Konu: [Lynden Boyd] DM  (Okunma sayısı 436 defa)

#0 - 30.05.2021 12:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @isotcuberkant @RenaX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Steel Holloway, Roth Hoffman

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12:30

İhlal edilen kuralları buraya yapıştırın : Gun out of oss, Deatmatch, MetaGaming.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlalleri tüm detaylarıyla açıklayın:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

Lynden Boyd @isotcuberkant karakteri sabah 12:30 civarlarında gelip gereksiz bir şekilde bana sıkmaya başlıyor. Hiçbir şekilde tanımıyorum kendisini rolde vesaire görmedim ve karakteri sivil olmasına rağmen yani illegal olmamasına rağmen gelip bana sıkma hakkını buluyor şahsen burada fazla diyecek bir şey bulamadığım için arkadaşın "DM" attığı hakkında kim olduğu veya hangi birlikte olduğunu savunmasını yapmasını istiyorum.

Görüldüğü üzere normal bir şekilde duruyorum bana istemsizce sıkıyor karakteri tanımıyorum veya düşmanlığım yok. Savunma yapmasını bekliyorum.
« Son Düzenleme: 30.05.2021 14:25 eren2525 »

#1 - 30.05.2021 12:53
Ve arkadaş "ORROSPU COCUKLARI1" demiş illegal olduğu hakkında bilgim yok arkadaş bana sıkıp hakaret edip uzaklaşıyor.

Her eline silahalan "GUN RP" yapıyor DM atıyor, gelsin yanıma SOSYAL RP çevirelim herşeyi silaha bağlayan DMci arkadaşlardan sanırsam.
« Son Düzenleme: 30.05.2021 12:55 eren2525 »

#2 - 30.05.2021 13:23
lose alınca foruma dökenler kulübü, anladım ben seni arkadaşım

brystal birliği altında bir silahlı rolümüz döndü ve ondan istifaden sivil size sıktım, bunda sorun yok

#3 - 30.05.2021 13:25
Selamlar, arkadaş şimdi tekrar gelip bana DM attı.Atacağım videoda maskem olmasına rağmen "MetaGaming" yaparaktan bana 2.kere DM atmış olduğu görülebiliyor ve motordan "Shotgun" marka silah ile atlayıp hiçbir şekilde yara almadan sıkmaya devam ediyor. Arkadaş çantasından vesaire çıkarmadığı apaçık ortada bagajdanda almıyor Sunucunun kurallarına göre "Gun Out Of Ass" yasaktır. Örnek olarak; Motorda o shotgun marka silah göğsünde olması lazımdı ve buradada GOOA kuralını çiğnemiş oluyor. DM konusunda üste zaten fotoğrafları bıraktım bugün bir saat öncesine ait olduğu belli oluyor. zaten MetaGamingde maskeli birisine sıkması oluyor gereken videoyu bırakıyorum konuya savunmasını yapmasını rica ediyorum.

Bunada savunma yapmanı rica ediyorum lütfen sadece savunmanı yap adminin kararına bırak. Ve foruma dökmüyorum sadece amacını anlamaya çalışıyorum görüp görmediğim birinin bana sıkması hiç hoş değil.

#4 - 30.05.2021 13:29

brystal birliği altında bir silahlı rolümüz döndü ve ondan istifaden sivil size sıktım, bunda sorun yok

Lose alınca foruma dökmüyorum dediğim gibi bilip bilmediğim birinin gelip bana sıkmasını hoş bulmuyorum arkadaşım ile rol döndürmek istiyorum gelip sıkıyorsunuz tamam aramızda sıkalım elbet kaybedecek bir taraf ancak senin kim olduğunu bilmiyorum ve 2.kez sıkıyorsun.

#5 - 30.05.2021 13:32
olay yerinde bende vardım şahitliğimi onaylıyorum.
https://prnt.sc/13l6cy5
birde böyle birşey var.

#6 - 30.05.2021 14:11
&feature=youtu.be

Sosyal rp yaparken tekrar DM yedik. Bu sefer @RenaX dahil olmuş artık bu kişilerin büyük bir yaptırım uygulanmasını talep ediyorum burada iş savaştan çıktı DMe döndü. Adminlerin savunma beklenmeden şikayeti sonuçlandırmasını bekliyorum.

