Merhaba,
Birlikler arasındaki savaşları hepimiz biliyoruz, bunun kin gütmeye dönüşmemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu kin muhabbetini lütfen bir kenara bırakalım, bu platformun oyuncularına yakıştıramadığım tek şey bu.
Şikayete gelecek olursak; hatırı sayılır vakit ayırıp incelediğimi belirtmeden edemeyeceğim, sonunda sonuca vardım. Haik Kalashnikov ve Vladimir Demeshko karakterleri ceza almayacak. Kullandıkları emoteların siz, yani karşı taraftan okunduğunda -ki zaten siz de onların tabir-i caizse açığını aradığınızı son postunuzda belirtmişsiniz- yanlış olduğunu görüyoruz. Fakat burada verilen emotelar Kurt karakterinin hali hazırda sergilediği davranışlar üzerine verilmiş. Verdiğiniz örnekte ise cezayı ben vermiştim yani "kafesteki köpeklere bakar" emoteu. Bu hatalıdır, evet. Neden? Çünkü burada karakterler aşağılanıyor, emote üzerinden. "kafesin içindeki çaresiz adamlara bakar" tarzı bir emotea ceza vermezdim. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Emoteların geçerliliği tamamen bembeyaz değil bu arada, bunu da belli ettiğimi düşünüyorum. Bu tip istisnai emotelar hariç verdiğimiz emotelara biraz daha dikkat edelim, şikayet açılan taraf için söylüyorum. Açan taraf ise umarım neden ceza almayacaklarını anlamıştır.
Şikayeti izninizle kapatıyorum. Birbirimizi kırmaya gerçekten hiç gerek yok, hepimiz aynı platformda oyun oynuyoruz. Hoşgörü lütfen, iyi eğlenceler dilerim.