Konu: [Azad_Mirican] Non-RP , Refuse RP, Yetersiz Rol Bilgisi, Powergaming , /b  (Okunma sayısı 257 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.06.2021 15:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Azad_Mirican @şempanzecelil
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Justice @Çaçakiri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.06.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-RP , Refuse RP, Yetersiz Rol Bilgisi, Powergaming , /b

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Azad karakteri daha öncesinde defalarca bizi tırla ezip dövmeye çalışıyordu, bu defa biz onu dövdük ve bayılttık, ondan sonra ihlaller başladı. Gasp isteği atıyoruz kabul etmiyor, do kanalını gereksiz meşgul ediyor, OOC kanaldan "aq" gibi sözler kullanıyor, zaten rolü izleyen @Justice şikayeti oluşturmamı istedi. Gerekli herşey bıraktığım ScreenShot'larda bulunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş biraz daha troll kafasında takılıyor, gerekli işlemin yapılacağına eminim.

« Son Düzenleme: 13.06.2021 16:03 stronix »

#1 - 13.06.2021 16:17
Ben kimseyi ezmedim arkadaş nerden uyduruyor bilmiyorum ayrıca beni darp etmelerinide anlamıyorum bir yalan üzerine saldırdılar,hem ilk başta affallasamda sonrasında gerekli izni verdim.Ayrıca Non-rp diyorlar ama birden fazla kişi gasp isteğinde bulundu,Hood olarak gasp etmelerinde bir sorun yok ama suçsuz yere ve dost olmamıza rağmen gasp etmeleri yanlış.Ceza alırmıyım bilmiyorum ama alırsamda canınız sağolsun,ani öfke ve hınç yüzünden böyle oldu kaç kez baygın durumuna getirildim.Olmadık yerde iznim alınmadığp halde deagle marka silahı ateşleyerek hasar verdiler CK izni istediler(İzinlere onay vermediğim halde ceşitli saldırılarda bulundular).Daha geçici hasar izni almadan ateş etmelerine rağmen kısacası ne olduğunu ne ben anladım ne onlar anlattı.
« Son Düzenleme: 13.06.2021 16:27 şempanzecelil »

#2 - 13.06.2021 16:29
İzin mi, neyden bahsediyorsun? Defalarca YKI yaptın, kalkıp koştun. En sonunda da Powergaming yaparak motoruna gittin, motoru çalıştırdığın anda kaçmaman için ateşledim. Dost olduğumuzu da sanmıyorum, birlik insider'ları başta seni dövüyor, bu nasıl dostluk? Daha sonrasında gasp etmek istiyoruz fakat role uymuyorsun, detaylı bir savunman yoksa sonuç bekleyelim.

#3 - 13.06.2021 17:03
Dostluk yok diyorsun ama sonradan gelen Mark Berlin dostumuz Baykus ile dost olduğumu söylüyor ve ayrıca Noumouke adlı dostum ise bana özel davetiye verip benimle konuşuyor sence dostluk yok mu ayrıca kaçmaya çalışmak yerine motorumu güvenceye alıyordum ama izin vermediğiniz için motorumu Las Venturas uçak mezarlığında kurtarabildim.Gasp işine gelirsek görmediysen sonrasında gasp onayını verdim hem sen kaçmamam için silahını ateşlediysen bile dostlarından bazıları bıçak çıkarma rolü yaparak bana zarar verdiler ama izin bile almadılar ben suçlu olduğum kadar dostlarından bazılarıda suçlu aralarından bazıları yüzüme karşı"Biz insan yemiyoruz ya zarar vermeyiz"demesine rağmen bir gün sonra bana sebebsiz saldırıyor hemde olayı dahi sorgulamıyorlar.Koşarak kaçmamdan bahsetmişsin ama ayağa kalkamadım ki kaçayım süreklı yaralı durumuna düştüm,Hoover'dan bile böyle tepkiler görmedim onlarla bile konuşuyorum ama böyle saldırmıyorlar bence dostların biraz sert biraz daha anlayışlı olabilirlerdi ve gasp için yalan atmazlardı kaç gündür meslek yaptığım bile yok ama nasıl oluyorsa sizi tır ile eziyorum hem tır ile ezmeye çalışsam bile ceza alırdım yani sağlam bir neden olmadan millete sırf beyaz olduğu için saldırıyorsunuz.Oyunda Rol Yılı seksenlerde geçmiyor artık beyaz siyah dostluğu var mahallenizde gezinmek bu kadar kötü sonuç almamalı çoğu arkadaşınız zaten tuhaf rütbeli kişilerle bile konuşmaya gelsem aracıma biniyorlar(genellikle çalmak için) hatta CarJack yapan bile var ama beklekten sıkılmasınlar diye göz yumuyorum illa şikayet eden vardı yani daha konuşmak istersen ben böyle durmadan yazabilirim,nasıl olsa kendimi savunmak hakkım.

