Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Blake Forest -
@Holaxx Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
1-) 3. PARTİ YAZILIMLAR
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu yalnızca resmi oluşuma üye olan üyeler tarafından kullanılabilir. Harici kullanamaz.
— Camhack - CamHunt - Smoothcam gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için izinli olarak kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.
CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, iyi forumlar. Öncelikle değinmek istediğim nokta Güvenli Bölgede ateş etmem. Üç hafta gibi bir süredir bu karakter ile uğraşıyorum ve sürekli olarak hileyi açıp kapattığı için net bir pozisyon yakalayamıyorum. Güvenli Bölgede kendisine ateş etmemin temel nedeni ölümsüzlük hilesinin açık olduğunu kanıtlamak. Ek olarak mermi NPC bölgesinde kişiyi yakalıyorum ve god açıp oraya koşuyor, bu da sıkma hakkı veriyor. Şikayeti inceleyecek yetkilinin bilgisine. Daha öncesinden açtığım şikayetin sahibi Kevin Forest forum banı yemiş muhtemelen bu hesap yeni açtığı bir hesap, kontrol edilirse çok güzel olur. Blake Forest karakterini yöneten oyuncuya geçtiğimiz haftalarda tarafımca bir hile şikayeti daha açılmıştı ve karakter yasaklandı. Yasaklanma nedeni GOD açmasıydı, bu oyuncunun şuan geçmişe dayalı iki kere hile'den karakter yasaklanması bulunuyor. Kişinin karakteri yasaklandığı günden bu güne sürekli olarak hood bölgemize baskın gerçekleştiriyor ve
düşüyor. Bir kere düşünce diğer gelişlerinin tümünde GOD hilesi açarak rol zevkimizi baltalıyor.
KANITLAR:

Ek açıklamalar(varsa): Yalvarıyorum artık sadece karakter değil forum hesabı da yasaklansın, üç hafta gibi bir süredir sürekli olarak rol zevkimin, oluşumumda bulunan oyuncuların rol zevkinin kaçmasından bıktım/bıktık. İyi forumlar.