Öncelikle merhaba güzel dostum. Anlaşılan tecrübeli ve bilgili bir oyuncuya benziyorsun.
Ancak ne hikmetse bu bilgili oyuncular diye sıfatlandırdığım her oyuncu, şikayet açmaya gelince çok değişik tavırlara bulanıyorlar. Birlik olarak kimse ile bir münakaşa/münasebet'e girmediğimizi FM ekibi ve IC olarak bir çok oluşum bilir. Bu olayda oluşumumuza herhangi bir ithamda bulunman, Mr. Polat Alemdar gibi söylemlere girişmen pek doğru değil, çünkü biz yakıştırdığın cinsten roller yapmayız, yapmıyoruz...
Seni biraz araştırdım, şikayet açmayı seven, insanların oyun zevkine karışmayı çok seven bir dostumuza benziyorsun, hayatta insan ile, güzel insan olabilmek arasında çok fark var, buraya girmiyorum. Bunları söyleme sebebim bize verdiğin "tavsiyeler'in" açıklamasıydı.
Dostlarım ve kendi adıma yapacağım savunmam ise şu şekildedir;
Rasguedo'nun konakladığı/konuşlandığı bölgeye kadar gelip, Rasguedo ile bağlantısı olan birine el kaldırılırsa, gayet tabii karşılık bulacaktır. Gözümüzün önünde adam dövülmesine de izin verecek değiliz.
Oyuncu'nun bizzat bug yaparak üç kişiye saldırıp brawl'ı kazanması trajikomik, ancak o anda başıma böyle bir şey geleceğini tahmin de edemezdim, kayıt alamazdım. Ne olursa olsun üç kişiyiz, yaptığım rolde sana tehdit savuruyorum, evet. Şöyle izah edeyim;
Biri ile Brawl'a girdin, ESC bug'ı yaparak arkadaşlarını ve seni yere düşürdü, yetmiyor gibi dibimizde bekleyip sözde güç gösterisi yaptı. Bu durumda ne yapabilirsin? Ben rolümü gereğince yaptım. Açık konuşacaksak ayağa kalktığımda "sağ tarafına dönerek ağzına biriken kanı tükürür" cinsinden bir emote da verdim. Bu durumda da oluşum şikayeti açabileceğini düşünmüyorum. Çünkü biz oluşum olarak bu tarz rollerden çoook ama çook uzağız.
Rol ile alakası olmayan biri diyorsun. Rasguedo'daki en temel unsurlardan bir tanesi, birbirimizi kollamaktır. Sana silah çekildi, evet. Biz senin tehdit ettiysek senin de bize ettiğin tehditler sonucunda bu silah çekildi. 6 kişi etrafını sarıyor ve yetmiyormuş gibi FearRP'ye girmeden diklenirsen de o silah çekilir. Silah çekildikten sonra kaçmayıp laf yetiştiriyorsan da o silah sıkılır.
Kendi hatalarını öne sürmek yerine, "tamam ben de hatalıyım" diyorsan, Brawl rolünden sonra bizimle role girdin. Seni takip falan etmedik, önümde durup laf eden sendin. Haliyle RK dinlemeyip bizimle role giren de sendin, o olaydan sonra seni takip bile etmedim. Bu nece bir üslup pek fazla çözemedim. Rabbim akıl fikir ihsan eylesin güzel dostum, hepimize...
Cümlelerimi şunları söyleyerek bitirmek istiyorum;
Bizler, rollerimizde hiçbir yetkiliyi uğraştıracak, onların işlerini baltalayacak bir şey yapmamak için, bug'a düştüğümüzde bile /rapor atmayan insanlarız.
Bu sunucuda attığı /rapor'da emir kipiyle konuşan insanlardan pek bir farkımız var.
Bu olay benim yüzümü, bir yetkili bu şikayet için vakit harcadığı için, o yetkilinin vaktini çaldığım için kızartır, bu nedenle ilgilenen yetkiliden özür diliyorum.
Pişmanlığımı da, ancak yetkiliyi uğraştırdığım için belirtmek istiyorum...
*Olayın başında suçlu olan sensin, bu rolü devam ettirdiğimiz için de biz.
Şahsen oluşum şikayeti gerektirecek bir etken olduğunu düşünmüyorum ancak yetkili'nin üzerine söz söyleyemem.
Okuduğunuz için teşekkür eder, saygılarımı sunarım.