Konu: [Ortak Nezaket] Grosso_Berisha  (Okunma sayısı 303 defa)

#20 - 15.06.2021 17:40
Başka mecraları araya katmayın

#21 - 15.06.2021 17:41
Dostum sen şakamısın? İftira atıyorsun, yalan söylüyorsun ve susmamızı istiyorsun. IC olaydan dolayı öyle birşey yazdığımı söylüyorsun ama dediğini kanıtlar nitelikte bir ekran görüntün yok ve bu birinci yalanın. Birliğimize yeni katıldığını, samimi olmadığından(!) sesli iletişime geçmediğini söylüyorsun ama ne hikmetse birlik üyelerinin IC ismini kullanarak ailevi küfürler edebiliyorsun-() Bu ikinci yalanın. Şahsına edildiğini birlikte başka İsmet olmadığını söylemende üçüncü yalanın, bunun yalan olduğunu kanıtlayanda birlik içindeki üyeler ve birlik liderleri. Benim her söylediğinin yalan olduğunu kanıtlayabilecek delillerim var ancak senin bir tane bile kanıtın yok. Bu senin şahsıma iftira attığını gösterir. Şikayet sonuçlandıktan sonra elimdeki ekran görüntüleri ile sana şikayet açacağımdan emin olabilirsin.
Önce küfür et sonra kendini haklı çıkarmak için başka mecraları araya kat komiksiniz.
(DİSCORD yoluyla beni rahatsız etmeyin)
« Son Düzenleme: 15.06.2021 17:47 Eswiper »

#22 - 15.06.2021 18:31
Atılan saat belli, şikayet açılmadan önce yazılmış birşey bu. Yalanlarını ortaya çıkarmak için farklı platformları kullanabilirim, yalan söylemede farklı platformları katmayalım. Yazdığım şey birlik lideriyle senin konuşmanın ardından aramızda birşey olmamasına rağmen bana şikayet açıcağını öğrendikten sonra olan şaşkınlığımdır. Seni discord üzerinden rahatsız eden bir kişi bile yok, mağduru oynama.

#23 - 15.06.2021 18:53
Yalan söylemiyorum yalan söyleyen sensin şahsıma yapılan bir küfürü başka bir yere kaydırmaya çalışıyorsun :garip: çok dürüstsen birlikteki tek İsmet olduğumu açıklayabilirsin mesela

#24 - 16.06.2021 02:14
Merhaba,

Bu tarz şikayetlerde savunma olarak birlikten çıktıktan sonra kin yaptı ve şikayet oluşturdu savunmalarını geçersiz sayıyoruz çünkü bu tarz durumlarda dikkatli olması gereken sizsiniz. Birliğinizde yeni başlayan bir oyuncu veya sizi tanımayan herhangi birisi de olabilir, hiçbir şekilde birlik chatinden kimseye küfür edemezsiniz. Bu mesaj kimin ekranına çıkarsa şikayet açma hakkı vardır, bu sizin sorumluluğunuzda olan bir durum. Bu yüzden küfür sebebiyle ceza alacaksınız, şikayet kapatılmıştır.