Öncelikle selam. Bir savaşın içersindeyiz, birlik üyelerinizi bölgemde dolanırken gördüm ve yaraladım. Kurtarmak için geldiniz, vurmadım. Sizi yaklaşık 10-20 defa gitmeniz için uyardım, kovaladım. Dinlemediniz. Ayrıca seni Fear-RP yapman konusunda da uyardım. Aşağıya bırakacağım görsellerde de bunu görebilirsiniz. En son seni iki defa hood bölgemde görünce vurma kararı aldım, yakalayamadım ve peşini bıraktım. Çarpıştığımız köprüdeki sağ yoldan aşağıya inip hooda gidecektim. Karşıma sen çıktın. Ne olduğunu ilk başta bende anlamadım. Çarpışmadan sonra durdum, bekledim. Ama o sırada arkadaki arkadaşım seni vurmuş. Şimdi olayın pürüzlerine gelelim. İlk olarak sen gerçek hayatta motorla arabaya o hızda çarpsan arabaya olacak maksimum şey bir kaç metre geri ilerler, ki benimde hızım yüksek yani benim aracıma bir şey olmaz, yani bu GTA ile alakalı bir şey. İkinci olay, sen o hızda bize çarpıp o yükseklikten düşüyorsan, CK olman gerekir. Biz bu konuda senin üzerine gitmedik seni kaçırdıktan birkaç dakika sonra bir dağdan yuvarlayıp bıraktık.
NOT: Bu attığım görseller üzerinden bende arkadaşın farklı bir şikayet açıp sürecin yavaşlamaması için bu konu üzerinden
FEAR RP kural ihlalinden cezalandırılmasını istiyorum.
Görsellerdeki tarih ve saatlere dikkatinizi çekerim.
Bende hiç bir şekilde onların arkadaşlarımı vurduğu caddeye, sokağa girmedim
Görselde görüldüğü üzere arkadaş onların arkadaşımı vurduğu caddeye, sokağa girmedim diyor, yalan söylüyor. Söylediğin ve yaptığın şeyler çelişiyor.

Aşağıdaki görsellerde arkadaşı kaç kere uyardığımı, kaç kere gitmesi için kovaladığımı görebilirsiniz. Seni vurmak istemezdim ama seni kaç defa uyarmıştım.

Bıraktığım bu son iki görselde arkadaşı
HOOD bölgemizde görünce artık vurma kararı alıyorum.

Buradaki görselde de hızımı görebilirsin, seni görmedim ve çarpıştık.