Hepsi bizim mahallemizde rol yapan adamlar mahalleye gelerek görebilirsin güzel kardeşim benim ayriyetten bizden sadece ben saldırı emotesi veriyorum bizim elemanların sana vurduğu yok ne anlatıyorsun 
Dalga geçiyorsun galiba? Orada hepiniz kavgaya dahil oldunuz yalan söyleme. Toplu bir brawl döndü emote vermemeleri daha kötü çünkü sizden herkes kavga etti.

?
Emote vermemeleri daha kötü emotesiz girişti hepsi yalan söylemeyi bırak, tek amacınız oyunda insanları kışkırtıp toplu şekilde küfürler edip brawlda toplu dayak yiyince şikayeti kendi dilinizde yalan yanlış anlatıp adminlere sunmak galiba. Orada kavga başladıktan sonra sizinkiler emote vermeden dalmış belli ki

Ben paranoyak değilim, her rolümün ssini almıyorum. Senin de onların kavgaya katılmadığına dair bir kanıtın var mı? Benim gördüğüm ortada hepiniz kavgaya karıştınız hatta Elvis karakteri olay bittikten sonra Idlewooda koştu. Rol esnasında, kavga ortasında ss alamadım kusura bakma. Eğer düşürselerdi senin gibi komplo bir şikayet açma şansım olabilirdi.
Pizza stack önünde bana sopayla dalan zencileri hiç görememen garip geldi. Adam bana sopa ile vururken de gidip ss alamadım o sırada kavgaya dahil oldum yani.
Kanıtlarında eksik, net bir şey de yok. Benlik bir şey de yok.
Bes Orlando da olaya şahittir, köşede duruyordu. O kavga etmedi ama olanları gördü.
Hepiniz kavgaya girdiniz, zaten kavganın çıkma nedeni de arkadaşının en baştan başlatmış olduğu agresif roller.
Biraz da yalanlarından bahsedelim mi?
ayriyetten bizden sadece ben saldırı emotesi veriyorum bizim elemanların sana vurduğu yok ne anlatıyorsun
Aynen kanka, sen dışında kimse vermemiş saldırma emotesi. Kimse dalmamış bana ve diğerlerine.
Roller anlık olarak yapıştırıldığı için öyle duruyor sanki arkadaşların kavgaya 20 saniye girmiş gibi anlatıyorsun. Aksine emote vermeden girdiler ağır yalan söylüyorsun.
Böyle komplolara cevap verip olayı uzatmayacağım, daha fazla yazmayacağım. Varsa videolu kanıtın onu bekliyorum.