Konu: Norman Pittman OOC SİLAH DOLANDIRICILIĞI [8.05.2021]  (Okunma sayısı 384 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.05.2021 17:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @egeahinbey  Normann Pitmann

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @mertg1925

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
31-) OOC TİCARET

Oyun mal varlıklarınız için yapacağınız tüm ticaret işlemleri IC olmak zorundadır. Yapacağınız ticaret işlemleri için forum veya üçüncü bir iletişim aracı kullanmamalısınız.

CEZASI: İlgili hesapların yasaklanması.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ile OOC arkadaşlığımız mevcut,onun birliğinde iken silahlarımızı onun evinde tutuyorduk,onun birliğinden çıkıp @mertg1925 arkadaşımın birliğine girmek istediğimi söylediğimde bir anda birlik discord sunucusundan beni attı,ne oyunda mesajlarıma geri dönüldü nede discord mesajlarıma kişinin önceden hileden banlanmışlığı var,OOC arkadaşız diye bu kadar da rahat davranılmaz,bugün sabah yazdığımda ise [8.05.2021] saat 15.50 - 17.00'da ise OOC arkadaşlığı olan @mertg1925  ve @Tanersins adlı arkadaşlarının "borçlarını versinler senin shotgununu vereceğim" yazısı ss'lerde görülüyor bu iki arkadaşımın @egeahinbey 'ye olan borçları yüzünden benim silahımı neden vermiyor?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://cdn.discordapp.com/attachments/839540422380093440/843171404462817380/SPOILER_Ekran_goruntusu_2021-05-15_200101.png

Ek açıklamalar(varsa): Kişi bu yaklaşımları sunucuya'da etki ettiğini düşünüyorum.Daha önceden "PARA HİLESİ"nden banlanmışlığı var,kişinin sliahımı bana geri iade etmesine ve uygun gördüğünüz cezayı vermenizi talep ediyoruıum,iyi günler iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 17.05.2021 01:14 Berkay09x »

#1 - 08.05.2021 17:43
Öncelikle selamlar belirtmem gereken bişey var, silahı ben sana verdim, üstelik sen bana yazdıktan sonra pm durumumu kapatmadım, pm'i başka birine atmışsın adminler chatlogdan bakabilirler.

#2 - 08.05.2021 18:33
Öncelikle selamlar belirtmem gereken bişey var, silahı ben sana verdim, üstelik sen bana yazdıktan sonra pm durumumu kapatmadım, pm'i başka birine atmışsın adminler chatlogdan bakabilirler.
Admin kararını bekleyelim dostum.

#3 - 08.05.2021 18:34
Diğer kişilerin sana olan borçları yüzünden ben nihe etkileniyorum? Admin kararı en iyisi.

#4 - 08.05.2021 19:54
Diğer kişilerin sana olan borçları yüzünden ben nihe etkileniyorum? Admin kararı en iyisi.
"silahı ben sana verdim diyorsun" ss'lerde garcia bana borcunu vermeden ben sana silah vermem" diyorsun bu ne yaman çelişki? Silahımı ver dostum,silahımı ver.

#5 - 08.05.2021 20:56
Öncelikle merhaba, böyle bir saçma olayla anılmak ve olayların bu haddeye gelmesi beni üzdü. Sırf OOC arkadaşlığımız var diye böyle olayları yaşamak cidden utanç verici bir durum. Öncelikle şahıs'a bir borcum var, fakat şahıs'a olan borcum eski karakterim Ronald kampf'a ait borçtur. ve bu karakterim CK' edilmiştir. Verdiği borç IC ortaklık için verilen paradır. ve şahıs'a yeni karakterim ve yeni forum hesabımla ona olan bir borcum yoktur. Ayrıca ona bir borcum olsa bile arkadaşımızın silah'ını  benim borcum yüzünden vermemesi bir  ve ergenlik davranışıdır. Olaylar benim açımdan böyledir, arkadaşımızın hakkı olan silahını istiyoruz.

#6 - 09.05.2021 00:33
Silahların ücretleri bizim üzerimizden ödendi, birliğe ait silahlar olarak kullanılıyordu. Parasını ödemediğiniz silahları size teslim edemem. Attığın görüntülerde silahın sana ait olduğunu doğrulayan hiç bir şey yok. Birliğin kullanması için aldığım silahlardı, her birinize özel olarak silah almadım.

#7 - 09.05.2021 01:57
Silahların ücretleri bizim üzerimizden ödendi, birliğe ait silahlar olarak kullanılıyordu. Parasını ödemediğiniz silahları size teslim edemem. Attığın görüntülerde silahın sana ait olduğunu doğrulayan hiç bir şey yok. Birliğin kullanması için aldığım silahlardı, her birinize özel olarak silah almadım.
Sen o silahları kendin aldığını mı sanıyorsun? parasını sana verdiğim ve senin  bana almadan önce iade ettiğin o silahı ben zaman öldürerek aldım.Ver silahı dostum.

#8 - 19.05.2021 12:51
Merhabalar,
silahı bir arkadaşına vermeniz vs. sizin sorumluluğunuzda olan bir şey, ayrıca aranızda çözmeniz gereken bir durum, şikayet açmanıza gerek yok. Bundan sonrası ikiniz arasında geçmeli, şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.