Konu: [02.05.2021-[ Nina_Venier, Linda_Bright ] Mix, Non-rp  (Okunma sayısı 563 defa)

#0 - 02.05.2021 23:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nina_Venier @crnqu  , Linda_Bright @KingOFDragon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Robert_Walker, Sofia_Opie

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.05.2021/01:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mix
Non-rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
İlk olarak Nina Venier adlı şahısı kaçırıyoruz.

şahısı kimsenin bulamayacağı uzak bir yere kaçıyoruz..
bir anda bulunduğumuz konum Linda_Bright isimli oyuncu tarafından bulunuyor ve yanımıza geliyor orada bizi bulması imkansız gibi birşey kısacası mix;

bu yetmezmiş gibi bir anda bulunan bölgeye Helicopter geliyor, mix nedir, nasıl yapılır.

Şahıs ile sonradan dc'de konuştuğumuzda bana Lewis_Bright adlı kişinin ona konum gönderdiğini söylüyor, Lewis denilen kişi bizi nasıl buluyor acaba??

Nina Venier'in non-rp yaptığı ss; şahıs suda yüzerken bir yandan telefon ile konuşuyor?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Şahısların cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 02.05.2021 23:50
Şahitliği onaylıyorum

#2 - 03.05.2021 01:01
"https://cdn.discordapp.com/attachments/834140113596055562/838400413244981298/Screenshot_2.png
bir anda bulunduğumuz konum Linda_Bright isimli oyuncu tarafından bulunuyor ve yanımıza geliyor orada bizi bulması imkansız gibi birşey kısacası mix;"

Daha ayrıltılı bir kanıtın varsa at lütfen, çünki ortada "mix" denilecek bir şey yok.

"bu yetmezmiş gibi bir anda bulunan bölgeye Helicopter geliyor, mix nedir, nasıl yapılır.
https://cdn.discordapp.com/attachments/834140113596055562/838401259798921216/heli_mix.png"

Helikopterle herhangi bir alakamız yok, ki aşağıya inip bir işlemde yapmadı zaten. Bir süre üzerimizde durdu ve devam etti. İsmini tam bilmiyorum ama bu siyah helikoper sahibi zaten bunu sık sık kullanıyor.

"Nina Venier'in non-rp yaptığı ss; şahıs suda yüzerken bir yandan telefon ile konuşuyor?
https://cdn.discordapp.com/attachments/822831996169617468/838187757607321650/samp_01_05_2021_01_23_36.png"

Suyun üzerinde konuşuyor diyemezsin çünki; Elinde suyun üzerindeyken konuştuğum "aktif olarak" bir kanıt yok. Ben onları sen denize atlamadan önce söylemiştim.Karakter o an ki sinirle telefonu elinde tutarak suya atladı. Konu bundan ibaret.

Savunmam bu kadardır ve son olarak şunu söylemek istiyorum. Oynadığımız oyun GTA SA, Mapi oldukça küçük.Bu tabi ki, şey değil; "Kesin şurdalardır bakıyım" tarzı bir şey değil. Ancak ortada ne MİX var nede başka bir şey ki, size zara dahi vermediler yada rolünüzü olumsuz etkileyecek bir şey yapmadılar. Ayrıca size şikayet açarken özellikle. " mix nedir, nasıl yapılır." yada "Lewis denilen kişi bizi nasıl buluyor acaba??" diye bir uslübde konuşmanız gerektiğini söylemiyorlar. Ben sizi tanımam yada siz beni tanımazsınız. Aramızda bir dostluk yada arkadaşlık yok. Bu kadar samimiyet biraz fazla geliyor gözüme. Savunmam bu kadardır iyi forumlar dilerim.

