İyi geceler dilerim, şikayete neden eklendiğim hakkında bir fikrim yok ama ben de savunmamı ufaktan herkes adına gerçekleştireceğim.
İlk önce Alvaro'nun yaptığı RK kural ihlaline gelelim. Alvaro adlı arkadaş role orada yeni dahil olmuştu ve arkadaşın 20 can olduğunu bilmiyordu, 20 can olduğu için 4 vuruşta arkadaş bayıldı, tam düşeceği sırada yapma dedim fakat 20 canlı olduğunu bilmiyordu.

Arkadaşımın attığı SS'te kalıcı hasar izni verdiğin gözükmekte, açıkçası şikayet açman gerçekten komik olmuş. Rol yaptığımız taraflara gelip trolleyen taraf sizsiniz ama neyse.

Alt tarafta görüldüğü üzere arkadaşın etrafını 4 kişi sardık, 4 kişi sarmamıza rağmen arkadaş Fear-RP rolü gerçekleştirmeyip arkadaşının ismini "Evan" olarak geçirtiyor. Attığınız SS'lerde bile MIX yaptığınız belli oluyor, buna rağmen şikayet açmanız bana komik geldi. Neyse, iyi forumlar dilerim.

Ekstra olarak, biz seni işletmemizin önünde değil. Sokağın arkasına alıp bu rolü gerçekleştirdik, arabalar ile işletmenin önünü kapatmıştık anlayacağın. Neyse, daha cevap yazmayacağım dostum.
Arkadaşını şikayete şahit olarak eklemişsin fakat arkadaşın orada bile yoktu ki? Amacınızı gerçekten anlayamadım