Konu: Luis Miler / Rahatsız edici roller ve Fear RP ihlali.  (Okunma sayısı 448 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.05.2021 12:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @AloneSafa / Luis Miler

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Keyshawn Brown

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18:18 / 19.05.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rahatsız edici roller. / Taciz

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle herkese merhaba, önceden olmuş bir sürü olaylardan dolayı Luis Miler ve yandaşı ile husumet içerisindeyiz, ilk defa kaçmadıkları bir anda normal bir şekilde konuşarak rol yapıyorduk benim karakterim Luis Miler'ı sinirlendirmeye çalışıyordu buraya kadar bir sorun yoktu. Fakat şahısın sste verdiği emote midemi bulandırdı. Taciz kapsamına giriyor ve açıkçası rahatsız oldum, Luis Miler ve Harry Martinez adlı şahıslar sürekli ihlal yapıyor, her yerde adı geçiyor, şikayetlerde olsun başka türlü ihlallerde. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

Edit: Evet, şahıs bana şikayet açtı ve şikayet videosunda Fear RP ihlali yaptığı görülebiliyor, adamın yanında arkadaşına sıkıyoruz yanımıza gelip kahkaha atıyor. Ne demişler çok gülen çok ağlar, iyi seyirler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Luis Miler adlı şahısın yaptığı ihlallerden dolayı artık bıkmaya başladık, şahısa rol eğitimi verilebilir sicili oldukça fazla derecede kabarık, şahısın taciz rolünden banlanmasını talep ediyorum, gerçekten yasak ve rahatsız edici.

« Son Düzenleme: 21.05.2021 00:35 Thomp »

#1 - 20.05.2021 12:48
Öncelikle selam, şikayetle alakam yok ancak Luis_Miller ismini görünce bakmak istedim, dün kendisi de bana Gbi bölgede gereksiz bir agresif gösterdi, şikayet açmak istemedim ancak Luis_Miller'e rol desteği verilmeli veya ona göre yaptırım uygulanmalı şikayetlerde de sık sık görünen bir isim, diyeceklerim bu kadardı.

#2 - 20.05.2021 13:51
Savunmamı yapıyorum: Merhabalar öncelikle şöyle başlayayım arkadaşlar o sstekini bayağı çarpıtarak yetkililere gösteriyorlar şöyle bende bu rolün en başından beri çekilmiş video var adamlar geliyor marketin içinde küfür ediyorlar sövüyorlar arada vuruyorlar böyle falan sonra en bir şey yapamayacaklarını anlayınca gidiyorlar sonra emote vererek ensesine şaplatır diye emote veriyorlar gerçekten çok saçma roller yapıyorlar atacağım videoda yetkililer izleyince görecekler arkadaşlar beni banlatmak için elinden geleni yapıyorlarda bunu yaparken kendileride saçmalıyorlar bi kere ben trole gelsem bu servere 12 level karakterim olmaz benim.

NOT: BU ARADA VİCE ROLEPLAY YETKİLİLERİ ARKADAŞIN ELİMDE 2 VE DAHA FAZLA DM VİDEOLARI VAR ONLARDAN ŞİKAYET AÇACAĞIM ZATEN BU ARKADAŞIN AMACI SADECE OYUNDA BANA OOC KİN TUTTUĞU İÇİN OYUNDAN BANLATMAYA ÇALIŞIYORDA İŞTE SADECE ÇALIŞIYOR....

VİDEO LİNKİ YETKİLİLER LÜTFEN İZLEYİN SAÇMA ROLLERİ OOC BÖLMELERİ GÖRÜN... ::

YETKİLİLER BU ARKADAŞLAR BİRLİK OLUP SAÇMA ROLLER YAPIP HATALARIMI ZORLA YAKALAYIP ANINDA ŞİKAYET AÇAN TİPTER BİLMİYORLARKİ BENDE ONLARIN BÜSSÜRÜ VİDEOLARI VAR YAKINDA HEPSİ AÇIĞA ÇIKACAK VİDOEDA SUÇSUZ OLDUĞUMUZ EN BAŞINDAN BERİ RETARTED RP Yİ OOC BÖLMEYİ MARKET İÇİ AGRESİF ROL YAPMAYI ONLAR YAPIYOR VİDEOYU İZLEYEN YETKİLİ GÖRECEK ZATEN İYİ GÜNLER DİLERİM