#4 - 13.06.2021 18:30
Sokakta sırf dolaştığın için bunlar olmuyor, dediğim gibi öncesinde dün gece bizi eziyorsun. Gasp olayına gelirsek, defalarca reddediyorsun, sonra rapor atıyorum @Justice bakıyor ve seni uyarıyor. Sonra kabul ediyorsun fakat daha sonrasında para alma rolünü yaptığımda uymuyorsun, onun yerine OOC bölerek "Ben size naptım aq" demeyi tercih ediyorsun. Motorunu güvene almak mı? Daha komik bir yalan görmedim, motoru açıp kaçıcaktın, bolca ihlal yaptın bunların hepsi SS'lerde belli oluyor.

#5 - 13.06.2021 19:32
Bakıyorum yalanların küçülüyor ilk bizi tırla ezdin dedin şimdi bizi ezdin diyorsun hem şunu söyleyeyım ahbap dün ben akşam aktif degildim,motora atlayıp kaçıyor diyorsun ama şunu söyleyeyim ben yerdeyken dostun çoktan düz kontak yapıp motoru alıp kacmıştı hadi motora bindiğimde deagle ile beni yaralı konumuna düşürdün motora binen arkadaşın niye düzkontak yaptı o zaman?Kaçtığıma göre motor çalışıyor olurdu değil mi? Evet olurdu.Gasp durumuna gelince evet dostun beni uyardı ama sonrasında sen yoktun ve Terry Walker adlı dostumuz sonrasında"Adamı rahat bırakın,sende yoluna git diyerek"beni kurtardı,sen var mıydın?Hayır.Ve gel gelelim"aq" olayına,o vakit hem burukluk hem öfke hissediyordum çünkü birden fazla kişi benden gasp izni istiyor ve ekranım doluyor hatta oyun donuyor biri izin almadan bıçak çıkarma rolü yapıyor,birisi durduk yere gaza gelip kendi mahallesi ya artık CK izni istiyor hatta şehrin ortasında yapıyor ve sen diyorsun ki role uymadın acaba ekranımda sürekli üzerinizi aramak istiyor yazısı gördüğüm için mi?Bence evet.Ayrıca SS'leri kendine avantaj görüp SS'lerde belli oluyor diyorsun ama sadece benim hata yaptığım yerlerde kendi dostların hata yaptığında SS var mı yok hem madem sizin için gasp etmek(güya gasp)bu kadar önemli ise para lazımsa,sonuçta para için yapıyorsunuz,ben veririm ya sıkıntı yok.

#6 - 13.06.2021 20:23
Olayı çok farklı yerlere taşımışsın, daha fazla bir şey demek istemiyorum. Yetkili kararı bekleyebiliriz.

#7 - 13.06.2021 20:28
Yani pek biryere taşımadım birlik olarak tutumunuzu anlattım ama neyse..Bekleyelim.

#8 - 17.06.2021 00:02
Şikayet aktifliğini koruyor.

#9 - 21.06.2021 19:43
Merhaba @şempanzecelil

Ekran görüntülerinde her şey görünüyor. Hatalı /do, rol sırasında /b ayriyetten Ortak Nezaket gibi kuralları ihlal ediyorsunuz. Üstelik yaptığınız bu ihlaller dışardan bakıldığında kasıtlı olarak yapmışınız, trollemişiniz gibi görünüyor. Oyun içinde ve forumda kesinlikle bu tarz durumlara izin vermiyoruz. Yukarıda ihlal ettiğiniz kuralların hepsinden ceza alacaksınız, ayriyetten platform içinde bu ihlalleri yapmaya devam ederseniz kalıcı olarak yasaklanabileceğinizin bilincinde olun.