Konu: Meinhard_Herzberg Youra_Chimin [8.05.2021]  (Okunma sayısı 367 defa)

#0 - 08.05.2021 11:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Youra_Chimin @Serenity_ Meinhard_Herzberg @SbreakS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Chle_Bennett

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Power Gaming, Non-Rp sürüş, Car Rammıng, Retarted-Rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olaylardan bi 20 dakika önce falan Chloe karakteri ile sarı bir elegy çaldık, bunun ile şehirde gezdik şahıslar bizi GPS üzerinden buldu artık onun rolünü yaptılar mı, o da belirsiz. Galeride gördüler yanıma gelip sohbet falan ettik Youra karakteri  Retarted sergileyerek aracın anahtarını çıkarma emotesi verdi, fakat araca düzkontak atıldı bunu yapamaz çünkü üstünde anahtar yok, düzkontak atıp atmadığımı bilmediği için role devam ettim bir şey demedim, Meinhard karakteri o esnada araca 5-6 defa vurup bozmaya çalıştı, Youra karakterinin uyarmasıyla durdu, Youra karkaterinin verdiği emoteye benzer bir emote verdim, anahtarı sonuç olarak cebine falan sokar demedi zaten anahtar yoktu, bende anahtar varmış gibi gösterdiği için bende elinden anahtarı aldım ve oradan uzaklaştım, bir beş dakika sonra falan yine karşılaştık Youra karakteri arkamdan araca vurup aracı bozdu ve /dene atmadan araçtan atma emotesi verdi, yine role uydum brawl rolüne girdik, iki kişi olunca kaçma gereği duydum ve yalaşmakta olan bir araca binip kaçtım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmalarını istiyorum, videoyu kırpmamın sebebi fazla uzun olması sadece önemli anları koydum en son brawl'da bir adamın aracına binip kaçıyorum. Chloe Bennett karakteri ilk dakikalarda yanımda. iki tane aynı SS'den atıyorum çünkü ilkinde saat tam gözükmüyor, ikincisi ekran alıntı aracından alınmıştır.

#1 - 08.05.2021 12:57
Savunmayı yapacağız akşam üstü, iyi forumlar.

#2 - 08.05.2021 14:52
Merhabalar, şikayetin amacını anlamış değilim, video hızlandırılmış bir şekilde atılmış, normal emote vererek rolümü gerçekleştirdim, ek olarak anahtarı alma rolünü yaptığımda emotelarda gözüktüğü gibi karakterim hala aracın içerisinde duruyor, yani senin önünde. Sen ise rolünü yapmak yerine bana PM'den yazıyorsun ve şikayetçi olduğun durumu aynı şekilde kendin sergiliyorsun(?)  Savunma yapacak pek bir şey göremedim, videonun son kısmında arkadan vurup ram attığımı söylemişsin normal bir şekilde lag PIT atıyorum, şehir dışında bir tüneldesin, etrafın boş bunu yapabilirim. Attığım pitten sonra duvara bir kaç kere araçla çarpıyorsun ve sarsılıyorsun, karakterinin o an ki durumuna göre bende gelip kolayca araçtan atıyorum ama sen kaza rolü yapmadan ve benim rolüme uymadan, araçtan inmeden önce emote hazırlıyorsun, inip bana saldırıyorsun. Sinirine biraz hakim olmalısın, rol yapma oyunundan ibaret, her zaman win'e oynamanın bir mantığı yok. Yaptığım role uymayıp bana PM'den yazarak ihlal yapan sensin.

#3 - 08.05.2021 15:25
Role uymadığının ve /do kanalının gereksiz kullanımı.
Spoiler: GösterGizle

Sana PIT attıktan sonra yüksek hız ile 2 kere duvara çarpıyorsun, araç kendi ekseninde sayısız dönüyor ve seni araçtan atamayacağımı mı söylüyorsun? Ben burada bir ihlal göremiyorum, sadece senin yaptığın bir ihlal var. Onca şeye rağmen hırsınla kaza rolü yapmadan emoteunu hazırlayıp araçtan inerek bana saldırıyorsun, garip gerçekten.

#4 - 08.05.2021 17:19
Selamlar, benle alakalı olan bir kısma açıklık getirmek istiyorum galeride olayın ilk durulduğu yere girmeden önce daha önce yanımda oturuyordu dedin kişi sen hızla giderken galerinin yanında araçtan atlıyor. Bu nasıl bir rol? O kişi galeriden aracını spawnlıyor ve iki kere bilerek arkadan bana çarpıyor daha sonrasında gidiyor.

Benim senin aracına çarpma amacım orada senin önünü tamamen kapatmak ama aslında senin açından bakınca sana defalarca vuruyorum gibi gözüküyor, o an benim oyunumda bir sorun lag fln. Olabilir birşey demiyorum ona ancak dediğim gibi orda ki amacım senin aracını patlatmak değil.

Bir diğer konu galeriden biz kendi aracımızı tamir edip çıkıyoruz ve seni tekrar GPS rolü ile buluyoruz arkadan bunu 110 VCPD üyeside mutlaka yapmıştır ki zaten bu doğal birşey sana PIT atıyoruz senin aracın 4-5 duvar ile çarpışmandan sonra patlıyor ve motor duruyor. Birincisi senin orada Kaza rolü yapmaman ayrı bir konu birde emote ctrl+c , ctrl+v basıp araçtan inip bize brawl atman ayrı birşey. Konunun özüne gelecek olursak bizim sana şikayet açmak için birden fazla sebebimiz var seninde birden fazla ihlalin. Bizim bir ihlal yaptığımızı sanmıyorum Youra karakrerinin savunmasınıda onaylıyorum, iyi forumlar. :vays:

#5 - 08.05.2021 18:05
Role uymadım çünkü sen kafana göre rolün gidişatını yönlendirdin, o araca düzkontak atıldı senin yaptığın rolün aynısını bende yaptım, ayrıca bir kaza yapan ben değilim sende orada demirlere çarpıyorsun, hiç bir şey olmamış gibi gelip beni araçtan atma emotesi verip dövmene şaşırdım, yönetici kararını bekleyelim.

#6 - 08.05.2021 18:24
Şimdi sen bir gerileme, "Braswl rolünü başlatan emote senden geldi".
Biz kaza yapmadık dostum normal araç biryere vurmadı. Yönetici kararı.

#7 - 08.05.2021 18:25
Düzkontak atıldığına dair bilgim yoktu, ek olarak videoda da göründüğü üzere ben kaza yapmıyorum, videoyu yavaşlatarak izleyebilirsiniz. Kişi kendisi de role  uymadığını kabul etti. Şikayet sonuçlanabilir.

Alıntı
b) Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

#8 - 08.05.2021 20:52
Role uymadığımı kabul ediyorum diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum, sen anahtar rolü yaptın, bende yapmadım çünkü düzkontak atıldı anahtar rolü yapmadım o yüzden, ayrıca Brawl rolünü başlatan sensin diyorsun, emoteyi dikkatli okumalısın ''Döve Döve'' Kelimeside bir brawl başlangıcıdır.

#9 - 09.05.2021 01:33
Sonuçlanmayı bekliyor.