#3 - 03.05.2021 01:15
Uslubumda birşey olduğunu düşünmüyorum Linda Bright'ın bizi nasıl bulduğunu soruyorum, mixe dair bir kanıt yok diyorsun, o zaman bizi nasıl buldu??  saçmalık bu arada, savunma denilen şey kanıtlı bir şekilde yapılır bilgin olsun.

ayrıca madem telefon ile suda konuşmadın, telefonu neden kapatmadın, telefonu sistemsel olarak kapatabilirdin.. bence buda düzgünce bir savunma değil.
« Son Düzenleme: 03.05.2021 01:17 spyixgod »

#4 - 03.05.2021 01:18
"https://cdn.discordapp.com/attachments/834140113596055562/838400413244981298/Screenshot_2.png
bir anda bulunduğumuz konum Linda_Bright isimli oyuncu tarafından bulunuyor ve yanımıza geliyor orada bizi bulması imkansız gibi birşey kısacası mix;"

Daha ayrıltılı bir kanıtın varsa at lütfen, çünki ortada "mix" denilecek bir şey yok.

"bu yetmezmiş gibi bir anda bulunan bölgeye Helicopter geliyor, mix nedir, nasıl yapılır.
https://cdn.discordapp.com/attachments/834140113596055562/838401259798921216/heli_mix.png"

Helikopterle herhangi bir alakamız yok, ki aşağıya inip bir işlemde yapmadı zaten. Bir süre üzerimizde durdu ve devam etti. İsmini tam bilmiyorum ama bu siyah helikoper sahibi zaten bunu sık sık kullanıyor.

"Nina Venier'in non-rp yaptığı ss; şahıs suda yüzerken bir yandan telefon ile konuşuyor?
https://cdn.discordapp.com/attachments/822831996169617468/838187757607321650/samp_01_05_2021_01_23_36.png"

Suyun üzerinde konuşuyor diyemezsin çünki; Elinde suyun üzerindeyken konuştuğum "aktif olarak" bir kanıt yok. Ben onları sen denize atlamadan önce söylemiştim.Karakter o an ki sinirle telefonu elinde tutarak suya atladı. Konu bundan ibaret.

Savunmam bu kadardır ve son olarak şunu söylemek istiyorum. Oynadığımız oyun GTA SA, Mapi oldukça küçük.Bu tabi ki, şey değil; "Kesin şurdalardır bakıyım" tarzı bir şey değil. Ancak ortada ne MİX var nede başka bir şey ki, size zara dahi vermediler yada rolünüzü olumsuz etkileyecek bir şey yapmadılar. Ayrıca size şikayet açarken özellikle. " mix nedir, nasıl yapılır." yada "Lewis denilen kişi bizi nasıl buluyor acaba??" diye bir uslübde konuşmanız gerektiğini söylemiyorlar. Ben sizi tanımam yada siz beni tanımazsınız. Aramızda bir dostluk yada arkadaşlık yok. Bu kadar samimiyet biraz fazla geliyor gözüme. Savunmam bu kadardır iyi forumlar dilerim.

"şahısı kimsenin bulamayacağı uzak bir yere kaçıyoruz.."
Birincisi kimsenin bulamayacağı diyorsun ve bana orasına hard bir yer diyorsun burası gayet ama gayet kolay bir yer..
"Helikopter geliyor"
Helikopter ile alakamız yok havada giden bir aracın sizi görmesi çok ama çok normal bir şey 500 kişi var sunucuda ve MAP'in boyutları belli yani bunu anlaman gerekti.
"İmkansız yer."
Bulunması imkansız yer diyorsun ancak orada offroad yarışları da yapıyoruz içmeye de gidiyoruz :DD BU DEMEK OLMUYOR Kİ SENİ DİREK BULACAĞIM!

Kısacası: Lewis Bright'tan konum geliyor gidiyorum ve olaya giriş yapıyorum. MIX kanıtı hiç bir türlü bulunmamaktadır ve o olayda MIX bulunmamaktadır. Nina Venier'in savunmasına tamamen katılmış bulunuyorum. Helikopter ile alakamız yoktur. O rollerde kendi hatamı görmüyorum. Kendimi yönetimin kararına bırakıyorum. İyi geceler diliyorum.

#5 - 03.05.2021 01:21
Lewis'in konum attığına dair bir kanıt???

