Merhabalar, şikayetin amacını anlamış değilim, video hızlandırılmış bir şekilde atılmış, normal emote vererek rolümü gerçekleştirdim, ek olarak anahtarı alma rolünü yaptığımda emotelarda gözüktüğü gibi karakterim hala aracın içerisinde duruyor, yani senin önünde. Sen ise rolünü yapmak yerine bana PM'den yazıyorsun ve şikayetçi olduğun durumu aynı şekilde kendin sergiliyorsun(?) Savunma yapacak pek bir şey göremedim, videonun son kısmında arkadan vurup ram attığımı söylemişsin normal bir şekilde lag PIT atıyorum, şehir dışında bir tüneldesin, etrafın boş bunu yapabilirim. Attığım pitten sonra duvara bir kaç kere araçla çarpıyorsun ve sarsılıyorsun, karakterinin o an ki durumuna göre bende gelip kolayca araçtan atıyorum ama sen kaza rolü yapmadan ve benim rolüme uymadan, araçtan inmeden önce emote hazırlıyorsun, inip bana saldırıyorsun. Sinirine biraz hakim olmalısın, rol yapma oyunundan ibaret, her zaman win'e oynamanın bir mantığı yok. Yaptığım role uymayıp bana PM'den yazarak ihlal yapan sensin.