N/A
lose alınca foruma dökenler kulübü, anladım ben seni arkadaşımbrystal birliği altında bir silahlı rolümüz döndü ve ondan istifaden sivil size sıktım, bunda sorun yok
Öncelikle selamlar;Bana karşı net bir suçlama yapılmamış fakat genel bir savunmada bulunacağım. Birliğinize karşı saldırılarda bulunmamızın sebebi Hot News önünde birlik yönetiminden olan Noumouke_Nox ve yanındaki Keisha_Warren karakterine karşı saldırıda bulunmanız. Arka tarafta pembe renkteki Sandking model aracın içindeydim ve sizi gördüm. Telefondan birliğimizdeki Tyrone_Deshawn karakterine ulaşıyorum ve ; "Hot News önünde Noku vuruldu, adamları takip ettim ama yakalayamadım." gibi ifadelerde bulunuyorum. Bu olayın ardından şehirde sizi ararken Glen Park'ta aracın içinde görüyoruz ve beraberinde gün içinde saldırılarda bulunuyoruz. Olayın ertesi gününde beraber bölgenize bakındığım Lynden_Boyd karakteri içeri girip uzun süre çıkmadığı için ben de içeri giriyorum, çatışma ortamını gördükten sonra 2- bilemedin 3 kurşun sıkıyorum ve olay yerinden hızlıca ayrılıyoruz. Normal şartlarda size daha çok kurşun sıkabilirdim fakat sadece Lyden'in sıktığı kişilere karşı ateş açtım, bunun sebebi kimin RK'lı olduğunu onun bildiğini düşünüyor olmamdı. İyi forumlar dilerim
Alıntı yapılan: isotcuberkant - 30.05.2021 13:23lose alınca foruma dökenler kulübü, anladım ben seni arkadaşımbrystal birliği altında bir silahlı rolümüz döndü ve ondan istifaden sivil size sıktım, bunda sorun yokLose alınca foruma dökmüyorum dediğim gibi bilip bilmediğim birinin gelip bana sıkmasını hoş bulmuyorum arkadaşım ile rol döndürmek istiyorum gelip sıkıyorsunuz tamam aramızda sıkalım elbet kaybedecek bir taraf ancak senin kim olduğunu bilmiyorum ve 2.kez sıkıyorsun.