Ayrıca Lewis'in bizi bulduğuna dair bir kanıt?, olayda mix çok belli ve kanıt olarak hiçbirşey sunmuyorsunuz olur gibi.
« Son Düzenleme: 03.05.2021 01:24 spyixgod »

#6 - 03.05.2021 02:13
Şahitliği Onaylıyorum

#7 - 03.05.2021 03:58
Lewis'in konum attığına dair bir kanıt???

Ayrıca Lewis'in bizi bulduğuna dair bir kanıt?, olayda mix çok belli ve kanıt olarak hiçbirşey sunmuyorsunuz olur gibi.

Elinizde sizin asıl bir kanıtınız yok, SMS geçmişi baya arkaya gittiği için oranın SS'ini alamıyorum bu 1,
2. Siz zor bir yere saklanmıyorsunuz rastgele bir araç oradan geçip sizi de görebilir.
3. O rolde başından beri orada Huntley dolaşıyordu bunun kanıtını almak zorunda değilim görmediyseniz sizin sıkıntınız 3
MIX ihlali yapmadığımı belirtiyorum en başında bile ki yapamam Nina'nın PM'i bile kapalıydı o arada zaten arıyorum hat boşa düşüyor, MIX yapabilecek bir durumum yoktu orada.

Ben durumu yönetim ekibinin anlayışına bırakıyorum hiç bir türlü bu şikayette karşı tarafın savunmasını kabul etmemekteyim. Ben dediklerimi uyguladım ve videoda gezecek kadar iyi bir bilgisayarım yok bunu da yapamazdım. SS alma ihtiyacı duymadım o konuda. Ki şikayet açmak için şikayet açıyorsun bu da çok açık belli oldu bu şikayetinde. İyi geceler iyi forumlar diliyorum.
NOT: Sen kaçırdıktan 20 30 dk sonra buluyoruz seni?? MIX olsa ben seni 5 dakika da da bulurdum bu da ek bir kanıt olsun. SSde bile var senden konum istiyorum vermiyorsun.. Mix yapmaya kalksaydım sana da sormazdım
« Son Düzenleme: 03.05.2021 04:42 KingOFDragon »

#8 - 03.05.2021 04:56
Elinde kanıtın yok birşeyin yok sadece dediğin şey Not: mix yapmadım, bruhhh

kankam mix yapmadığına dair bir kanıtın varsa, sana oranın konumutu kim attı da geldin buldun?? yok orası kolay bir bölge vs diyorsun da, oraya geldiğimiz nereden biliyorsun saçma bir şekilde savunma yapıyorsun, savunma dediğin kanıtlı bir şekilde sunulur sadece yazmakla olmaz, ben orada şikayetimi kanıtımla birlikte dile getirdim, bence savunmanız olmadığına göre forumu boşuna kirletmeye de gerek yok gerekli admin ilgilenirse sevinirim iyi roller.

#9 - 03.05.2021 06:38
Videodayım diyip buraya SS'lerin ile geliyorsun üstüne üstlük "Elinde kanıtın yok birşeyin yok sadece dediğin şey Not: mix yapmadım, bruhhh"

1 tane ss ile MIX yaptığımı düşünüyorsun :DD benim yazmam ironikse senin bir ss ile kanıtlamaya çalışman daha da ironik bir de kanıtım var diyorsun..
1 tane ssten MIX yapıldığı belli olamaz. Saat farkı da ortada sizi direk bulmuyorum ben sonuçta kanıtın yok şikayet açmışsın kirletmek istemiyorum ama buna zorluyorsun "bruuhhh"

Bir de fark ettim de sürekli aynı soruları sorup bana geri dönüş yapıyorsun, Lewis Bright sizi buldu ve bana konum attı.. Benim bunları SS alma gibi bir zorunluluğum yok senin de bir kanıtın da YOK. Kendi kendinle çelişmeyi bırak gereğini adminler yapsın.
« Son Düzenleme: 03.05.2021 06:41 KingOFDragon »