Konu: [Ortak Nezaket] Grosso_Berisha  (Okunma sayısı 416 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2021 20:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Grosso Berisha @bengrasso

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11/06/2021 23:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 1-)

Alıntı
1-) Ortak Nezaket

a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC yaşanmış bir olay yüzünden kişi /f chatten OOC ismimi söyleyerek bana karşı çok ağır bir küfür sergiliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Hak ettiği en ağır cezayı almasını istiyorum, başka kişilere aynı durumu sergilemesin.

#1 - 14.06.2021 20:53
Merhabalar, F chat ve Pm karıştırma sonucu böyle bir ekran görüntüsü şahısın eline geçmiştir. Birlikteki tek İsmet kendisi değildir ve tarafımca şahsına hiçbir küfür edilmemiştir. Rolleri ve birliğin gidişatını bozduğu içi 14.06.2021 tarihinde birlikten atıldığı için bu şekild kin kusmaktadır. Kendisi birlik chatinde daha önce defalarca küfür etmiştir ancak birlik içindeki olayları dışa yansıtmayı düşünecek kadar seviyesiz olmadığımız için ekran görüntüsü almadık, yaşının küçüklüğüne veriyorum bu hareketini. 3 gün önce alınan ve kendisiyle bir alakası olmayan bir ekran görüntüsünü bugün paylaşmasıda  birlikten atılmanın intikamını almaya çalışmasındandır.

#2 - 14.06.2021 20:57
Dediği hiç bir şeyin gerçeğe dayalı bir olanağı yoktur elinde kesinlikle bir kanıt olmadığını da düşünüyorum birlikteki tek veya ikinci İsmet olmam kimsenin umurunda değil ettiğin küfür yüzünden gerekli işlemleri göreceğine canı gönülden inanıyorum ha birde şuna geleyim birlikten atılıp atılmamamın şikayet ile hiç bir alakası yoktur küfür ettigin metin SS te gözüküyor uzatmaya gerek yok moderatör kararını bekliyorum.
« Son Düzenleme: 14.06.2021 21:01 Eswiper »

#3 - 14.06.2021 21:11
3 gün önce alınan bir ekran görüntüsünü gününde değilde şimdi atman zaten şikayetin birlikten atılmanla alakası olduğunu doğruluyor. Birlikteki tek veya ikinci ismet olup olmamanı belirtmemde şahısına edilmemiş bir şeyi şahsına edilmiş gibi gösterip birlikten atılmanın acısını çıkartmaya çalıştığından dolayıdır. Dediğim gibi birlik içerisinde yaşanan hiçbirşeyi kötü bir düşüncem olmadığından ekran görüntüsü almadım ama birlik lideride dahil bir çok üye senin gerek discord üzerinden gerek birlik chati üzerinden küfür etmeni doğrulayabilir.( @Asilbreakk @lucretius @MuhammetY @Sm4n )
« Son Düzenleme: 14.06.2021 21:19 bengrasso »

#4 - 14.06.2021 21:14
Şahitliğini doğruluyorum.

#5 - 14.06.2021 21:17
Birlik içi anlaşmazlık birlikten atıldıkdan sonra şikayet açmış kin üzerine açılan bir şikayet şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 14.06.2021 21:22
Şikayet eden ve şikayet edilen iki tarafta birliğimdendir. Baltasar karakterinin birlikten atmam dolayısıyla kin üzerine bu şikayetini oluşturmuştur.

#7 - 14.06.2021 22:07
Kin üzerine oluşan bir olay değildir yapılan hareket şahsıma olduğu için açma gereği duydum yetkili kararı bekleyelim.

#8 - 14.06.2021 22:08
Belli oluyor ki birlik içinde bir gruplaşma olup olayla ilgisi olmayan kişiler şahitlik yapmaya gelmiş komik  ::)

#9 - 14.06.2021 22:12
Birlikteki tek ismet sen değilsin, şahsına birşey söylenmediğini ilk yanıtımda belirttim. Birlikte bir gruplanmada yok, herkes düzgün bir şekilde şahitliğini yapıyor.