Konu: [02.06.2021 - Segundo Desiderio] GOD MODE/SOBEİT  (Okunma sayısı 445 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.06.2021 18:33
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Segundo Desiderio @rainb0w
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu yalnızca  resmi oluşuma üye olan üyeler tarafından kullanılabilir. Harici kullanamaz.
— Camhack - CamHunt - Smoothcam gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için izinli olarak kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs Sürekli GOD Mode açık geziyor, Videoda gördüğünüz gibi sıkıyorum devamlı fakat bir türlü canı gitmiyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Videoda sadece 2 kısım gördünüz. Fakat bu arkadaş sürekli bunu yapıyor sürekli Sobeit açık geziyor ya da tek tuşla god açıyor. Şahıs ceza alsın yeter artık ya. sıkıyoruz canı gitmiyor sonra dönüp bizi düşürüyor. şaka gibi ya

#1 - 02.06.2021 18:45
İyi forumlar. Savunulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Videoda da görüldüğü gibi AFK'ım. Oyun altta, oyun altta olduğu sürede oyuncular hasar yemiyor. Umarım biraz da olsa sana bir şeyler katabilmişimdir ki muhtemelen kullandığın çakma, kalitesiz, 2005 yapımı, genel olarak düşük IQ seviyesine sahip olan insanların kulallandıkları hile cleosu bu tarz olaylara yol açıyor senin ekranında. Umarım bir gün burada oyun oynadığımızı anlar ve rol yapmaya başlarsın değerli dost.

AFK NEDİR, NE DEMEKTİR?
AFK açılımı "Away From Keyboard" kelimelerinin kısaltılmasıdır. Away From Keyboard cümlesinin Türkçe karşılığı da klavye başında değilim demektir. Aslında bu terim İngilizce bir kısaltma olarak oyunlarda kullanılmaya başlanmıştır.

Gerçekten yazık ya, bu videoları attığın kanala bu hesaptan tekrar video atman falan... umarım en yakın zamanda olgunlaşırsın değerli dostum.

Sürekli aktif rol halindeyken silahla gelip " intikam " adı altında ateş ediyorlar. Oyuncunun yeni karakterine ön yargılı yaklaşmadık ve onu tanımıyormuş gibi yaptık lakin o yasaklanmasına rağmen yeni karakterinde sürekli bize ateş açıyor.
Yaralı hale düşünce veya çatışmada üstünlüğümüz olunca god mode açıyor veyahut /q atıyor. Bu durumdan gerçekten sıkıldık, oyuncu sanırım eline bir şey geçtiğini sanıyor, karakterlerimizi yaralıya düşürünce tatmin oluyor herhalde. Umarım bunun bir oyun olduğunu anlar ve yakın zamanda yasaklanır.

Bu arkadaşın Attığı videolar ile benim alakam ne onu çözemedim.  Kevin Forest karakteri benim değil ki zaten. + Olarak benim Hiç Hileden yasaklanmam yok. Bunu arkadaşlar forum profilimden görebiliyorlar zaten :)

Bundan sonra günde en az iki saatimi seni anlamaya çalışarak ve sana üzülerek geçireceğim, iyi forumlar. <3
« Son Düzenleme: 02.06.2021 18:53 rainb0w »

#2 - 02.06.2021 20:04
AFK Değilsin, onu ne yapacağız?  :D Bundan sonra günde en az iki saatimi seni anlamaya çalışarak ve sana üzülerek geçireceğim, iyi forumlar. <3

#3 - 02.06.2021 20:57
Pek fazla bir şey söylemeye gerek yok, o güzel aklını birazcık çalıştırırsan zaten AFK olduğumu.. sonradan oyuna dönüp sana karşılık verdiğimi anlayabilirsin diye tahmin ediyorum. Eğer aklını kullanmanı isterken seni zor durumda bırakıyorsam da çok üzgünüm, seni üzmek istemem. İyi bir gün geçir değerli dostum.

#4 - 02.06.2021 21:24
Pek fazla bir şey söylemeye gerek yok, o güzel aklını birazcık çalıştırırsan zaten AFK olduğumu.. sonradan oyuna dönüp sana karşılık verdiğimi anlayabilirsin diye tahmin ediyorum. Eğer aklını kullanmanı isterken seni zor durumda bırakıyorsam da çok üzgünüm, seni üzmek istemem. İyi bir gün geçir değerli dostum.

Ben sana normal bi şikayet açıyorum, dediğin laflara karşılık vererek kanıtlar ile geliyorum. Sen sadece yazıyorsun, aklınca imalı kelimeler kullanıp laf sokmaya çalışıyorsun. Nerde gördün bu lafları İnstagramdamı?  ::) Anlayamıyorum seni, Nedir bu karın ağrın? Kuyruk acısımı deseydim? 

Şikayet ile ilgili bir şey diyemiyip, Minik aklımla karşıya laf sokmaya çalışırım. -rainb0w[/u]

#6 - 10.06.2021 16:23
Şikayetçi yasaklı.