Konu: [6.06.2021 -Brian_Cillian, Andrej_Schwender] Non RP + Retarted RP  (Okunma sayısı 146 defa)

#0 - 06.06.2021 16:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: (@boyzindahood - Andrej_Schwender)   (@Jigsew - Brian_Cillian)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 6/06/2021 15:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non RP + Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler birliğimde ki iki yakın dostumu ateş açarak düşürdüler bir saate yakın yanlarında bekleyip almama izin vermediler. Bende hiç bir şekilde onların arkadaşlarımı vurduğu caddeye, sokağa girmedim olay yerinden hafif uzaklıkta bir yerde bekliyordum. Arkadaşım Armando'yu aradım ve Hoover'lerin orada olduğu söyledikten sonraya oraya gidiyordum. Arkadaşımı düşüren arkadaşlar bana ters şeritten hızlıca gelip çarptılar ve motordan düştüm. Kendileri de epey hasar almaları gerekirken hiç bir şey olmamış gibi yan gelmiş aracından düzelince çıkıp driveby atarak düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 06.06.2021 16:40
Öncelikle selam. Bir savaşın içersindeyiz, birlik üyelerinizi bölgemde dolanırken gördüm ve yaraladım. Kurtarmak için geldiniz, vurmadım. Sizi yaklaşık 10-20 defa gitmeniz için uyardım, kovaladım. Dinlemediniz. Ayrıca seni Fear-RP yapman konusunda da uyardım. Aşağıya bırakacağım görsellerde de bunu görebilirsiniz. En son seni iki defa hood bölgemde görünce vurma kararı aldım, yakalayamadım ve peşini bıraktım. Çarpıştığımız köprüdeki sağ yoldan aşağıya inip hooda gidecektim. Karşıma sen çıktın. Ne olduğunu ilk başta bende anlamadım. Çarpışmadan sonra durdum, bekledim. Ama o sırada arkadaki arkadaşım seni vurmuş. Şimdi olayın pürüzlerine gelelim. İlk olarak sen gerçek hayatta motorla arabaya o hızda çarpsan arabaya olacak maksimum şey bir kaç metre geri ilerler, ki benimde hızım yüksek yani benim aracıma bir şey olmaz, yani bu GTA ile alakalı bir şey. İkinci olay, sen o hızda bize çarpıp o yükseklikten düşüyorsan, CK olman gerekir. Biz bu konuda senin üzerine gitmedik seni kaçırdıktan birkaç dakika sonra bir dağdan yuvarlayıp bıraktık.

NOT: Bu attığım görseller üzerinden bende arkadaşın farklı bir şikayet açıp sürecin yavaşlamaması için bu konu üzerindenFEAR RP kural ihlalinden cezalandırılmasını istiyorum.

Görsellerdeki tarih ve saatlere dikkatinizi çekerim.

Alıntı
Bende hiç bir şekilde onların arkadaşlarımı vurduğu caddeye, sokağa girmedim
Görselde görüldüğü üzere arkadaş onların arkadaşımı vurduğu caddeye, sokağa girmedim diyor, yalan söylüyor. Söylediğin ve yaptığın şeyler çelişiyor.

Aşağıdaki görsellerde arkadaşı kaç kere uyardığımı, kaç kere gitmesi için kovaladığımı görebilirsiniz. Seni vurmak istemezdim ama seni kaç defa uyarmıştım.

Bıraktığım bu son iki görselde arkadaşı HOOD bölgemizde görünce artık vurma kararı alıyorum.

Buradaki görselde de hızımı görebilirsin, seni görmedim ve çarpıştık.

« Son Düzenleme: 06.06.2021 16:42 boyzindahood »

#2 - 06.06.2021 17:10
Fear RP konusuna gelirsek kişiler arkadaşlarımı almaya çalışırken gördükten sonra yanıma silahla geldi ve bende özür dileyip sivilim diye yalan söyledim ve gittim. Daha sonrasında arkadaşlarıma telsizden ulaşmaya çalıştım ve cevap alamadıktan sonra karakterim ölüp, ölmediğini hakkında şüpheye düştü. Ayrıca kişilerin arkadaşlarımı vurduğu caddeye girmedim. Şunu da belirteyim sizin her ne kadar o kısım hoodunuz ise alt cadde de bizim hoodumuz ve ortada iki tarafın da onaylı hoodu yok.

#3 - 06.06.2021 20:12
FEAR-RP Yapmışım zaten.

#4 - 06.06.2021 20:20
FEAR-RP Yapmışım zaten.

Bu görselden sonra yapmıyorsun bende seni vuruyorum

#5 - 07.06.2021 15:32
Ortada onaylı hood yok alt taraf da bizim hoodumuz onaylı değil o bölge de arkadaşlarımla olmam kadar normal bir şey yok. aradan 20 dakika geçtikten sonra kontrol amaclı bakıp anında kaçıyorum olay yerinde kalmıyorum. orada olduklarını gördükten sonra da tekrardan girmiyorum zaten.

#6 - 18.06.2021 16:14
Aracın içinde olan iki karakterde videoda göründüğü gibi rolü hiçe sayıp direkt ateş açmışlar, savaşta olabilirsiniz fakat kaza rolünü yapmanız gerekiyor. DM sunucusunda oynuyormuş gibi hiçbir şey olmadan direkt emote verip ateş etmişiniz, bu tarz hareketleri platform içinde kesinlikle kabul etmiyoruz. Tekrarı olmaması için dikkatli olmanız konusunda sizi uyarıyorum. İki karakterde NON RP sebebiyle ceza alacak, şikayet kapatılmıştır.