Öncelikle şahitliğimi onaylıyorum, sonrasında ise
@AloneSafa 'nın savunmasına birkaç cevap vereceğim.
Savunmamı yapıyorum: Merhabalar öncelikle şöyle başlayayım arkadaşlar o sstekini bayağı çarpıtarak yetkililere gösteriyorlar şöyle bende bu rolün en başından beri çekilmiş video var adamlar geliyor marketin içinde küfür ediyorlar sövüyorlar arada vuruyorlar böyle falan sonra en bir şey yapamayacaklarını anlayınca gidiyorlar sonra emote vererek ensesine şaplatır diye emote veriyorlar gerçekten çok saçma roller yapıyorlar atacağım videoda yetkililer izleyince görecekler arkadaşlar beni banlatmak için elinden geleni yapıyorlarda bunu yaparken kendileride saçmalıyorlar bi kere ben trole gelsem bu servere 12 level karakterim olmaz benim.
NOT: BU ARADA VİCE ROLEPLAY YETKİLİLERİ ARKADAŞIN ELİMDE 2 VE DAHA FAZLA DM VİDEOLARI VAR ONLARDAN ŞİKAYET AÇACAĞIM ZATEN BU ARKADAŞIN AMACI SADECE OYUNDA BANA OOC KİN TUTTUĞU İÇİN OYUNDAN BANLATMAYA ÇALIŞIYORDA İŞTE SADECE ÇALIŞIYOR....
VİDEO LİNKİ YETKİLİLER LÜTFEN İZLEYİN SAÇMA ROLLERİ OOC BÖLMELERİ GÖRÜN... ::
YETKİLİLER BU ARKADAŞLAR BİRLİK OLUP SAÇMA ROLLER YAPIP HATALARIMI ZORLA YAKALAYIP ANINDA ŞİKAYET AÇAN TİPTER BİLMİYORLARKİ BENDE ONLARIN BÜSSÜRÜ VİDEOLARI VAR YAKINDA HEPSİ AÇIĞA ÇIKACAK VİDOEDA SUÇSUZ OLDUĞUMUZ EN BAŞINDAN BERİ RETARTED RP Yİ OOC BÖLMEYİ MARKET İÇİ AGRESİF ROL YAPMAYI ONLAR YAPIYOR VİDEOYU İZLEYEN YETKİLİ GÖRECEK ZATEN İYİ GÜNLER DİLERİM
Normalde sana şu an bir şeyler anlatmak zorunda değilim, çünkü şikayet bana açılmamış. Ama yine de bu konuya bir açıklık getirelim.
"Beni banlattırmaya çalışanlar" gibi bir video başlığı koymuş ve bunu savunmasında belirtmiş. Dostum ben seni neden banlattırmaya çalışayım? Oyuna rol yapmaya giriyorum, birilerini banlatmaya değil. Amacım sadece ihlallerini görünce kriterlere uygun şikayet açmak ve senin bu konuda uyarılmanı sağlamak, seni banlattırmaya çalışmıyorum.
Markete girerken "BASKIN" tarzında IC cümleler kurmuşuz, videoda var zaten. Marketin dışında kişiler Idlegass'de araçtan indiğimizi görünce IC korkup Idlegass marketine sığındılar, biz de onları sözlü korkutmak için böyle bir giriş sergiledik, "Rezil oldun insanlara" diye de bir cümle kurmuşum, nedeni marketin dışarısında onca kişilerin olması ve kişinin korkup markete kaçması, o yüzden böyle bir cümle kuruyorum. Retarded ile ilgili bir durum olmadığını düşünüyorum.
Rolde /b'den birkaç cümle yazmışım, ona da gelelim. Normalde yanımda bulunan Marshall_Wolfhard'a onu yazacaktım fakat genelde PM'ler kapalı tutulur, hem benim hem onun. Hızlı yazmak adına /b'den yazdım, herhangi bir rol baltalaması olmadı zaten, neden böldüğümü de belirttim.
Bunlar dışında herhangi bir şey yazmayacağım, zaten dediğim gibi bana açılmamış şikayet, sadece şahitim. Konuya bir açıklık getirmek adına bunları yazıyorum. Şikayet açacaksan ise açabilirsin dostum, savunmamı yaparım.