Konu: [11.06.2021] Fear RP | Aaron Orlando - Gervasio Casilas  (Okunma sayısı 352 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.06.2021 17:40
Selamlar, herkese iyi forumlar. Aracımızı tamir ettirmek için Pizza Stack önündeki tamircinin oraya gitmiştik. Sonra Rainer Tysworth karakteri bile bile aracın tamir edileceği noktada sabit bir şekilde bekliyordu. Sırayı devam ettir dememize rağmen, ailevi küfürler etmeye başladı.

-----
1.Bunların hepsi (İC) olan bir durum ve (Sırayı devam ettir dememize rağmen) Dediğin yerde öyle bişey demedin dediğini ben söyleyeyim sana (Devam et göt , DEVAM ET OROSPU ÇOCUĞU) bunları ilk diyen kişi sensin demedim diyorsun ekran açıp bunu chatlogsdan hiçbirşeyi ellemeden kanıtlayabilirim.

Tek Yanıt.

#11 - 11.06.2021 17:50
Alıntı
Demişsin, evet dostum chate bakınca saldırma emotesi vermiyorsun.
Arkadaşım, kavga çıktıktan sonra ben de giriyorum. Bana sizin zenciler yumruk attı ben de komut verdim anlamıyor musun? Emote attığın fotoğrafta da gözüküyor? Fear Rp'lik bir durumum yok, chati sen oku bence.
Bir de bu konuya dahil ettiğin karakterlerin hiç birisi senin mahallenden de değil.
Olayı başlatan kişi belli, küfürü ve agresif rolü başlatan sizin arkadaşlarınızdan birisi.
Ekstra forumdasın, kavga etmeye yer arıyor olabilirsin. Forumda oluşturduğun tavrın belli, daha fazla konuya yorum yapmayacağım. Tavrınızı düzeltin.
« Son Düzenleme: 11.06.2021 17:52 LyonCros »

#12 - 11.06.2021 17:55
Chatloglarda herhangi bir değişiklik yok. Ne yazıyorsa onu koydum. İlk senin küfür ettiğin ortada arabada ve hood dışı iken agresif kesmem normal, sonra arabadan inip konuşarak halletmeye çalışıyorum olayı. Chatloglardada gözükebiliyor. Sen indikten sonra nedense senin savunmana gelen bir tane arkadaşın oluyor. O arkadaşın mahallesinden adam toplayıp geliyor. Kalabalık oluyorsunuz yaklaşık 5 kişi falan, sonra benim arkadaşlarımın olayı görmesi üzerine onlarda benim yanıma geliyor. Getirdiğiniz arkadaşla olayı konuşup halletmeye çalışıyorum ama bizde kalabalık olmamıza rağmen siz küfürler yağdırmaya devam ediyorsunuz. Her şey chatloglarda mevcut. Toplu bir brawl ortada iki tarafta eşit sayıda, Fear Rp yapabileceğim bir durum yok. Dahada ileti gelmeyecektir. Yetkili kararını bekleyebiliriz. İyi forumlar, iyi günler.

#13 - 11.06.2021 18:08
Alıntı
Demişsin, evet dostum chate bakınca saldırma emotesi vermiyorsun.
Arkadaşım, kavga çıktıktan sonra ben de giriyorum. Bana sizin zenciler yumruk attı ben de komut verdim anlamıyor musun? Emote attığın fotoğrafta da gözüküyor? Fear Rp'lik bir durumum yok, chati sen oku bence.
Bir de bu konuya dahil ettiğin karakterlerin hiç birisi senin mahallenden de değil.
Olayı başlatan kişi belli, küfürü ve agresif rolü başlatan sizin arkadaşlarınızdan birisi.
Ekstra forumdasın, kavga etmeye yer arıyor olabilirsin. Forumda oluşturduğun tavrın belli, daha fazla konuya yorum yapmayacağım. Tavrınızı düzeltin.
Hepsi bizim mahallemizde rol yapan adamlar mahalleye gelerek görebilirsin güzel kardeşim benim ayriyetten bizden sadece ben saldırı emotesi veriyorum bizim elemanların sana vurduğu yok ne anlatıyorsun :D  (bizim elemanların sana saldırdığına dair ss bekliyorum + olarak saldırı emotesi verdin bana diyorsun benden önce saldırı emotesi veriyorsun ne anlatıyorsun komedyen misin sen?)
« Son Düzenleme: 11.06.2021 18:24 Stroom »

#14 - 11.06.2021 18:30
Alıntı
Hepsi bizim mahallemizde rol yapan adamlar mahalleye gelerek görebilirsin güzel kardeşim benim ayriyetten bizden sadece ben saldırı emotesi veriyorum bizim elemanların sana vurduğu yok ne anlatıyorsun :D
Dalga geçiyorsun galiba? Orada hepiniz kavgaya dahil oldunuz yalan söyleme. Toplu bir brawl döndü emote vermemeleri daha kötü çünkü sizden herkes kavga etti.  :D ?
Emote vermemeleri daha kötü emotesiz girişti hepsi yalan söylemeyi bırak, tek amacınız oyunda insanları kışkırtıp toplu şekilde küfürler edip brawlda toplu dayak yiyince şikayeti kendi dilinizde yalan yanlış anlatıp adminlere sunmak galiba. Orada kavga başladıktan sonra sizinkiler emote vermeden dalmış belli ki :D
Ben paranoyak değilim, her rolümün ssini almıyorum. Senin de onların kavgaya katılmadığına dair bir kanıtın var mı? Benim gördüğüm ortada hepiniz kavgaya karıştınız hatta Elvis karakteri olay bittikten sonra Idlewooda koştu. Rol esnasında, kavga ortasında ss alamadım kusura bakma. Eğer düşürselerdi senin gibi komplo bir şikayet açma şansım olabilirdi.
Pizza stack önünde bana sopayla dalan zencileri hiç görememen garip geldi. Adam bana sopa ile vururken de gidip ss alamadım o sırada kavgaya dahil oldum yani.
Kanıtlarında eksik, net bir şey de yok. Benlik bir şey de yok.
Bes Orlando da olaya şahittir, köşede duruyordu. O kavga etmedi ama olanları gördü.
Hepiniz kavgaya girdiniz, zaten kavganın çıkma nedeni de arkadaşının en baştan başlatmış olduğu agresif roller.
Biraz da yalanlarından bahsedelim mi?
Alıntı
ayriyetten bizden sadece ben saldırı emotesi veriyorum bizim elemanların sana vurduğu yok ne anlatıyorsun
Spoiler: GösterGizle

