Konu: Mekanlar, giriş ücretleri  (Okunma sayısı 1395 defa)

#40 - 01.06.2021 12:11
Rol yapmak için bir iş yerine giremiyoruz. Sıfırdan açtığım bir karakterim var, meslek kasmak yerine sadece rol yaparak oyunun keyfini çıkarmak istiyorum, ama iş yeri giriş ücretleri gerçekten çok yüksek. Sıfırdan başlayan oyuncular, istemedikleri halde mesleklere yöneliyor. Giriş ücretleri maksimum yüz dolar bandında tutulmalı. AR-GE'yi destekliyorum.

Reklamlarda bedava olucak değil mi? haa bide çalışanlar var onuda artık sistem öder :))
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#41 - 01.06.2021 14:37
Giriş ücreti sadece gece kulüplerinde olmalı. Gerçek hayatta, Amerika'da sadece gece kulüplerine girerken para ödeniyor (diye biliyorum). Oyunda bir adamın ofisine girerken bile para ödüyoruz. Mantıken çok saçma. Ofis, pub ve restaurant gibi işletmeler için giriş ücreti kaldırılmalı. Onun yerine oyuncular, "gerçek hayattaki gibi" kapıya bir adam dikip gelenlerden para alabilir. Dediğim gibi, sadece gece kulüpleri için giriş ücreti ödenmeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#42 - 01.06.2021 17:42
Merhabalar, giriş ücretleri size fazla gelebilir ama işyeri sahibinin her türlü o işten para kazanması gerekiyor. Bunun içinde giriş ücretini ne kadar fazla yaparsa o kadar iyi. Benim şuana kadar gördüğüm en yüksek giriş ücretleri ortalama 300-400$. Bence fazla değil, desteklemiyorum.

Sorunu kendin özetlemişsin zaten "Bence pahalı değil" 31 seviye olmuşsun sence pahalı olmaması normal değil mi zaten?
Bunun level ile ne alakası var onu anlamadım? 5 level bir insan da 50 bine aynı anda sahip olur 50 level adam da. Para level arttıkça kazanılmıyor maalesef.

Hani nerede 50 binim o halde?
Sunucuda 1400 saat geçiren kişinin parası mı daha fazla olur yoksa 14 saat geçirenin mi mantıklı düşünürsek cevap açık bir şekilde belli zaten.
O halde sunucuda 14 saat geçirmiş gibi rol yapmasın full trucker kassın nasıl fikir ama?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#43 - 02.06.2021 01:43
sanp türkiye

Rol yapmak için bir iş yerine giremiyoruz. Sıfırdan açtığım bir karakterim var, meslek kasmak yerine sadece rol yaparak oyunun keyfini çıkarmak istiyorum, ama iş yeri giriş ücretleri gerçekten çok yüksek. Sıfırdan başlayan oyuncular, istemedikleri halde mesleklere yöneliyor. Giriş ücretleri maksimum yüz dolar bandında tutulmalı. AR-GE'yi destekliyorum.

Reklamlarda bedava olucak değil mi? haa bide çalışanlar var onuda artık sistem öder :))

çalışana 50k veriyosan ona da bi arge aç sistem öder belki, paragöz olmak yerine bi tık rolü düşünseniz neler neler olacak
« Son Düzenleme: 02.06.2021 01:46 Tropical »
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Sydres,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#44 - 04.06.2021 01:29
Reklam ücretlerine ve diğer masraflara bakılırsa. Şuanki giriş fiyatları normal, ama biraz fazla. Rolsel olarak yapabileceğiniz meslekler var fakat bazen bunlar yeterli kalmıyor. Bir kaç tur truker yapmak kimseyi asosyal yapmaz. Reklam ücretleri ve vergiler düşürülürse giriş fiyatları azaltılabilir. Ama şuanki reklam ücretleri ve vergilerle bu imkansız. Ayakta durabilen bir işletme bulamazsınız ve değerli bir kaç saatinizi rol yapmaya ayıramazsınız.
Desteklemiyorum.

(İşletme zaten kitlenmiş, dikkat etmeden insanlara saldırgan davranmanız yanlış.)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#45 - 04.06.2021 15:11
Reklam ücretlerine ve diğer masraflara bakılırsa. Şuanki giriş fiyatları normal, ama biraz fazla. Rolsel olarak yapabileceğiniz meslekler var fakat bazen bunlar yeterli kalmıyor. Bir kaç tur truker yapmak kimseyi asosyal yapmaz. Reklam ücretleri ve vergiler düşürülürse giriş fiyatları azaltılabilir. Ama şuanki reklam ücretleri ve vergilerle bu imkansız. Ayakta durabilen bir işletme bulamazsınız ve değerli bir kaç saatinizi rol yapmaya ayıramazsınız.
Desteklemiyorum.

(İşletme zaten kitlenmiş, dikkat etmeden insanlara saldırgan davranmanız yanlış.)

"Bir kaç tur truker yapmak kimseyi asosyal yapmaz." demişsin de her gireceğim mekan için trucker yaparsam işte o zaman yanarız.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#46 - 04.06.2021 17:06
Desteklemiyorum.

"Bir kaç tur truker yapmak kimseyi asosyal yapmaz." demişsin de her gireceğim mekan için trucker yaparsam işte o zaman yanarız.
Ücretli mekanlara gitmek zorunda değilsin, Ocean Bar'a gidebilirsin oradada o barda yaptığın rolün aynısını yapabilirsin. ( Kafanda sadece meslek kasıp para kasma düşüncesi var ayrıca bir mekana girmek için sadece trucker yapmak zorunda değilsin 25 level olup 2M'e sahip olan insanlar tanıdım aynı şekilde 15 levelim ve 150k param var ve genel olarak sadece "rol" ile kazandığım para :) )
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#47 - 04.06.2021 18:10
Desteklemiyorum.

Rolsel olarak meslekler tercih edebilirsiniz. Değerli vakitlerinizi onlarlada harcamak istemiyorsanız. Bu durumda işletme sahiplerinin yapabileceği bir şey yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#48 - 04.06.2021 19:05
Desteklemiyorum.

Ücretli mekanlara gitmek zorunda değilsin, Ocean Bar'a gidebilirsin oradada o barda yaptığın rolün aynısını yapabilirsin. ( Kafanda sadece meslek kasıp para kasma düşüncesi var ayrıca bir mekana girmek için sadece trucker yapmak zorunda değilsin 25 level olup 2M'e sahip olan insanlar tanıdım aynı şekilde 15 levelim ve 150k param var ve genel olarak sadece "rol" ile kazandığım para :) )

Ocean Bar'da birileri olursa neden gitmeyelim?
Tahmin et ne eksik orada, ben senin yerine söyliyeyim insan.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#49 - 04.06.2021 21:14
Desteklemiyorum.

:P Ocean Bar'da insan yok mu? Belki sabahın köründe gitmek yerine akşama doğru gidersen rol yapıcak insanlar bulabilirsin Ocean Bar'da.  ;) :sampanya: (Genel olarak geceleri rol yapılan bir server olduğunu dile getirmeme gerek olduğunu sanmıyorum.)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok