ilk başlar da ufak bir olay da arkadaşlar gelip evimizin üstüne bahçesine değişik değişik hareketler de bulundular. Biz sıkıldık ve çözüm yolu aradık. En sonun da aldığımız karar ile yapılan baskınlar yüzünden o sokağı terk etiğimizi söyledik forum üzerinden. Hala rollerimiz devam ediyor bakın başka bir bölge de. Ve arkadaşlar oraya gelip ''Bunlar kovulan zenciler değilmi?'' Gibi gibi söylemler de bulundular. Açık bariz kışkırtma olsa da sakin kaldık, ve daha sonra aldığımız karar ile ''İdlewood Mafia'' Adlı birliğe geçtik. Fakat karakterlerimiz hala aynı, bir çoğumuz için. Yani karakterlerimiz bir başka birlikte olsa bile ki girdiğimiz ve yaptığımız çetelerin kültürleri aynı. Dediğim gibi karakterlerimiz hala aynı, arkadaşların ic karakterlerini tanıyoruz ve düşmanız. sadece seti terk edip başka bir sete girdik. Roll de böyle bir düşünceye kapıldık. Artık daha güçlüyüz. Arkamız da tayfamızın lideri falan var gibi. Biz oradan aldığımız güç ile savaşı iyice harladık. Çeteleşme söz konusu, silahların patlaması çok normal. Böyle bir durum için aşırı normal. Arkadaş demiş ki başka bir birlikteler bizimle alakaları yok. Bu fark etmez, karakterim hala aynı ve sizinle yaşantıları var. Sizi başka birliğe girdik diye görmezden gelemeyiz, çok saçma olacaktır. Bunu nasıl söylediniz anlamadım ama devam edelim. Ayrıca karakterleriniz yine bir başka birliğe geçtiyse bu yine fark etmez arkadaşlar, yaşanmışlar hala aynı bir başka birliğe girmeniz sizi değiştirmez. O zaman ben gidip herkesi döveyim bütün vice halkı peşime düşsün sonra birliğimi bırakıp başka birliğe geçip artık ben başka birlikteyim diyeyim o zaman? Bu hiç etik olmaz değilmi.

Bir başka olay ise hiç role girmediğimiz bir kişiyi vurduğumuzu söylemişler. Savaşın ortasında adam mı seçeceğiz? O adamın silahını çekip bize ateş edeceğini bilemeyiz sizden birisi olarak görüp çatışmanın ortasında vurulmuştur. Vurduğumuz bütün kişiler çatışmanın içerisin de koşturdular. Vurulmasını normal olarak görüyorum. Ki size isterseniz soygun veya çatışma esnasın da sebebsiz vurulan bir çok video sunabilirim. Bu olayı gayet normal görüyoruz.

Gelelim emote işine. Emotelerimizi verdik, hemde tam dibiniz de. Bunu nasıl görmezsiniz anlamadım. Bilerek dibinize kadar koştuk ve emote verdik. Lütfen arkadaşlar görmüş olmanız gerekli. Size bunu açıklamak için bir ss bırakıyorum. Artık arkadaşlar bakıp bakıp nasıl görmedik derler. Bu tarz durumlar için video kaydı açıyoruz.

SS;

#11 - 23.06.2021 21:24
@spawn Merhaba kanka, orada Adelina Georgia karakterim ile Taco yeme rolü yapıyordum. Şuan NC attım, yalan söylemenin bir alemi yok :)

#12 - 23.06.2021 21:27
savunmada benim de ismimin yer alması sonucu bende bir şeyler yazmaya karar verdim, arkadaşın "IC" olarak dediği konu sadece illegal tarafı motele geçti "karakterleri" ölmedi demedik, karakterler BPS çetesinden fakat Brystal çetesine sığınıyor ve sıkıyor.  Bunda bir şey yok galiba, NC vs. atmamış bir insan ve sizinle sorun yaşıyor. Bu olay OOC değil IC gerçekleşmiş canım benim, lütfen iyice araştır öyle aç şikayetini.