#7 - 30.05.2021 14:14
Kişi malesef ki banada DM attı ve kişiye şikayet açtım ; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=110267.0

#8 - 30.05.2021 17:04
Öncelikle selamlar;

Bana karşı net bir suçlama yapılmamış fakat genel bir savunmada bulunacağım. Birliğinize karşı saldırılarda bulunmamızın sebebi Hot News önünde birlik yönetiminden olan Noumouke_Nox ve yanındaki Keisha_Warren  karakterine karşı saldırıda bulunmanız. Arka tarafta pembe renkteki Sandking model aracın içindeydim ve sizi gördüm. Telefondan birliğimizdeki Tyrone_Deshawn karakterine ulaşıyorum ve ; "Hot News önünde Noku vuruldu, adamları takip ettim ama yakalayamadım." gibi ifadelerde bulunuyorum. Bu olayın ardından şehirde sizi ararken Glen Park'ta aracın içinde görüyoruz ve beraberinde gün içinde saldırılarda bulunuyoruz. Olayın ertesi gününde beraber bölgenize bakındığım Lynden_Boyd karakteri içeri girip uzun süre çıkmadığı için ben de içeri giriyorum, çatışma ortamını gördükten sonra 2- bilemedin 3 kurşun sıkıyorum ve olay yerinden hızlıca ayrılıyoruz. Normal şartlarda size daha çok kurşun sıkabilirdim fakat sadece Lyden'in sıktığı kişilere karşı ateş açtım, bunun sebebi kimin RK'lı olduğunu onun bildiğini düşünüyor olmamdı. İyi forumlar dilerim :sampanya:

#9 - 30.05.2021 19:27
Öncelikle selamlar;

Bana karşı net bir suçlama yapılmamış fakat genel bir savunmada bulunacağım. Birliğinize karşı saldırılarda bulunmamızın sebebi Hot News önünde birlik yönetiminden olan Noumouke_Nox ve yanındaki Keisha_Warren  karakterine karşı saldırıda bulunmanız. Arka tarafta pembe renkteki Sandking model aracın içindeydim ve sizi gördüm. Telefondan birliğimizdeki Tyrone_Deshawn karakterine ulaşıyorum ve ; "Hot News önünde Noku vuruldu, adamları takip ettim ama yakalayamadım." gibi ifadelerde bulunuyorum. Bu olayın ardından şehirde sizi ararken Glen Park'ta aracın içinde görüyoruz ve beraberinde gün içinde saldırılarda bulunuyoruz. Olayın ertesi gününde beraber bölgenize bakındığım Lynden_Boyd karakteri içeri girip uzun süre çıkmadığı için ben de içeri giriyorum, çatışma ortamını gördükten sonra 2- bilemedin 3 kurşun sıkıyorum ve olay yerinden hızlıca ayrılıyoruz. Normal şartlarda size daha çok kurşun sıkabilirdim fakat sadece Lyden'in sıktığı kişilere karşı ateş açtım, bunun sebebi kimin RK'lı olduğunu onun bildiğini düşünüyor olmamdı. İyi forumlar dilerim :sampanya:

@RenaX 'a yazdıkları için teşekkür ediyorum, gerçekten 96BOYS birliği ile olan düşmanlığı açıkladı. Artık cevabınızı almışsınızdır.

Lose alınca foruma dökmüyorum dediğim gibi bilip bilmediğim birinin gelip bana sıkmasını hoş bulmuyorum arkadaşım ile rol döndürmek istiyorum gelip sıkıyorsunuz tamam aramızda sıkalım elbet kaybedecek bir taraf ancak senin kim olduğunu bilmiyorum ve 2.kez sıkıyorsun.

Bilmediğim biri mi? :D Şu ss'te "kafana mermiyi vereyim" diyorsun, maskelisin ve sonra maskeni çıkarıp Steel ile onaylı hoodda bana dalıyorsun;
maskeli halde tehdit ettiğin;
Spoiler: GösterGizle

maskesiz geldiğin;
Spoiler: GösterGizle