Konu: Mekanlar, giriş ücretleri  (Okunma sayısı 1394 defa)

#30 - 31.05.2021 04:27
Desteklemiyorum siz para kasmak istemiyorsunuz diye ben mekanın gelirini kısamam.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 31.05.2021 05:13
Desteklemiyorum siz para kasmak istemiyorsunuz diye ben mekanın gelirini kısamam.
:garip:  :garip:
dostum ben bu sunucuya rol yapmaya geldim para kasmaya değil, asosyal gibi 2 saat tır/kamyon yapamam

Trucker kasmak asosyal olmana sebeb olmaz veya başka bir durum sen keyfine göre ayda yılda bir kere giriceksin diye sunucudaki düzen bozulmaz  :-\ :garip:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 31.05.2021 12:17
Merhabalar, mekanımın fotoğrafını gördüğüm için yorum yapma gereği duydum. Mekanın açık olmadığı günlerde bilerek fiyatı 750$ yapmaktayım. Bunun sebebi ise girişin sağlamasını istememem. Mekanın açık olduğu gün fiyatı 350$a çekiyoruz ki sunucuda çoğu mekanda bu fiyata getiriyor. Çok nadir olmadığı sürece bu fiyatın üstünde bir fiyat belirleyip mekan açıldığına şahit olmadım. Bir reklam ücretinin 500 $ olduğu bir şehirde giriş ücretlerinin 350 $ olması bence çok sorun edilecek bir durum değil. Samp da  alışılagelmişin dışında durumlar beklemek bence yanlış. İsterseniz en Hard sunucuda oynayın işsizlik maaşı günlük yaşantıyı idame etmediği için  meslek yapmak zorunda kalınıyor. Ben şahsen bu zinciri kırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyorum. Fakat bizlerde sonuçta oyuncuyuz bir yere kadar oluyor. Uzun lafın kısası bence fiyatlandırmaya kısıtlama getirilmemeli, oyuna yeni başlayan oyunculara yönelik mekanlar tercih edilmeli. Her ne kadar hak versem de bir açılış için harcanan masrafın çokluğundan dolayı üzülerek desteklemiyorum.
750$ yapmak yerine kilitleyebilirsin bunu yapman saçma, ben destekliyorum yeteri kadar mal varlığım var ama bir mekana girmek için 750 veya 500 dolar vermek insanı istemeden 2-3 kere düşündürüyor örnek: içeride nasıl bir ortam var, girersem sıkılıp iki dakika sonra çıkarmıyım gibi bunun daha çok örnekleri var dediğim gibi ben destekliyorum düşürülmeliler. Artı olarak mekan kilitleyip 750$ ücret koyulması isteseniz de istemeseniz de bug abuse'a giriyor.
« Son Düzenleme: 31.05.2021 12:32 YDincer »
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Solitario, BANA ŞARKI SÖYLE,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 31.05.2021 12:59
Böyle düşünmen üzücü
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 31.05.2021 13:07
Merhabalar, giriş ücretleri size fazla gelebilir ama işyeri sahibinin her türlü o işten para kazanması gerekiyor. Bunun içinde giriş ücretini ne kadar fazla yaparsa o kadar iyi. Benim şuana kadar gördüğüm en yüksek giriş ücretleri ortalama 300-400$. Bence fazla değil, desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#35 - 31.05.2021 14:44
Söylenilen olay ic bir şey, işyeri sahibi isterse $750 yapar giriş ücretini. Sunucuda rol yaparak para kazanmak bir hayli kolayken en ufak bir durumda bile sistem düzenlemesi istemeniz beni gerçekten güldürüyor. Mekân işletme rollerini uzun süredir yapıyordum, basitçe bunu açıklamaya çalışacağım. Bir gece kulübünün giriş ücretinin $350 olduğunu var sayalım. Bu işletme ünlü bir işletme ise maximum $40.000 kazanabilir. O mekanda çalışan insanların ücretleri ödendiğnde $15.000 ile $20.000 aralığında kâr edilebiliyor. Bunun yanı sıra benim gece kulübü işlettiğim zamanlarda realistik düşünerek işyeri içki stoklarımı da bu işi yapan insanlara belirli ücretler karşılığında yenilettiriyordum. Çoğu birlik insanlara rol paslayabilmek için böyle yapıyor. Vergileride hesaba katarsak, işyeri sahiplerine neredeyse kâr bile kalmıyor. Bu ARGE konusunu desteklemiyorum, her ic soruna ooc çözüm aramalısınız.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#36 - 31.05.2021 14:48
Merhabalar, giriş ücretleri size fazla gelebilir ama işyeri sahibinin her türlü o işten para kazanması gerekiyor. Bunun içinde giriş ücretini ne kadar fazla yaparsa o kadar iyi. Benim şuana kadar gördüğüm en yüksek giriş ücretleri ortalama 300-400$. Bence fazla değil, desteklemiyorum.

Sorunu kendin özetlemişsin zaten "Bence pahalı değil" 31 seviye olmuşsun sence pahalı olmaması normal değil mi zaten?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#37 - 31.05.2021 15:49
Söylenilen olay ic bir şey, işyeri sahibi isterse $750 yapar giriş ücretini. Sunucuda rol yaparak para kazanmak bir hayli kolayken en ufak bir durumda bile sistem düzenlemesi istemeniz beni gerçekten güldürüyor. Mekân işletme rollerini uzun süredir yapıyordum, basitçe bunu açıklamaya çalışacağım. Bir gece kulübünün giriş ücretinin $350 olduğunu var sayalım. Bu işletme ünlü bir işletme ise maximum $40.000 kazanabilir. O mekanda çalışan insanların ücretleri ödendiğnde $15.000 ile $20.000 aralığında kâr edilebiliyor. Bunun yanı sıra benim gece kulübü işlettiğim zamanlarda realistik düşünerek işyeri içki stoklarımı da bu işi yapan insanlara belirli ücretler karşılığında yenilettiriyordum. Çoğu birlik insanlara rol paslayabilmek için böyle yapıyor. Vergileride hesaba katarsak, işyeri sahiplerine neredeyse kâr bile kalmıyor. Bu ARGE konusunu desteklemiyorum, her ic soruna ooc çözüm aramalısınız.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#38 - 31.05.2021 18:14

Sorunu kendin özetlemişsin zaten "Bence pahalı değil" 31 seviye olmuşsun sence pahalı olmaması normal değil mi zaten?
Bunun level ile ne alakası var onu anlamadım? 5 level bir insan da 50 bine aynı anda sahip olur 50 level adam da. Para level arttıkça kazanılmıyor maalesef.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#39 - 31.05.2021 18:20
Rol yapmak için bir iş yerine giremiyoruz. Sıfırdan açtığım bir karakterim var, meslek kasmak yerine sadece rol yaparak oyunun keyfini çıkarmak istiyorum, ama iş yeri giriş ücretleri gerçekten çok yüksek. Sıfırdan başlayan oyuncular, istemedikleri halde mesleklere yöneliyor. Giriş ücretleri maksimum yüz dolar bandında tutulmalı. AR-GE'yi destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok