Dostum, sanırım anlamak istemiyorsun. Senin yelekli biri olduğun çıkarımında bulunmam, senin bana "burası benim mahallem uza" gibi bir rol yapmandan kaynaklı. İkisi aynı şey değil. Benimki bir role dayalı, kanıtları ile beraber bulunuyor. Senin kim olduğunu, kimlerle takıldığını sen ilk geldiğinde bilmiyordum. Sosyal role gireceksin zannetmiştim hatta ilk geldiğinde. Fakat sen direkt benim Brystal zencisi olduğumu söyledin, burası benim mahallem uza falan dedin. Bununla beraber senin yeleklilerden olduğuna kanaat getirdim. Yani, aynı şey değil. Benimki bir role bağlı ve gözle görülüyor, fakat seninkinin herhangi bir somut kanıtını göremiyorum.
Ek olarak : Düzenleme : 23-) GÜVENLİ LEGAL ROL ORTAMLARI
Sunucunun bütününe hitap eden parti, düğün, gece kulübü açılışı, restaurant açılışı gibi kalabalık ortamları baltalayacak silahlı saldırı, brawl gibi roller bu rol alanlarında gerçekleşemez. Rolü gerçekleştirebilmek adına organizatör ve yönetimden izin alınması gerekmektedir. Polis tarafından ya da rakip illegal oluşum tarafından aranan karakterler bu tarz rollere sığınmak adına dahil olamaz.
Burada da görülebileceği üzere, halka açık alanlarda bu gibi roller gerçekleştirilemez. Devlete ait bir alanda silah çıkartmanız da bu alana girmekte.

Edit ile gözükmediği için atıyorum.
Başka bir şey yazmayacağım, söylediklerimi anlamadıysanız tekrar okuyun, konuyu kabartmaya gerek yok.