#3 - 20.05.2021 14:01
Merak etme kardeşim yaptığın ihlalleri videoya alman iyi olmuş, OOC kin tutsaydım zaten büyük ihtimal NC atardın, husumetliyiz seninle uğraşmamız çok normal. Büyük ihtimal böyle devam edersen yakında yetersiz rol bilgisinden banlanacaksın. Yapmadığın ihlal kalmamış, bir de video çekiyorsun, gerçekten üzücü hareketler.
Vuruluyorsunuz, bir şey olmamış gibi yürüyorsunuz, araç sürüyorsunuz, sence adminler siciline bakıp beni mi dinleyecek seni mi?
« Son Düzenleme: 21.05.2021 14:25 Thomp »

#4 - 20.05.2021 14:15
Dostum benim ooc sicil olarak 2 tanesi zaten başvurular falan ibb başvurus vs vs toplasan 3 tane jailim falan var merak etme şuan ben sneden daha fazla rol bilgisine sahibim emin olabilirsin bu mesajdan sonra daha savunma yapmayacağım attığım videoda kim suçlu çok belli oluyor sizinle uğraşamıyacağım arkadaşlara söyleyinde size rol dersi versinler böyle insanlarla markette agresif rol yapıp saçma saçma emoteler verip ooc bölmeyin bari allah yardımcınız olsun sizin ben yaptığım rolleri çok iyi biliyorum gereğini yetkililer yapar hakkınızda şikayetlerimi bugun başlatıyorum...

#5 - 20.05.2021 14:24
Öncelikle şahitliğimi onaylıyorum, sonrasında ise @AloneSafa 'nın savunmasına birkaç cevap vereceğim.

Spoiler: GösterGizle
Savunmamı yapıyorum: Merhabalar öncelikle şöyle başlayayım arkadaşlar o sstekini bayağı çarpıtarak yetkililere gösteriyorlar şöyle bende bu rolün en başından beri çekilmiş video var adamlar geliyor marketin içinde küfür ediyorlar sövüyorlar arada vuruyorlar böyle falan sonra en bir şey yapamayacaklarını anlayınca gidiyorlar sonra emote vererek ensesine şaplatır diye emote veriyorlar gerçekten çok saçma roller yapıyorlar atacağım videoda yetkililer izleyince görecekler arkadaşlar beni banlatmak için elinden geleni yapıyorlarda bunu yaparken kendileride saçmalıyorlar bi kere ben trole gelsem bu servere 12 level karakterim olmaz benim.

NOT: BU ARADA VİCE ROLEPLAY YETKİLİLERİ ARKADAŞIN ELİMDE 2 VE DAHA FAZLA DM VİDEOLARI VAR ONLARDAN ŞİKAYET AÇACAĞIM ZATEN BU ARKADAŞIN AMACI SADECE OYUNDA BANA OOC KİN TUTTUĞU İÇİN OYUNDAN BANLATMAYA ÇALIŞIYORDA İŞTE SADECE ÇALIŞIYOR....

VİDEO LİNKİ YETKİLİLER LÜTFEN İZLEYİN SAÇMA ROLLERİ OOC BÖLMELERİ GÖRÜN... ::

YETKİLİLER BU ARKADAŞLAR BİRLİK OLUP SAÇMA ROLLER YAPIP HATALARIMI ZORLA YAKALAYIP ANINDA ŞİKAYET AÇAN TİPTER BİLMİYORLARKİ BENDE ONLARIN BÜSSÜRÜ VİDEOLARI VAR YAKINDA HEPSİ AÇIĞA ÇIKACAK VİDOEDA SUÇSUZ OLDUĞUMUZ EN BAŞINDAN BERİ RETARTED RP Yİ OOC BÖLMEYİ MARKET İÇİ AGRESİF ROL YAPMAYI ONLAR YAPIYOR VİDEOYU İZLEYEN YETKİLİ GÖRECEK ZATEN İYİ GÜNLER DİLERİM

Normalde sana şu an bir şeyler anlatmak zorunda değilim, çünkü şikayet bana açılmamış. Ama yine de bu konuya bir açıklık getirelim.
"Beni banlattırmaya çalışanlar" gibi bir video başlığı koymuş ve bunu savunmasında belirtmiş. Dostum ben seni neden banlattırmaya çalışayım? Oyuna rol yapmaya giriyorum, birilerini banlatmaya değil. Amacım sadece ihlallerini görünce kriterlere uygun şikayet açmak ve senin bu konuda uyarılmanı sağlamak, seni banlattırmaya çalışmıyorum.

