Bakıyorum yalanların küçülüyor ilk bizi tırla ezdin dedin şimdi bizi ezdin diyorsun hem şunu söyleyeyım ahbap dün ben akşam aktif degildim,motora atlayıp kaçıyor diyorsun ama şunu söyleyeyim ben yerdeyken dostun çoktan düz kontak yapıp motoru alıp kacmıştı hadi motora bindiğimde deagle ile beni yaralı konumuna düşürdün motora binen arkadaşın niye düzkontak yaptı o zaman?Kaçtığıma göre motor çalışıyor olurdu değil mi? Evet olurdu.Gasp durumuna gelince evet dostun beni uyardı ama sonrasında sen yoktun ve Terry Walker adlı dostumuz sonrasında"Adamı rahat bırakın,sende yoluna git diyerek"beni kurtardı,sen var mıydın?Hayır.Ve gel gelelim"aq" olayına,o vakit hem burukluk hem öfke hissediyordum çünkü birden fazla kişi benden gasp izni istiyor ve ekranım doluyor hatta oyun donuyor biri izin almadan bıçak çıkarma rolü yapıyor,birisi durduk yere gaza gelip kendi mahallesi ya artık CK izni istiyor hatta şehrin ortasında yapıyor ve sen diyorsun ki role uymadın acaba ekranımda sürekli üzerinizi aramak istiyor yazısı gördüğüm için mi?Bence evet.Ayrıca SS'leri kendine avantaj görüp SS'lerde belli oluyor diyorsun ama sadece benim hata yaptığım yerlerde kendi dostların hata yaptığında SS var mı yok hem madem sizin için gasp etmek(güya gasp)bu kadar önemli ise para lazımsa,sonuçta para için yapıyorsunuz,ben veririm ya sıkıntı yok.