Konu: IC Jail'i beklemek istemiyorum  (Okunma sayısı 629 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 15.06.2021 00:12
Kimse oyuna girmez, yatarak jaili bekler. Caydırıcılığı çok etkiler desteklemiyorum.

İyide dostum bilgisayarları kötü olan insanlar var onlar o kadar saat orada ne yapacaklar peki IC jail ile OOC jailin ne farkı kalıyor o zaman? Bilgisayarı iyi olan adam arkada afk bırakıp CS:GO, Lol benzeri oyunlara giriyor jaili bitiyor bilgisayarı kötü olanlarıda düşünmek gerekiyor, madem öyleyse jail zamanlarını azaltsınlar 1000 dakika gibi jailler olmasın.
Bir süredir pdde rol yapıyorum, 1000 dakika gibi uzuuun süreler hapis yiyen birilerini görmedim. Bu jailler çok nadir atılıyor zaten. Birden fazla suç işleyen birisine, iki suçun süresi birden yerine süresi en fazla olan suçtan hapse atılıyor. Oyunda değilken ic jailin geçmesini saçma buluyorum ve desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 15.06.2021 00:23
Şahsi fikrimdir!

Ben rol yaptığım için 1000 dakikamı rol yapmadığım bir yerde geçirmek istemiyorum. O 1000 dakika içerisinde eğer rol imkanı sunulacaksa bana, paşa paşa 1000 dakika hapiste kalmak bana hoş gelir. Bilgisayarım iyi olmayabilir, bilgisayar başında geçirdiğim vakit oyun dışı faktörlerden dolayı kısıtlı olabilir(aile/okul/iş). Oyuna girdiğimde yaptığım illegal rolün neticesinde çok uzun süreler hapiste beklemek beni soğutur.

Bu hapisler elbet oyuncunun elini kolunu sallayarak illegal rol yapmasının önüne geçmek için var. 1000 dakika hapis yatmazsan ya da bu hapis çok kolay geçerse oyuncular sürekli illegal rol yapar ve hapisten çekinmez. Durum böyle olduğu için...

Şöyle bir önerim var.

Method 1
✔️ IC hapisin işleyişi, süresi ya da herhangi bir şeyi değişmesin.
✔️ IC hapis içerisinde oyunculara rol imkanı sunulsun. Bu bir NPC tarafından verilen bir görev de olabilir (örn. hapishanedeki XXX NPC'sini bıçakla, ya da XXX ürününü XXX'e teslim et vs. bu tarz görevler üretilebilir) Bu görev neticesinde oyuncu hapishanede görev yaptıkça hapis süresi azalabilir. (Örn 300dk. hapis yersin, 10 görev yapıp 90 dakikada çıkarsın.

Method 2
✔️ Bazı cezalara kefalet imkanı getirilsin. Bu miktarlar yüksek olsun.

Method 3
✔️ Hafif cezalarla IC hapse giren oyuncular belirli görevler yapmak şartıyla serbest bırakılsın. Bu görevler genel olarak toplumsal hizmetler olabilir. (Inmate working outside.) Bu hizmetler 10 kez çöp kamyonuyla çöp toplama vb. gibi görevler olabilir. Belirli süreç içerisinde yerine getirmeyen oyuncular mevcut cezalarından fazlasına çarptırılabilirler ve bu sefer bu imkandan yararlanma fırsatları bulunmaz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 15.06.2021 01:12
1k jail almayı göze alıp suç işleyen birisini düşün, yatarak IC jail beklenilmez, ha buna bir seçenek getirilirse oyun kapalı şekilde 1k jail yerine 1 gün jail atılabilir.

Ama genel olarak DESTEKLEMİYORUM
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 15.06.2021 01:22
Merhaba. 1000 Dakikalık jailler (IC) genellikle büyük suç işleyenlere atılıyor, açtığınız AR-GE şahsen bana doğru bir düşünce gibi değil. Daha çok sunucunun düzenini bozmak için açılmış bir AR-GE olarak düşünüyorum. Zaten IC olarak büyük suçlar işleyenler bu jail'i yiyeceğini bilerek yapıyor ve bilerek katlanıyor. Son olarakta bilgisayarı kötü olanları ele almışsınız. Kusura bakılmasın fakat bilgisayarı kötü olanlarda bu kadar uzun sürecek jail yiyecek bir suç işlemesin ya da legal olarak karakterini şekillendirsin.

DESTEKLEMİYORUM.

İyi forumlar, iyi roller. :vice:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 18.06.2021 14:16
O zaman IC jaile girme?

Ne demek girme ben İLLEGALim IC Jaile girmeyeceksem neden illegal oluyorum ben??
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 18.06.2021 14:16
Merhaba. 1000 Dakikalık jailler (IC) genellikle büyük suç işleyenlere atılıyor, açtığınız AR-GE şahsen bana doğru bir düşünce gibi değil. Daha çok sunucunun düzenini bozmak için açılmış bir AR-GE olarak düşünüyorum. Zaten IC olarak büyük suçlar işleyenler bu jail'i yiyeceğini bilerek yapıyor ve bilerek katlanıyor. Son olarakta bilgisayarı kötü olanları ele almışsınız. Kusura bakılmasın fakat bilgisayarı kötü olanlarda bu kadar uzun sürecek jail yiyecek bir suç işlemesin ya da legal olarak karakterini şekillendirsin.

DESTEKLEMİYORUM.

İyi forumlar, iyi roller. :vice:

Bilgisayarı kötü olanlar bu oyunu oynamasın o zaman??
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 18.06.2021 14:23
AR&GE'yi desteklemiyorum fakat kefalet sistemi tarzı bir şey olabilir. Hapisin süresine göre kefalet fiyatı artar, isteyen ödeyip çıkar. Tabii arkadaşlarımız da bizim adımıza ödeyebilir vs.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 18.06.2021 14:23
O zaman IC jaile girme?

Ne demek girme ben İLLEGALim IC Jaile girmeyeceksem neden illegal oluyorum ben??

Bu zorunluluğu sana kim dayattı dostum?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 18.06.2021 14:37
Eğer IC jail süresini beklemeyi istemiyorsan illegal olmayacaksın, kimse seni illegal olmaya zorlamıyor. Bilgisiyarının kötü olması ile IC jail süresinin ne alakası var onu anlamadım ama. Eğer o bilgisayarla oyunu oynatabiliyorsan zaten IC jail süresini de bekletebilirsin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#29 - 18.06.2021 14:51
Merhabalar, olaya şöyle bir açıklık getirmek isterim desteklemiyorum neden? Uzun süre bende illegal yaptım 1300 dk veya fazlasını çektiğim zamanlar oldu bilgisayarım ortalamanın altında bir bilgisayar. Oyunda yaşadıklarımızın veya işlediğimiz suçun bir bedeli eğer bunu çekmeyeceksek hiçbir anlamı kalmıyor, bu durum polis-hırsız sunucularına hiçbir fark bırakmaz insanlar için.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok