Konu: [15.06.2021 - Eva Cudmore] DM,BRAWL KURAL İHLALİ  (Okunma sayısı 253 defa)

#10 - 15.06.2021 18:34
Dostum bak bir daha aynı olayı açıklıyorum son kez bır öğlen saatlerinde Jolie_Kelly'i ve beni garajın orada bayiltin onun üzerinden bir buçuk saat geçti seni gördü arkadaşım olayı kapatmak için konuşmak istedi sende takip edin dedin sonra bende seni takip ettim bizi onaylı hoodun içine götürdün bir anda konuşurken arkadaşım Fin Cobbelepot sizinle bir anda bana "Oruspu" kavramını kullandın bende Oruspu? İşareti yazdım bı anda yanıma yaklaştın /me kıza saldırır yazdın bu da etti 2 senin veya başka birisinin böyle bir hakkı yok yaptığın kural ihlali bunu bilmeme rağmen yalan söylemen saçma... Admin kararını bekliyorum @burakicbudak

#11 - 15.06.2021 20:26
Yalan söylediğim bi durum yok dostum, rk lı olduğunu ve seni birdaha dövüp düşürdüğümü kanıtla, yetersiz kanıt iyi forumlar. :vice:

#12 - 16.06.2021 00:43
Rk lik bir durum yok derken 8 saat süre var siz bir kere bayıltiniz öğlen sonra bir kaç saat sonra aynı hareketi tekrar yaptınız ve 8 saate dolmamış olmasına rağmen benim şahitlerim var bir de yalan söylüyormuşum kendiniz yalan söylüyorsunuz sonra benmi yalancı oluyorum? ne saçma bir durum iyi forumlar dostum iyi forumlar..
Ateşli silah ile RK olduktan sonra illegal role katılabilme süresi sekiz,
BRAWL rolü ardından illegal role katılım süresi dört'tür. Dört saat geçmeden RK edildiğini kanıtlayamazsan muhtemelen şikayet düşer. İyi forumlar  :sampanya:

#13 - 16.06.2021 02:03
Merhaba,

Ekran görüntülerinde herhangi bir sorun görülmüyor. Şikayeti kapatmadan önce hatırlatmakta fayda var, şikayet açıldığında şikayet açan taraf sadece "şikayetçi olduğu konuyu" savunma tarafıda sadece şikayet açan kişiye karşı savunma yapmalıdır. Karşılıklı diyalog olduğunda şikayet konusu daha karışık bir hal alıyor ve buna izin vermiyoruz. Bu konuda lütfen daha dikkatli olun. Minik bir ekleme daha yapalım. @burakicbudak attığınız ekran görüntüsü kırpılmış, bu tarz ekran görüntüleri attığınızda tam ekran olmasına özen gösterin. Attığın ekran görüntüsünde herhangi bir sorun görülmüyor fakat yine de bu tarz özel mesajlar gönderirken daha dikkatli olun. Rolü, rol dışına taşıyarak karşı taraf ile PM kavgası çevirmeyin.