Aynen kanka, sen dışında kimse vermemiş saldırma emotesi. Kimse dalmamış bana ve diğerlerine.
Roller anlık olarak yapıştırıldığı için öyle duruyor sanki arkadaşların kavgaya 20 saniye girmiş gibi anlatıyorsun. Aksine emote vermeden girdiler ağır yalan söylüyorsun.
Böyle komplolara cevap verip olayı uzatmayacağım, daha fazla yazmayacağım. Varsa videolu kanıtın onu bekliyorum.
« Son Düzenleme: 11.06.2021 18:32 LyonCros »

#15 - 11.06.2021 18:36
Alıntı
Hepsi bizim mahallemizde rol yapan adamlar mahalleye gelerek görebilirsin güzel kardeşim benim ayriyetten bizden sadece ben saldırı emotesi veriyorum bizim elemanların sana vurduğu yok ne anlatıyorsun :D
Dalga geçiyorsun galiba? Orada hepiniz kavgaya dahil oldunuz yalan söyleme. Toplu bir brawl döndü emote vermemeleri daha kötü çünkü sizden herkes kavga etti.  :D ?
Emote vermemeleri daha kötü emotesiz girişti hepsi yalan söylemeyi bırak, tek amacınız oyunda insanları kışkırtıp toplu şekilde küfürler edip brawlda toplu dayak yiyince şikayeti kendi dilinizde yalan yanlış anlatıp adminlere sunmak galiba. Orada kavga başladıktan sonra sizinkiler emote vermeden dalmış belli ki :D
Ben paranoyak değilim, her rolümün ssini almıyorum. Senin de onların kavgaya katılmadığına dair bir kanıtın var mı? Benim gördüğüm ortada hepiniz kavgaya karıştınız hatta Elvis karakteri olay bittikten sonra Idlewooda koştu. Rol esnasında, kavga ortasında ss alamadım kusura bakma. Eğer düşürselerdi senin gibi komplo bir şikayet açma şansım olabilirdi.
Pizza stack önünde bana sopayla dalan zencileri hiç görememen garip geldi. Adam bana sopa ile vururken de gidip ss alamadım o sırada kavgaya dahil oldum yani.
Kanıtlarında eksik, net bir şey de yok. Benlik bir şey de yok.
Bes Orlando da olaya şahittir, köşede duruyordu. O kavga etmedi ama olanları gördü.
Hepiniz kavgaya girdiniz, zaten kavganın çıkma nedeni de arkadaşının en baştan başlatmış olduğu agresif roller.
Biraz da yalanlarından bahsedelim mi?
Alıntı
ayriyetten bizden sadece ben saldırı emotesi veriyorum bizim elemanların sana vurduğu yok ne anlatıyorsun
Spoiler: GösterGizle

Aynen kanka, sen dışında kimse vermemiş saldırma emotesi. Kimse dalmamış bana ve diğerlerine.
Roller anlık olarak yapıştırıldığı için öyle duruyor sanki arkadaşların kavgaya 20 saniye girmiş gibi anlatıyorsun. Aksine emote vermeden girdiler ağır yalan söylüyorsun.
Böyle komplolara cevap verip olayı uzatmayacağım, daha fazla yazmayacağım. Varsa videolu kanıtın onu bekliyorum.
Az önce komedyen misin diye sormuştum harbi komik adammışsın ne anlatıyorsun? Orada bizde kavga ettik ama orada kavga rolünü başlatan sizdiniz bunu emotelere bakarak görebilirsin gözün görebiliyorsa, milleti kışkırtıp küfür edip brawl çıkartıyorsunuz diyorsun adam orada aracına binmiş gidicek aracın arkasını önünü kapatmış adam çıkamıyor oradan dalga mı geçiyorsun? Saldırma emotesi ilk olarak sizin tarafınızdan geldi bize saldırdınız Daniel mi ne oda benle birlikte emote verip saldırmış orada benim emote vermeme gerek yoktu bir taraf bana saldırdığında emote verme zorunluluğum yok ama ben orada "RP" yaptığımız için emote vermeyi tercih ettim gelmişsin bana üsluptan bahsediyorsun hergün milletin discord adresini alıp DC çağırıp küfür ediyorsun buna dair elimde videolar var istersen yollarımda hiç çekinmem buraya ileti atmadan önce bir bak hangi bölgedesin sonra dön birde bak ne tarz bir rol olmuş şimdi daha fazla uzatmanın anlamı yok ileti atmayı bırak admin kararını bekliyelim.

#16 - 18.06.2021 17:13
Arşiv.