0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
31-) OOC TİCARETOyun mal varlıklarınız için yapacağınız tüm ticaret işlemleri IC olmak zorundadır. Yapacağınız ticaret işlemleri için forum veya üçüncü bir iletişim aracı kullanmamalısınız.CEZASI: İlgili hesapların yasaklanması.
Öncelikle selamlar belirtmem gereken bişey var, silahı ben sana verdim, üstelik sen bana yazdıktan sonra pm durumumu kapatmadım, pm'i başka birine atmışsın adminler chatlogdan bakabilirler.
Alıntı yapılan: egeahinbey - 08.05.2021 17:43Öncelikle selamlar belirtmem gereken bişey var, silahı ben sana verdim, üstelik sen bana yazdıktan sonra pm durumumu kapatmadım, pm'i başka birine atmışsın adminler chatlogdan bakabilirler. Diğer kişilerin sana olan borçları yüzünden ben nihe etkileniyorum? Admin kararı en iyisi.
Silahların ücretleri bizim üzerimizden ödendi, birliğe ait silahlar olarak kullanılıyordu. Parasını ödemediğiniz silahları size teslim edemem. Attığın görüntülerde silahın sana ait olduğunu doğrulayan hiç bir şey yok. Birliğin kullanması için aldığım silahlardı, her birinize özel olarak silah almadım.