Alıntı
Burada arkadaşlarımızın çetesi hakkında IC olarak açıklamaları:
Spoiler: GösterGizle

Burada son yazdıkları ve planlarının ne olduğunu bariz olarak belli ediyorlar.
Spoiler: GösterGizle

Gerçekten çok sıkıcı bir durum, çetelerini pasif hale getirip başka bir çeteye girip bizimle OOC kinli oldukları için mahallemize sürekli saldırı yapmaları acınası bir durumdur.
Cezalarını çekmelerini istiyorum. Oyunda rol üzerinde iken sürekli OOC kinleri ile gelip mahallemizi taramaları bizi oyundan bıktırıp mahallemize çökme planlarını kanıtlar.  Birlik tanıtımlarına yazdıkları şeyler ile bunu zaten açık bir şekilde belli ettiler.
Bu üç etti, üç seferdir mahallemiz silahlarla taranıyor ve IC olarak hiç bir rol olmadığı halde.
Forumda ve Oyun üzeride birliğimiz için tüm emeklerimizle uğraş veriyoruz. En azından emeklerimize biraz saygınız olsun. [/b][/size]
[/quote]

#13 - 23.06.2021 21:29
@spawn Merhaba kanka, orada Adelina Georgia karakterim ile Taco yeme rolü yapıyordum. Şuan NC attım, yalan söylemenin bir alemi yok :)
Selam dostum. Yan karakterlerini inceledim, ve daha önce oynadığın üzerine nc atığın karakterleri gösteren sekmede hiç bir şey göremedim. NC atıysan gözüküyor diyebiliyorum.

Bu konuya bir aydınlık vurursan harika olacaktır.

#14 - 23.06.2021 21:30
@Azovski

Yalan konuşmaya devam ediyorsun, yazdığın savunmanı düzeltmeni istiyorum.

Kanıt 2;

(Etrafta her hangi bir yemek satıcısı rolü yapan yoktur)

#15 - 23.06.2021 21:31
Selam dostum. Yan karakterlerini inceledim, ve daha önce oynadığın üzerine nc atığın karakterleri gösteren sekmede hiç bir şey göremedim. NC atıysan gözüküyor diyebiliyorum.

Bu konuya bir aydınlık vurursan harika olacaktır.

#16 - 23.06.2021 21:34
Tekrardan merhaba, karakterim BPS Jaygang çetesinin "R19" yani en yüksek rütbeli olarak gösterile bilir. Reymond karakterinin bir geçmişi var, bu geçmiş köklü birliklerin (r17-18 gibi rütbelerinde) tanıdığı arkadaşları var. "Darkeem_Barrett" Idlewood Mafia Brims çetesinin R18 rütbesinde rol yapan bir karakter, bu karakterin Reymond karakteri ile sıkı bir geçmişi var. Defalarca Reymond karakterini aşşağaladınız, "Bu kimdir? Neyin nesidir?" sorusunu aklınızdan bile geçirmediniz. BPS Jaygang birliğinde onlara ihlal yapmamak için ne bir mermi patlattık, nede brawll rollerine girdik. Birlik on günü geçtikten sonra Idlewood Mafia Brims birliğine geçiş sağladık, bir süre orada roller yapmayı deneyecektik, karakterim Unity tarafında yaşadıklarını unutmamıştı. Hırsını almak, mahallesine geri dönmek için ölmeyi göze aldı ve Gervio, Andres karakterleri ile savaşa girdiler. Bir süre sonra latin birliği, birliği kapatma kararı aldılar ve başka bir birliğe geçtiler. Geçtikleri birlikte isimleri halen aynı idi, karakterlerim onları tanıyor, savaşını halen bitirmemişti.

DM konusuna gelecek olursam;

Emote vererek sıktığım videoda görüle bilir. Arkadaşlar rol zevkinin kalmadığını söylüyorlar. Peki neden bizi BPS çetesinde rol yaptırmadılar da sürekli dövdüler? Neden sürekli agresif yaptılar?

