Konu: [18.05.2021 - Haik Kalashnikov Vladimir Demeshko] Hatalı Emote  (Okunma sayısı 441 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.05.2021 20:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @BatuhanC @Hammarskjold

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ben hariç kimse.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde belli oluyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı, kışkırtıcı emote.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sslerde verilen emotların yanlış ve kışkırtıcı olduğu belli oluyor, mahkeme rolü esnasında verildi bu emoteler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/825379482420117525/844261527342153798/samp_17_05_2021_23_09_09.png - https://cdn.discordapp.com/attachments/825379482420117525/844261573500731412/samp_17_05_2021_23_08_41.png

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin OOC kinli olduklarını zaten biliniyor, en azından İC ortamda bu tarz emote vermemeleri gerekiyor.

#1 - 18.05.2021 20:39
Şikayet açmak için şikayet açıyorsunuz. Bunun neyinde OOC kin var? Kurt Bowman karakteri rolde duygu sömürüsü yapıyor. Kışkırtıcı bir emote kullanmadım. Emote vermeyi bilmiyorsun sanırım en ufak bir emoteye bile şikayet açacak kadar düşeceğinizi tahmin etmiyordum.
« Son Düzenleme: 18.05.2021 20:40 BatuhanC »

#2 - 18.05.2021 20:39
Benim arkadaşa OOC bir kinim yok, kendisini tanımam konuşmuşluğum bile yok. Orada duyguları katmak için bunun gibi benzer emote veren pek çok kişi vardı. Neden sadece Haik ve bana şikayet açtın? Seni de tanımam etmem fakat bir kinin olduğu belli.  :D

#3 - 18.05.2021 21:16
Ne zamandan beri emotlara duyguları katıyorsunuz? Emotelarınıza sadece sizin bilip görüp, başkalarının bilip görmediği duygularınızı katıyorsanız boşuna oynamışsınız bu oyunu. Atılan emotelar şey gibi, daha öncelerde bir şikayet açmıştım birisine yine Kasparov oluşumunda varolan "/me kafesteki köpeklere bakınır" emoteu vermişti. Bilmiyorum sinirlerinize mi yenik düşüyorsunuz? Bu şekilde yanlış ve kışkırtıcı emotelara müsamaha gösterilmez umarım.

#4 - 18.05.2021 21:18
Sana diyeceğim pek bir şey yok. Kendi OOC kinini buraya döktüğün için ayrıca teşekkürler. Yetkili kararı bekleyelim, kuyruk acınızı anlıyorum.

#5 - 18.05.2021 21:25
Orada yedi tane adam benzer emoteleri verdi, neden kalkıp sadece iki kişiye açtın? Hayatım da görmedim seni, rol bile yapmadık ne bu kinin sebebi?

#6 - 18.05.2021 21:29
Kurt Bowman açıklama yaparken sizden böyle bir hareket bekliyordum, denk geldi şaşırtmadınız. Ekran görüntülerini aldım size duyduğum bir problemden dolayı değil, sizden beklediğim için sizinkiler gözüme çarptı. Şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 18.05.2021 21:36
"Emote" kavramının anlamını bilmediğin için üzülüyorum. Şikayet sonuçlanabilir.

#8 - 19.05.2021 01:59
Merhaba,

Birlikler arasındaki savaşları hepimiz biliyoruz, bunun kin gütmeye dönüşmemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu kin muhabbetini lütfen bir kenara bırakalım, bu platformun oyuncularına yakıştıramadığım tek şey bu.

Şikayete gelecek olursak; hatırı sayılır vakit ayırıp incelediğimi belirtmeden edemeyeceğim, sonunda sonuca vardım. Haik Kalashnikov ve Vladimir Demeshko karakterleri ceza almayacak. Kullandıkları emoteların siz, yani karşı taraftan okunduğunda -ki zaten siz de onların tabir-i caizse açığını aradığınızı son postunuzda belirtmişsiniz- yanlış olduğunu görüyoruz. Fakat burada verilen emotelar Kurt karakterinin hali hazırda sergilediği davranışlar üzerine verilmiş. Verdiğiniz örnekte ise cezayı ben vermiştim yani "kafesteki köpeklere bakar" emoteu. Bu hatalıdır, evet. Neden? Çünkü burada karakterler aşağılanıyor, emote üzerinden. "kafesin içindeki çaresiz adamlara bakar" tarzı bir emotea ceza vermezdim. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Emoteların geçerliliği tamamen bembeyaz değil bu arada, bunu da belli ettiğimi düşünüyorum. Bu tip istisnai emotelar hariç verdiğimiz emotelara biraz daha dikkat edelim, şikayet açılan taraf için söylüyorum. Açan taraf ise umarım neden ceza almayacaklarını anlamıştır.

Şikayeti izninizle kapatıyorum. Birbirimizi kırmaya gerçekten hiç gerek yok, hepimiz aynı platformda oyun oynuyoruz. Hoşgörü lütfen, iyi eğlenceler dilerim.