Öncelikle merhaba, şikayet videosunda olduğum ve olayda ismim geçtiği için yazıyorum..
Dün akşam saat altı gibi Luis Miler ve yandaşı ile role girdik, şahıslarla IC bir şekilde husumetimiz bulunmakta, dalga geçiyorduk. Fakat yine Luis Miler kendi kazdığı kuyuya düştüğü için yaptığı ihlali video almış zaten rahatsız edici roller kapsamından şikayet açtım. Görünürde pek bir ihlal yok rolde olduğumuz için genelde pmim kapalı diye hatırlıyordum, kapattığımı düşünüyorum genelde Keyshawn'da pmini kapalı tutuyor zaten bana yazdı Luis ile alakalı bir durum yoktur diye düşünüyorum.
''Market içi agresif rol'' ne demek? Böyle bir şey yok böyle bir ihlal yok, zaten Idlegas güvenli bölge değil, market de güvenli bölge değil.
Diğer banlattırma konusuna gelecek olursak biz seni banlattırmaya çalışmıyoruz. Zaten senin şu an sicilin kabarık olduğu için yetersiz rol bilgisinden bile ban yiyebilme ihtimalin var, video alıyorsun bari yaptığın ihlali alma, video silinme ihtimaline karşı zaten yedeklendi, ayrıca bir de caps kapa.