@Azovski arkadaşımızı şahit olarak gösterdiler fakat olay yerinde yoktu, bunun videosunu da yayınlayacağım, ooc neden yalancı şahitlik yaptığını açıkcası merak ediyorum.
Arkadaşımız olay yerinde yok muydu? Öyle mi dersin kardeşim. Tamam mahallede ilk sıktığınız videoyu atmanı bekliyorum. Sosisli rolünde idik ve seni şikayet ettiğim ayrı ayrı yorumlarda mevcut.
Şöyle ki, sen ve arkadaşların mahalleye gelip "bura bize ait, bu ev bizim şu köprü bizim, yanımıza gelip zenci karakterleriniz sürekli yere tükürme emoteleri veriyorlar"
Pardon da size nasıl agresif davranmayalım ıc olarak mahallemizi elimizden almaya gelen bir birliksiniz, ek olarak IC'den seni dövdüğümüzün vs kanıtlarını bekliyorum. Olayların hiç birisinde sen yoktun aksine "Dedektif" arkadaşının yanında bize küfür ettin ve özür dilemedin.
Birliğinizin IC olarak açıklaması yukarıda attığım gibi birliği terk etme sebebinizin polislerin baskısı olduğunu açıkladı.
Yani biz sizi mahalleden kovmadık, karakterleriniz rahat durmadığı için biz de sert karşılık verdik hiç bir zaman size dm vs de atmadık. Mahalleyi kendiniz terk ettiniz ve açıklamanızı yapıp bir şeyler deneyeceğinizi(DM) açık açık belirttiniz. Tüm ssler mevcut zaten ne anlatıyorsun?
Seninle olan bir rolümüz dahi yok sen o brawl rollerinde bile yoktun hala hatırlıyorum.
Bana kanıtlarını at kardeşim ben senin son sıkmanızda emote vermediğini yazmış mıyım iyi oku bakalım? Attığın video bugüne ait şikayetin açılma tarihi ile alakasız.
Saçma yazılar yazmak yerine dm açma nedenini kanıtlarla sun. Bekliyorum.

#17 - 23.06.2021 21:37
Tekrardan merhaba, karakterim BPS Jaygang çetesinin "R19" yani en yüksek rütbeli olarak gösterile bilir. Reymond karakterinin bir geçmişi var, bu geçmiş köklü birliklerin (r17-18 gibi rütbelerinde) tanıdığı arkadaşları var. "Darkeem_Barrett" Idlewood Mafia Brims çetesinin R18 rütbesinde rol yapan bir karakter, bu karakterin Reymond karakteri ile sıkı bir geçmişi var. Defalarca Reymond karakterini aşşağaladınız, "Bu kimdir? Neyin nesidir?" sorusunu aklınızdan bile geçirmediniz. BPS Jaygang birliğinde onlara ihlal yapmamak için ne bir mermi patlattık, nede brawll rollerine girdik. Birlik on günü geçtikten sonra Idlewood Mafia Brims birliğine geçiş sağladık, bir süre orada roller yapmayı deneyecektik, karakterim Unity tarafında yaşadıklarını unutmamıştı. Hırsını almak, mahallesine geri dönmek için ölmeyi göze aldı ve Gervio, Andres karakterleri ile savaşa girdiler. Bir süre sonra latin birliği, birliği kapatma kararı aldılar ve başka bir birliğe geçtiler. Geçtikleri birlikte isimleri halen aynı idi, karakterlerim onları tanıyor, savaşını halen bitirmemişti.

DM konusuna gelecek olursam;

Emote vererek sıktığım videoda görüle bilir. Arkadaşlar rol zevkinin kalmadığını söylüyorlar. Peki neden bizi BPS çetesinde rol yaptırmadılar da sürekli dövdüler? Neden sürekli agresif yaptılar?

