Sıra bende dedim ve araca binip kaçtım. Bu yazdığın iftiradır yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum ve silmeni istiyorum silmez isen şikayet açıcağım.
@Fective konuya daha fazla yanıt atmayacağını ve istiyorsan şikayet açabileceğini söylüyor dostum. Düşüncelerini açıkça dile getirdiğini ve sonuna kadar arkasında olduğunu belirtti, kendisi daha fazla konu ile alakalı yazacağı bir şey olmadığını ve boşa yanıt atmak istemediğini de dile getirdi.
Ben kendimce senin yazdıklarını açıklayayım, sadece mantıklı düşünerek bu olayı kavramak çok da zor değil. Sunucuda bulunan bazı oyuncular sayesinde artık herkes çoğu şeye temkinli yaklaşıyor, yani senin silahını görmeden parayı verecek kişi sayısı oldukça az. Senin bu olayı tekrarlıyor olman da bu işin ihtimalini iyice düşürüyor. Ben açıkcası senin hakkında açılan diğer şikayetlerde insanların silah dolandırıcılığı politikasını tam anlamadığı için senin yaptığını üstün körü yazdığını ve bunun doğrultusunda sana bir işlem uygulanmadığını da düşünüyorum. Ben olayı yaşamış biri olarak "Göster bebeği dostum!" dediğimde silahını bana gösterdin, ben sonrasında parayı sana attım. Silahı görmeden kesinlikle parayı verecek bir kişide değilim zaten. Zaten mantıklı bir şekilde düşünen olayı ve haklı tarafın kim olduğunu anlar. Ayrıca son olarak şunu eklemek istiyorum, Fective ona şikayet açman konusunda rica da bulunuyor ve bende onun sözlerinin arkasında durarak açacağın şikayette beni de suçlamanı rica ediyorum, olayları çarpıtarak kendi suçunu örtmeye çalıştığını düşünüyorum. Daha fazla uzatmaya gerek yok sanırım, iyi günler ve iyi forumlar dilerim.