Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: (IC adlar) Betty Kretcher, Kejuan Farrell, Jeffrey Curson
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.05.2021 23.05
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
3-) POWERGAMING
Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.
Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.
Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.
CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Son derece nezih bir şekilde arabamla ilerlerken bir araç bana çarptı.Ardından onaylı hood bölgesi olduğundan dolayı agresif rol iznini sorgulamadım.Fakat yapılan rolün son derece yanlış ve POWERGAMING unsuru olduğunu açıklayacağım.Vermiş olduğum SS lerde de görülmek üzere değerlendirilmesini arz ederim.
İlk olarak aracıma yaklaşan şahıslarla IC bir şekilde münakaşa yaşadık burda sorun yoktur.Lakin bunun ardından ÜÇ kişinin kilitli lowrider bi aracın penceresinden içeri aynı anda girip özgür hareket edebilme durumudur.
Belirtmiş olduğum üzere bir aracın camından hem birisi kafasını sokup hem birisi kollarıyla öyle bir ortamda direksiyondaki ellerimi tutup üstüne bir de başka birinin yumruk atması olağan dışıdır.Bunu /do olarak belirtmiş bulunmama rağmen uygulamayarak ayrıca UN-Rp faktörü sergilemiş oldukları rahatlıkla gözlemlenebiliyor.
Araçtan indirme rolünü de hepimizin bildiği üzere araç kilitli ise tüm kapılar kilitlidir ve içerden sadece şoförün klima bölümünün altındaki tuştan açılabileceği hepimizin bildiği bir eylemdir(Powergaming kuralında da belirtildiği gibi /do araçtan indirildi emotu verilerek direk araçtan indirilemez karşıdaki kişiye rol hakkı verilmelidir yazısı açıkca belirtilmiştir.)Ek olarak /do ile belirtmiş olduğum şekilde ''Eddie direksiyon ile kızı ileri sürükler'' emotunu UN-RP unsuru ile yerine getirmedikleri belli oluyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://imgur.com/a/JNvpqfWEk açıklamalar(varsa): Ek olarak /do ile büyük harf yazmanın Ortak Nezaket kuralına uyduğunu sanmıyorum.Ve Herhangi bir savunma gelirse en kısa sürede cevaplayacağımı bildirmek istiyorum.İyi roller.