Konu: [23.05.2021]Tykeim_Matthews Giovanny_Vittori Jamyron_Brooks Rajan_Azasi  (Okunma sayısı 555 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 23.05.2021 16:13
Benimle alakalı bir şey göremedim ben. Ne yapmışım dostum açıklarmısın?
Seninle alakalı kanıtlarımda var dostum rahat ol,
Spoiler: GösterGizle
burada role bulaştığının kanıtı.
Sadece koşuyorum. Ne DM, Ne Refuse RP, Ne de başka bir kural ihlali hiç bir şey yok. Ayrıca SS' ile oynanmış. Hala benim ile alaklı bir şey yok.

#11 - 23.05.2021 16:16
Sadece koşuyorum. Ne DM, Ne Refuse RP, Ne de başka bir kural ihlali hiç bir şey yok. Ayrıca SS' ile oynanmış. Hala benim ile alaklı bir şey yok.
Kendini avutmaktan başka bir şey bilmiyorsun herhalde, adamlar arkada zaten dans ediyor  sende onlara eşlik ediyorsun dalga mı geçiyorsun dostum? bildiğin sende yumruk atıp düşürmeye çalışıyorsun, tüm sslerde dahilsin.

#12 - 23.05.2021 16:16
Lütfen Vice adminleri bu seferde kardeşimli üsluplar şikayet bize açıldı bu arkadaş ne alaka şikayetle üsluplu konuşuyor lütfen ilgilenin ss konusunda yukarıda savunmam var lütfen şikayette yazıları mantıklı yazalım.

İhlali yap, sonra duyar kasmaya çalış tam sizlik iş baylar.

#13 - 23.05.2021 16:17
Her sivil bir olmuyor bu benim kararım o attığın ss başkasının hasarları lütfen düzgün ssler kullan

Burada laf kalabalığı yapma, Marco'da bizim birliğimizden adam gibi savunmanı yap.

Sayın vice adminleri adam gibi üslüplar kullanılıyor lütfen bu arkadaşın şikayetle ne alakası var lütfen müdahale edin .Ayrıca Marconun senin birliğinden olması onun Marconun hasarlarını onun hasarları olduğu anlamına gelmez

Ya kardeşim sen ne diyorsun, ne saçmalıyorsun sana bir şikayet açılmış onunla ilgilensene sslerin kanıtların varsa onları sunsana. Marco'da birazdan açıklama yapar.
Lütfen Vice adminleri bu seferde kardeşimli üsluplar şikayet bize açıldı bu arkadaş ne alaka şikayetle üsluplu konuşuyor lütfen ilgilenin ss konusunda yukarıda savunmam var lütfen şikayette yazıları mantıklı yazalım.

#14 - 23.05.2021 16:17
Merhaba, Arkadaşlarımın adına ben gerekli savunmayı yapacağım..

EMOTESİZ ATEŞ SAVUNMA:

DM İÇİN SAVUNMA:

SS'de gördüğünüz üzere şahıs bize pompalı ile ateş ediyor dün gece aramızda çatışma çıktı, Hatta bizde tekrardan onlara sıktık şimdi sabah kalkınca böyle vurulup şikayet açmanız ne kadar doğru sizce?

İllegal kural ihlalini ihlal eden ilk siz oldunuz bize sıkmanıza karşılık verdik sadece.

Dün gece aramızda çatışma çıktı.Şahıslarla karşılıklı olarak çatışdık ve onları gördüğümüz yerde düşürebiliriz.

Arkadaş kendisine bakmadan bize şikayet açıyor.

Adam rolün ortasında /q atıyor ayrıca /b kanalınıda durduk yere bölüyor aşırı t0xic haraketler yapıyorsun dostum.

#15 - 23.05.2021 16:18

İhlali yap, sonra duyar kasmaya çalış tam sizlik iş baylar.
ben ne ihlal yapmışım sslerde banada şikayet açılmış sslerde bir İHLAL YAPTIĞIMA DAİR SS YOK

#16 - 23.05.2021 16:19
Kendini avutmaktan başka bir şey bilmiyorsun herhalde, adamlar arkada zaten dans ediyor  sende onlara eşlik ediyorsun dalga mı geçiyorsun dostum? bildiğin sende yumruk atıp düşürmeye çalışıyorsun, tüm sslerde dahilsin.
Benimle alakalı bir DM,Refuse RP gibi hiçbir kural ihlali yoktur Kanıtlarınız varsa atabilirsiniz

#17 - 23.05.2021 16:19
Ayrıca bu refuse rp işini dünde yaptınız size karşı şikayet oluşturacağız bunu sürekli yapıyorsunuz az önceki rolde /q attınız.

#18 - 23.05.2021 16:22
Ayrıca bu refuse rp işini dünde yaptınız size karşı şikayet oluşturacağız bunu sürekli yapıyorsunuz az önceki rolde /q attınız.

Adam aracın tepesine çıkıp bozarsa, benden rol yapmamı falan bekleme evlat.

#19 - 23.05.2021 16:22

Dün adamları kaçırmaya çalıştık 3 Kişide REFUSE RP yaptılar.