Konu: Luis Miler / Rahatsız edici roller ve Fear RP ihlali.  (Okunma sayısı 429 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.05.2021 18:30
Rolde olmayan daha ic bir sekilde tanımadıgımız adamlar bile yazıyo rolde olmayıpta sırf arkadası diye konuyu baska yere cekmek icin birden fazla kısı yazıyorsunuz lutfen rolde bulunan kısıler yazssın

#11 - 20.05.2021 18:34
Rolde bulunmayan kişilerin yazması haddi değildir rolde bulunmayan arkadaşının şikayeti olumlu olsun diye yazan arkadaşlar siz çok zaman kaybısınız evet eğer şikayetiniz varsa kendiniz açıcaksınız rolde bile omayan arkadaşlar diğer arkadşalarının çağırması ile gelip burda savunma yapmasın lütfen

#12 - 20.05.2021 19:20
Şuan VİCE ROLEPLAY YETKİLİLERİ TAMAMEN KANDIRILIYOR Evet Şöyle açıklayayım her şikayeti kasıtlı olarak bu arkadaşlar bana açıyor ve banlanmam için elinden geleni yapıyorlar ve bu şahit olmayan ama şahit gibi bu şikayetin altına yorum yapanlarda bu arkadşalarin birlik teki arkadaşları fazla kişi savunma yaparak adminlerin kararını değiştirip saptırmaya çalışıyorlar tamamen admin kandırmaya giriyior bu yaptığınz iyi günler.
Kullandığınız kelimeler bile nasıl olduğunuzu tanımlıyor. Bu rolde değil belki ama başka zamanda başka yerde bir çok kez karşılaştık, açıkçası bir şey olmasa bile agresif davranmadığın bir rol bile yok. Senden ben dahil birçok oyuncu rahatsız ve şikayetçi olduğu için belirtmek istedim. Yetkili ekibinin kandırılıp kandırılmadığını sen belirleyemezsin maalesef.  Daha fazla yazma gereksinimi duymuyorum, emin ol yetkili ekibi ne olduğunu iyi biliyor. İyi roller dilerim (?).
Alıntı
Evet Şöyle açıklayayım her şikayeti kasıtlı olarak bu arkadaşlar bana açıyor ve banlanmam için elinden geleni yapıyorlar ve bu şahit olmayan ama şahit gibi bu şikayetin altına yorum yapanlarda bu arkadşalarin birlik teki arkadaşları fazla kişi savunma yaparak adminlerin kararını değiştirip saptırmaya çalışıyorlar tamamen admin kandırmaya giriyior bu yaptığınz iyi günler.
Sadece bu arkadaşlar mı?
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=109795.0
 ???
« Son Düzenleme: 20.05.2021 21:57 Lhansent »

#13 - 20.05.2021 22:36
Sikayet baskasına actık ve olaydada yoktun eherki olayla lgin yoksa bos yere konuyu uzatıp baska yere cekmeye calısma sikayet edilen kısı yazarsa cok guzel olur

#14 - 21.05.2021 14:08
Rolde bulunmayan kişilerin yazması haddi değildir rolde bulunmayan arkadaşının şikayeti olumlu olsun diye yazan arkadaşlar siz çok zaman kaybısınız evet eğer şikayetiniz varsa kendiniz açıcaksınız rolde bile omayan arkadaşlar diğer arkadşalarının çağırması ile gelip burda savunma yapmasın lütfen
Öncelikle şikayet açan kişiyi ic, occ tanımıyorum, şikayet bölümlerinde geziniyordum ve Luis_Miller ismini fazlasıyla şikayet bölümünde gördüğüm için bakmak istedim, Vice Roleplay'in oyuncu ve rol kalitesini arttırmayı hepimiz istiyoruz ve bu yüzden bu konuya fikrimi belirtmek istedim, kimseyi banlatmak istemem ama sunucunun rol kalitesinin de düşmesini de istemem şahsen, diyeceklerim bu kadardı, yetkililerin şikayetler hakkında ki cevaplarını sabırla bekliyor olucağım, iyi günler dilerim.

#15 - 21.05.2021 14:18
Öncelikle şikayet açan kişiyi ic, occ tanımıyorum, şikayet bölümlerinde geziniyordum ve Luis_Miller ismini fazlasıyla şikayet bölümünde gördüğüm için bakmak istedim, Vice Roleplay'in oyuncu ve rol kalitesini arttırmayı hepimiz istiyoruz ve bu yüzden bu konuya fikrimi belirtmek istedim, kimseyi banlatmak istemem ama sunucunun rol kalitesinin de düşmesini de istemem şahsen, diyeceklerim bu kadardı, yetkililerin şikayetler hakkında ki cevaplarını sabırla bekliyor olucağım, iyi günler dilerim.
Tek yatıgınız konuyu baska yere cekip bos yere uzatmak sikayet sana acıomıyosa baska yerde fikrini belirt bu sana kalmaz olayda bulunanlar savunmasını yaptıyca konuyu bos yere uzatmayın

#16 - 21.05.2021 14:23
Tek yatıgınız konuyu baska yere cekip bos yere uzatmak sikayet sana acıomıyosa baska yerde fikrini belirt bu sana kalmaz olayda bulunanlar savunmasını yaptıyca konuyu bos yere uzatmayın
Her yerde ihlalci olarak bilindiğiniz için bana katılma amaçlı yazıyorlar, Luis Miler adlı şahıs tacizci zaten, daha fazla ihlal yaparsanız yetkililer size karakter banı atacak gibi duruyor.

#17 - 21.05.2021 14:23
Peki :D, yetkili kararını bekleyelim o zaman...

#18 - 21.05.2021 15:04
İzin Roller İhlali ve Fear RP kapsamında ceza alacak. 

Gereksiz şikayete yorum atanlara 90 uyarı puanı eklendi.