Konu: [23.05.2021]Tykeim_Matthews Giovanny_Vittori Jamyron_Brooks Rajan_Azasi  (Okunma sayısı 559 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.05.2021 15:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tykeim_Matthews Giovanny_Vittori Jamyron_Brooks Rajan_Azasi @sCiEnLy_  @kerim @muhammedugur  @canwe44r
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Downtown  @Heren 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.05.2021 15:25 sularında.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM, Refuse roleplay, 10 günlük illegal yasağı.

Alıntı
Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, bugün oyuna giriş sağladığımda aradan 60 saniye geçmeden emotesiz şekilde yumruklar ve sonrasında  ateş açıldı, yani benim oyuna girmemi bekliyorlarmış, rol chatinden MSG chati gibi konuşmaları, üstelik arkadaşların yarısının birliği bile yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almalarını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 23.05.2021 16:11 insankasabı63 »

#1 - 23.05.2021 15:55
Merhaba ben Rajan Ajazi sslerde hiçbir şekilde şahısa yumruk attığımıza dair bir ss yok 4. sste ise bugünün ss i olmadığı gözüküyor oradada bir mix var hatta orada chatta isyan ediyor  tykeim karakteri onunda şikayetini açmaya hazırlanıyoruz emote konusunda ben orada şahısa sıkmadım savunmam bu kadar iyi günler.
« Son Düzenleme: 23.05.2021 16:02 canwe44r »

#2 - 23.05.2021 15:57
Benimle alakalı bir şey göremedim ben. Ne yapmışım dostum açıklarmısın?

#3 - 23.05.2021 16:04
Merhaba ben Rajan Ajazi sslerde hiçbir şekilde şahısa yumruk attığımıza dair bir ss yok 4. sste ise bugünün ss i olmadığı gözüküyor oradada bir mix var hatta orada chatta isyan ediyor  tykeim karakteri onunda şikayetini açmaya hazırlanıyoruz emote konusunda ben orada şahısa sıkmadım savunmam bu kadar iyi günler.
Evet, sivilsin ve elinde uziyle millete sıkıyorsun bununda açıklamasını rica edeceğim.

#4 - 23.05.2021 16:05
Her sivil bir olmuyor bu ıc karakterimin kararı illa silah kullanmak için bir birlikte olmam gerekmiyor o attığın ss başkasının hasarları lütfen düzgün ssler kullan
« Son Düzenleme: 23.05.2021 16:08 canwe44r »

#5 - 23.05.2021 16:07
10 gün illegal yasağı olan bir birliğe, 4 kişi çapulcu gibi gelip saldırmanız ne kadar doğru? Bu ilk olayınızda değilmiş. Daha öncede buna benzer olaylara 4ünüz karışmışsınız. İnsan bir kere hata yapar, iki kere yapar ama üçüncüde bilerek yaptığı anlaşılır. Tanıtımdan görüp oraya gelip rol baltalamaya çalıştığınız bariz belli.

#6 - 23.05.2021 16:08
Benimle alakalı bir şey göremedim ben. Ne yapmışım dostum açıklarmısın?
Seninle alakalı kanıtlarımda var dostum rahat ol,
burada role bulaştığının kanıtı.

#7 - 23.05.2021 16:08
Her sivil bir olmuyor bu benim kararım o attığın ss başkasının hasarları lütfen düzgün ssler kullan

Burada laf kalabalığı yapma, Marco'da bizim birliğimizden adam gibi savunmanı yap.

#8 - 23.05.2021 16:11
Her sivil bir olmuyor bu benim kararım o attığın ss başkasının hasarları lütfen düzgün ssler kullan

Burada laf kalabalığı yapma, Marco'da bizim birliğimizden adam gibi savunmanı yap.

Sayın vice adminleri adam gibi üslüplar kullanılıyor lütfen bu arkadaşın şikayetle ne alakası var lütfen müdahale edin .Ayrıca Marconun senin birliğinden olması onun Marconun hasarlarını onun hasarları olduğu anlamına gelmez

#9 - 23.05.2021 16:12

Sayın vice adminleri adam gibi üslüplar kullanılıyor lütfen bu arkadaşın şikayetle ne alakası var lütfen müdahale edin .Ayrıca Marconun senin birliğinden olması onun Marconun hasarlarını onun hasarları olduğu anlamına gelmez

Ya kardeşim sen ne diyorsun, ne saçmalıyorsun sana bir şikayet açılmış onunla ilgilensene sslerin kanıtların varsa onları sunsana. Marco'da birazdan açıklama yapar.