@Azovski arkadaşımızı şahit olarak gösterdiler fakat olay yerinde yoktu, bunun videosunu da yayınlayacağım, ooc neden yalancı şahitlik yaptığını açıkcası merak ediyorum.
Arkadaşımız olay yerinde yok muydu? Öyle mi dersin kardeşim. Tamam mahallede ilk sıktığınız videoyu atmanı bekliyorum. Sosisli rolünde idik ve seni şikayet ettiğim ayrı ayrı yorumlarda mevcut.
Şöyle ki, sen ve arkadaşların mahalleye gelip "bura bize ait, bu ev bizim şu köprü bizim, yanımıza gelip zenci karakterleriniz sürekli yere tükürme emoteleri veriyorlar"
Pardon da size nasıl agresif davranmayalım ıc olarak mahallemizi elimizden almaya gelen bir birliksiniz, ek olarak IC'den seni dövdüğümüzün vs kanıtlarını bekliyorum. Olayların hiç birisinde sen yoktun aksine "Dedektif" arkadaşının yanında bize küfür ettin ve özür dilemedin.
Birliğinizin IC olarak açıklaması yukarıda attığım gibi birliği terk etme sebebinizin polislerin baskısı olduğunu açıkladı.
Yani biz sizi mahalleden kovmadık, karakterleriniz rahat durmadığı için biz de sert karşılık verdik hiç bir zaman size dm vs de atmadık. Mahalleyi kendiniz terk ettiniz ve açıklamanızı yapıp bir şeyler deneyeceğinizi(DM) açık açık belirttiniz. Tüm ssler mevcut zaten ne anlatıyorsun?
Seninle olan bir rolümüz dahi yok sen o brawl rollerinde bile yoktun hala hatırlıyorum.
Bana kanıtlarını at kardeşim ben senin son sıkmanızda emote vermediğini yazmış mıyım iyi oku bakalım? Attığın video bugüne ait şikayetin açılma tarihi ile alakasız.
Saçma yazılar yazmak yerine dm açma nedenini kanıtlarla sun. Bekliyorum.
Ya arkadaşım anlamış değilim nasıl DM atınız diyorsunuz hiç anlamış değilim. Aramızda kavgalık olay oldu, biz devam etirdik. OOC KİN demişsin, beni tanıyan tanır ben hiç öyle birisi değilimdir. Aramızda sert roller oldu bizde akıllarımızı kullanarak üstünlük kurmaya çalıştık. Başarılı oldu, olay bu kadar basit. DM diye bişey yok arkadaşım, OOC KİN hiç yok. Böyle şeylere harbi diyorum gerek yok.

#18 - 23.06.2021 21:40
Gerekli savunmamı yaptım, daha fazlasına ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum.

#19 - 23.06.2021 21:42
Selamlar yine arkadaşlar konuyu saptırmış :D Konunun açılış tarihine bakar mısınız bi? Benim attığım son yorum bugüne ait ben size bugün emote vermediniz falan mı yazmışım iyi okuyun ilk tarihte attığınız dm videosunu bekliyorum madem biz yalancıyız buyrun atın videonuzu
Mahalleye ilk saldırma olayınızdan bahsediyorum.
Ekstra olarak arkadaş baskılardan dolayı demiş ve baskıyı polisler tarafından yapıldığını kendileri açıklama olarak yapmış bulunuyor. Düpe düz dm aradığınız açıkça ortada.
Siz gelip aylardır emek verilen mahalleyi tek günde gelip "orası benim burası benim" diyerek kendi kafanıza göre aylardır bizim rol yaptığımız mahallenin olmayan evlerinizi sahiplenirseniz tabi ki de karşılık görürsünüz fakat biz durumu tatlıya bağladıktan sonra sizin kendi birliğinizde takılan arkadaşların rahat durmaması sebebi ile o brawl rollerinde dayak yediniz ve olay orada birliğin sahibi ve Elvio karakteri ile konuşulduktan sonra kapandı.
Konuyu saptırmayın konuyu açtığı tarihte emote yok denilmiş farkındaysanız bugün sıktığınız saatleri atıyorsunuz. Gülünç bir durum cidden.
Konuyu boş yere kirleteceğiniz yere buyrun o yapılan rollerin kanıtlarını atın kardeşim, elinde vardır herhalde?
« Son Düzenleme: 23.06.2021 21:44 LyonCros »