Markete girerken "BASKIN" tarzında IC cümleler kurmuşuz, videoda var zaten. Marketin dışında kişiler Idlegass'de araçtan indiğimizi görünce IC korkup Idlegass marketine sığındılar, biz de onları sözlü korkutmak için böyle bir giriş sergiledik, "Rezil oldun insanlara" diye de bir cümle kurmuşum, nedeni marketin dışarısında onca kişilerin olması ve kişinin korkup markete kaçması, o yüzden böyle bir cümle kuruyorum. Retarded ile ilgili bir durum olmadığını düşünüyorum.

Rolde /b'den birkaç cümle yazmışım, ona da gelelim. Normalde yanımda bulunan Marshall_Wolfhard'a onu yazacaktım fakat genelde PM'ler kapalı tutulur, hem benim hem onun. Hızlı yazmak adına /b'den yazdım, herhangi bir rol baltalaması olmadı zaten, neden böldüğümü de belirttim.

Bunlar dışında herhangi bir şey yazmayacağım, zaten dediğim gibi bana açılmamış şikayet, sadece şahitim. Konuya bir açıklık getirmek adına bunları yazıyorum. Şikayet açacaksan ise açabilirsin dostum, savunmamı yaparım.

#6 - 20.05.2021 15:11
Öncelikle selam, şikayetle alakam yok ancak Luis_Miller ismini görünce bakmak istedim, dün kendisi de bana Gbi bölgede gereksiz bir agresif gösterdi, şikayet açmak istemedim ancak Luis_Miller'e rol desteği verilmeli veya ona göre yaptırım uygulanmalı şikayetlerde de sık sık görünen bir isim, diyeceklerim bu kadardı.
Bununla beraber bende eklemek istiyorum, Luis karakteri yapılan rollerde sergilediği saçma rollerle rolleri baltalayan, sunucu düzenini bozan bir oyuncu. Pek çok şikayette de ismi geçmekte, sunucuda bulunan diğer oyuncuların rol zevkini bozarak oyundan soğutuyor. Bende eklemek istedim, rol desteği alması gerekiyor.

#7 - 20.05.2021 15:37
Bununla beraber bende eklemek istiyorum, Luis karakteri yapılan rollerde sergilediği saçma rollerle rolleri baltalayan, sunucu düzenini bozan bir oyuncu. Pek çok şikayette de ismi geçmekte, sunucuda bulunan diğer oyuncuların rol zevkini bozarak oyundan soğutuyor. Bende eklemek istedim, rol desteği alması gerekiyor.
Aynen öyle, şahısın ya rol eğitimi almasını, ya da sunucudan uzaklaştırılmasını talep ediyorum.

#8 - 20.05.2021 18:26
Şuan VİCE ROLEPLAY YETKİLİLERİ TAMAMEN KANDIRILIYOR Evet Şöyle açıklayayım her şikayeti kasıtlı olarak bu arkadaşlar bana açıyor ve banlanmam için elinden geleni yapıyorlar ve bu şahit olmayan ama şahit gibi bu şikayetin altına yorum yapanlarda bu arkadşalarin birlik teki arkadaşları fazla kişi savunma yaparak adminlerin kararını değiştirip saptırmaya çalışıyorlar tamamen admin kandırmaya giriyior bu yaptığınz iyi günler.

#9 - 20.05.2021 18:27
Karışmak bana düşer mi bilmiyorum.. fakat bu tarz rollerinden dolayı kişiye açılan şikayetim mevcut. Rol yapıp sinir stres atmak için girdiğim oyunda ihlallerle tüm oyun zevkimi elimden alıyorlar.