Konu: [15.06.2021 - Eva Cudmore] DM,BRAWL KURAL İHLALİ  (Okunma sayısı 251 defa)

#0 - 15.06.2021 14:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eva Cudmore, @burakicbudak

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Fin Cobblepot @rezillique

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14:33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:[Karakterlerin sebepsiz olarak başka kişilere sistemsel veya rolsel saldırması, ateş açması, yaralaması, öldürmesi yasaktır.

Kişiyi kasıtlı olarak defalarca sistemsel olarak öldürmek yasaktır.

Çatışma (silahlı veya silahsız) alanlarında olayların içerisinde olmayıp, olaylara sonradan dahil olan kişilerin geçerli bir sebebi olması gerekmektedir. Oyun ortamını bozacak, olayla alakası olmadığı halde çatışma ortamı yaratmaya çalışmak, kendine sebep yaratmak için kasıtlı olarak saldırgan tutumlarda bulunmak yasaktır. Bunlara benzer saldırı sebepleri yöneticiler tarafından değerlendirilerek geçersiz sayılabilir ve ceza işlemi uygulanabilir. ------- Anlaşmalı Gang Brawllar sırasında ateşli silah kullanmak, drive-by yapmak yasaktır.]

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncellikle bu arkadaş bir kaç gündür Jolie_Kelly adlı arkadaşımı rahatsız ediyormuş, geçende Jolie_Kelly karakterini dövmüşler herneyse konumuz o değil bugün öğle saatlerinde bu Eva_Cudmore Adlı arkadaşımız bizim garajımıza gelerek bize laf atmaya başladı, 1 kere orada ikimizi de baydı benim zaten canımı doldurmamıştım o yüzden direk bayıldım beni baydıktan sonra arkadaşım olan Jolie_Kelly'i baydı bu iki karakterin arasında sürtüşme varmış daha öncesinde zaten sonra benim yanımdakı arkadaşım olan Fin normalce konuşmak istedi bu olayların kapanması adına o da takip edin dedi bizde peşinden gittiğimizde bizi Onaylı hood olan bir çetecilerin yanına götürdü bana orada  bu Eva adlı karakter bana ''Oruspu'' kavramında bulundu benim karakterimde bu lafa sinirlendi Oruspu? yazdım sonra direk yanıma geldi /me kıza saldırır emotesi attı ve saldırdı rklı olmama rağmen üzerinden 8 saat geçmemesine rağmen bu konuda hakkında ooc de biraz şasırdım ve sinirlendim ama kesinlikle ''OOC Kin'e dökmedim'' ve dökmemde gerekli cezayı almasını istiyorum zaten yaptığı hatalar bariz belli resimlerde başka diyecek cümlemde yok açıksası.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum bir günde 2 kural ihlalı iyi forumlar dilerim arkadaşa.

#1 - 15.06.2021 15:16
Merhaba, olaya şahit oldum. Bahsi geçen kişi Mia ve Jolie isimli arkadaşlarımı dövmüş. Biz de konuşmak için kendisine gittik. Karakterimin amacı bu olaylara son vermekti. Konuşurken Eva ve Mia tekrar ağız dalaşına girdi ve Eva gelerek birden Mia'a saldırdı ve onu yaralıya düşürdü. Bu sabah yine benzer bir darp rolü yaşanmış. Gerekli süreyi doldurmadan tekrar darp rolüne giriştiği için kişinin ceza almasını istiyoruz.

#2 - 15.06.2021 15:17
Öncelikle merhaba  Jolie_Kelly adlı arkadaş ile uğraştığım yok kendisi ic de ÇAKMA lakabını her gördüğü yerde kullanıp sataştığı için ic karakterim mantıken sinirlendi.
Bir diğeri ise garajlarına gidip küfür edip hakaret etmedim diyalog  Jolie_Kelly ile Eva_Cudmore yani kendim arasında geçen bir diyalogta susması gereken bu arkadaş kendisi küfür edip rolün içine dahil olmuştur.
Bir diğeri ise kendisi bana pm den normal hayatta sinirli biriyim ve ooc sinirlendiğini dile getirerek OOC kin yapmıştır ve kendisi bana bu sırada ic "Ağzına verdirtirim" gibi bir küfürde bulundu.
Uzun lafın kısası  kendisi bir çok açıklamasında yalan söylemiştir ve rk lık bir durum yok, sebepsiz yere yaptığım bir durum yok iyi forumlar. :vice:
« Son Düzenleme: 15.06.2021 18:05 burakicbudak »

#3 - 15.06.2021 15:19
https://www.hizliresim.com/nup4xs5 kendisinin OOC kinden gerekli ceza almasını istiyorum tekrardan iyi forumlar.

#4 - 15.06.2021 16:08
OOC kin derken sana niçin OOC kin tutmalıyım ki? seninle daha tanışmıyoruz bile OOC kin tutuyorsun demen saçma değil mi evet realde sinirliyim ama sinirimi oyuna yansıtmıyorum fakat siz beni bugün rklı olmama rağmen 2 kere düşürdünüz şikayeti açmamdaki amacım buydu iyi forumlar diliyorum. Ve şunu da eklemek istiyorum ağzına verdirtirim lafını Bana ''Oruspu'' kavramını söyledikten sonra dedim ss te zaten bulunmakta hayırlı forumlar güzel dostum :)
« Son Düzenleme: 15.06.2021 16:11 serkanucar08 »

#5 - 15.06.2021 16:49
Bana OOC sinirlendiğini kendi ağzınla söylüyorsun iyi forumlar.  :D

#6 - 15.06.2021 18:03
Dikkatlice okuyun lütfen Real de sinirlı bir insanım demişim sana Ooc sinirlendim demedim size de iyi forumlar.

#7 - 15.06.2021 18:09
Rk lik bir durum yok derken 8 saat süre var siz bir kere bayıltiniz öğlen sonra bir kaç saat sonra aynı hareketi tekrar yaptınız ve 8 saate dolmamış olmasına rağmen benim şahitlerim var bir de yalan söylüyormuşum kendiniz yalan söylüyorsunuz sonra benmi yalancı oluyorum? ne saçma bir durum iyi forumlar dostum iyi forumlar..

#8 - 15.06.2021 18:10
Bütün kanıtları ss te belirtmişim daha da yazmıyorum ve yetkili kararını bekliyorum hatayı yapan sizsiniz Türkçe terim kullandınız diyordunuz halen gene görmüş değilim şikayette bekliyorum...

#9 - 15.06.2021 18:27
Dostum uzatmanın bir anlamı yok zaten, OOC kininin olduğu ss i attım ve kanıtların yetersiz rk lık birşey yok
 :vays: